Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

Jejku, jakim cudem ja na tym wątku nie złożyłam życzeń świątecznych?????? Ale mi wstyd...

W związku z tym wszystkim zaglądającym do Tinki życzę wszystkiego najlepszego poświątecznego!!!!!

Teraz kolej na finanse, ten czas jakoś tak szybko leci że sporo się tego nazbierało ale już wszystko uzupełniam :) .

Od ostatniego rozliczenia wstawionego na dogo wpłynęło:

- od Jolanty08 - 20 zł. / za dwa miesiące/,

- od Nikusia i Livki - 110 zł. / za dwa miesiące/,

- od Certusiowej - 60 zł. / za dwa miesiące/,

- od Pauli_t - 10 zł. / za dwa miesiące/,

- od Dulskiej - 40 zł. / za dwa miesiące/,

- od MALWY - 30 zł. / za trzy miesiące/,

- od Magdy222 - 60 zł. / za sześć miesiący/,

- od Jo37 - 54 zł. z bazarku

Razem: 384 zł. Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!! W tym czasie zaplaciłam za dwa miesiące hotelikowania 2x350 zł. i w związku z tym Tinka ma debet na koncie czyli jest na minusie 194,76 zł. Ponieważ hotelik płacimy 23-go każdego miesiąca to jest jeszcze trochę czasu żeby nadrobić ten minus  :) .

Muszę Wam coś napisać...

Wstrzymywałam się z tymi ogłoszeniami dla Tinki bo moja koleżanka się w niej zakochała... I bardzo, bardzo usilnie przekonywała męża do adopcji Tinki... Nawet nie wiecie jak zaciskałam palce żeby jej się udało... Niestety, pan mąż jak na razie jest nieugięty i nawet mój argument, że za kilka dni miałabym / chyba/ transport na jakieś 90 % trasy go nie przekonał. W tej chwili jest na etapie, że w ostateczności pies może być ale to po pierwsze musi być pies, nie suczka, a po drugie wielkośći co najmniej owczarka niemieckiego. Dlaczego niektórzy faceci są tacy dziwni???

Nic to, jak ma jej nie kochać to niech się wypcha! Znajdziemy Tince inny domek! 

Posted

Piękna.

To ostatnie zdjęcie mogłoby trafić do banerka.

Nie da się oderwać wzroku od tego spojrzenia.

Proszę się częstowac. :)

Banerki są dla nas wszystkich, ale tak " troszkę szczególnie" dla Ciebie, Jaszo. :)

Posted

Banerki cudne! Bardzo dziękujemy Elisabeto 060.gif

I Tobie Jaszko dziękujemy za wypatrzenie pięknej fotki 008.gif

Bardzo prosimy o częstowanie się i propagowanie gdzie się da naszej Tinki g060.gif

Posted

Poczęstowałam się jednym banerkiem, choć z poprzedniego jakoś nie mogę zrezygnować  :) .

Chciałam je przenieść do pierwszego postu ale dogo nie chce mi ich tam przyjąć bo niby za dużo obrazków. Wieczorem pokombinuję i umieszczę je na pierwszej stronie, może nie w pierwszym poście ale np. w drugim a może się uda jakoś w pierwszym? Zobaczymy wieczorkiem  :) .

Posted

Alfunia, banerki są w pierwszym poście! :D

I te od Mani2000 i te od Polubek. Wszystko gra. ;)

Ale tych najnowszych nie ma  :( . Chciałam je dziś tam dodać ale dogo mi napisało, ze za dużo obrazków w jednym poście... i musiałam wykasować te nowe. Jednak coś pokombinuję i jakoś je na początku wątku umieszczę  :) .

Posted

No tak... O 5.30 to ja jestem gapa... Zacmienie poranne.  ;)

Myślałam, że nie widzisz, Alfo, starszych banerków (?), a chcesz, żeby zostały po zamianie w naszych podpisach

W sumie ładnie Ci z dwoma Tinkami w sygnaturce.  :P

Posted

Ale niespodzianka :) :)

zaraz się poczęstuję! Tylko jeszcze nie wiem którym!

TZMetstudio - piękne są!!

Piękne czy nie ważne że się podobają (niektórym).

Ale w razie czego polecam banerkowy bazarek w moim podpisie :-)

Posted

Już wiem... ;)

Tinka na banerku, który mam w podpisie i tylko w tym ujęciu i tym przycięciu fotki, przypomina... foczkę. :)

Miałam taką ulubioną pocztówkę dawno, dawno temu. :)

Posted

A ja chyba znów zalegam z opłatami  - bardzo proszę o nr konta - pogubiłam się totalnie w tych stałych i nie dojdę już teraz na jakie konto płaciłam. 

Czarna foczko, gdzie twój domek ?

Posted

Ech, faceci naprawde sa dziwni. Jak ten maz kolezanki mogl pozostac nieczuly na wdziek Tiny???

Wiesz co? Ja jak z nim rozmawiałąm o Tince to przypomniało mi się jak kiedyś, dość niedawno, czytałam wywiad z jakimś weterynarzem. To taki wet, który m.in. leczy zwierzaki ludzi związanych z jakimiś mafiami, przekrętami itd. I ten wet powiedział, że od lat obserwuje taką prawidłowość - im wyżej dany człowiek stoi w hierarchii tym ma mniejszego psa... Sam szef ma psiaka, który mieści się w kieszeni... 

Mąż koleżanki chce psa jak największego - jakiś niedowartościowany chyba / dobrze, że oni nie zaglądają na dogo  :) /.

A ja chyba znów zalegam z opłatami  - bardzo proszę o nr konta - pogubiłam się totalnie w tych stałych i nie dojdę już teraz na jakie konto płaciłam. 

Czarna foczko, gdzie twój domek ?

Dziękuję, podeślę konto  :) .

Posted

Ja naszą pierwszą sunię wprowadziłam do domu podstępem,ponieważ mój mąż nie zgadzał się na psa.Powiedziałam mężowi ,że będę szukała dla niej domu i do tego czasu będzie u nas.No i została na prawie 11 lat i była oczkiem w głowie i drugą (po mnie) wielką miłością męża a jej odejście było dla nas prawdziwym ciosem.Niczego tutaj nie sugeruję ale chciałam tylko napisać ,że z facetami to nigdy nic nie wiadomo.

• Upvote 1