AlfaLS Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='azalia']Tinka to piękna dziewczynka.[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą, tylko dlaczego nikt nie dwoni?????? W pierwszej wolnej chwili muszę podesłać nowe ogłoszenia do Pauli... Quote
Elisabeta Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Dzień dobry, Tinko. Piękna dziewczynko. :smile: Quote
paula_t Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='AlfaLS']Zgadzam się z Tobą, tylko dlaczego nikt nie dwoni?????? W pierwszej wolnej chwili muszę podesłać nowe ogłoszenia do Pauli...[/QUOTE] Bo adopcje niestety nie żądzą się żadnymi prawami:shake: Pierwszy wyadoptowany przeze mnie psiak to 12-letni Marian-czarny kundelek z krzywą łapką szukał domu 4 miesiące, a teraz mam pod opieką Baksika, który jest młody (ma 3 lata), zdrowy, nieduży (waży 13 kilo) i pierwsze jakiekolwiek zapytanie w jego sprawie od prawie roku było 2 tygodnie temu:roll: Trzeba Tinkę ogłaszać i czekać, aż wypatrzy ją odpowiedni człowiek :) Quote
Poprawna Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ja też odwiedzam.... Może niezbyt regularnie, ale myślami jestem z Tiną codziennie. Quote
Jasza Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Alfa, czy dotarła wpłata "kagańcowa"? Chyba muszę tam interweniować :roll: Quote
Elisabeta Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Dzień dobry, Tinko. :) Bazarek Jaszy się skończył i na chwilę jesteś Magnatką. ;) Quote
AlfaLS Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='Jasza']Alfa, czy dotarła wpłata "kagańcowa"? Chyba muszę tam interweniować :roll:[/QUOTE] Jaszko dotarła. Dziś zrobię rozliczenie finansów Tinki. Przepraszam ale miałam problem z zębem mądrości, duuuuuuży problem i normalnie nie wiedziałam jak się nazywam. Wczoraj ząb mnie opuścił na zawsze i zaczynam normalnie funkcjonować choć obolała i opuchnięta ale :lol:. W dodatku przez tego zęba nie byłam na zakończeniu tinkowego bazarku :placz:... Quote
Jasza Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Alfa, po co Ci tyle zębów :evil_lol: A tak poważnie - to współczuję i dobrze, że już masz spokój! Quote
paula_t Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 A ja cierpliwie czekam na tekst i zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts