Jump to content
Dogomania

TINA z Tychów - 10 lat za kratami, 2 w hoteliku, nareszcie w DS u AlfaLS :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='azalia']Tinka to piękna dziewczynka.[/QUOTE]
Zgadzam się z Tobą, tylko dlaczego nikt nie dwoni?????? W pierwszej wolnej chwili muszę podesłać nowe ogłoszenia do Pauli...

Posted

[quote name='AlfaLS']Zgadzam się z Tobą, tylko dlaczego nikt nie dwoni?????? W pierwszej wolnej chwili muszę podesłać nowe ogłoszenia do Pauli...[/QUOTE]

Bo adopcje niestety nie żądzą się żadnymi prawami:shake: Pierwszy wyadoptowany przeze mnie psiak to 12-letni Marian-czarny kundelek z krzywą łapką szukał domu 4 miesiące, a teraz mam pod opieką Baksika, który jest młody (ma 3 lata), zdrowy, nieduży (waży 13 kilo) i pierwsze jakiekolwiek zapytanie w jego sprawie od prawie roku było 2 tygodnie temu:roll: Trzeba Tinkę ogłaszać i czekać, aż wypatrzy ją odpowiedni człowiek :)

Posted

[quote name='Jasza']Alfa, czy dotarła wpłata "kagańcowa"?
Chyba muszę tam interweniować :roll:[/QUOTE]
Jaszko dotarła. Dziś zrobię rozliczenie finansów Tinki. Przepraszam ale miałam problem z zębem mądrości, duuuuuuży problem i normalnie nie wiedziałam jak się nazywam. Wczoraj ząb mnie opuścił na zawsze i zaczynam normalnie funkcjonować choć obolała i opuchnięta ale :lol:.

W dodatku przez tego zęba nie byłam na zakończeniu tinkowego bazarku :placz:...