Jasza Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Ja ostatnio klece teksty suche jak pieprz i przypominające kwestionariusz więzienny. Quote
Elisabeta Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Tak, tak... Wszystkie znamy Twoje "teksty suche jak pieprz i przypominające kwestionariusz więzienny"... :evil_lol: Jasza, :iloveyou:. Quote
AlfaLS Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Podpisuję się pod pomysłem Elisabety!!!!!! Jaszko proooooooooooooooosimy :modla:. A "suche" informacje o Tince to ja Ci podpowiem :lol:: - przywiązała się pięknie do Kasi bo z nią najwięcej przebywa. Dlatego dobrze by było gdyby w domku była osoba niepracująca, - koty w domu toleruje, na zewnątrz też - no chyba że w pobliżu jest jakaś koleżanka, która koty obszczekuje, to wtedy Tinka też szczeka... - za dziećmi nie przepada, tzn. sama do nich nie idzie, jak mały człowiek delikatnie pogłaszcze to ok ale sama kontaktu nie szuka, - lubi towarzystwo innych psiaków - i ....... najchetniej siedziałaby w domu, spacery ok, zrobi wszystko co trzeba, zachowuje pięknie czystość, ładnie chodzi na smyczy ale najszczęsliwsza jest jak wraca do domu :loveu:. i co teraz z tym Jaszko zrobisz??????? Quote
Elisabeta Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Dzień dobry, Tinko. :smile: Jeśli Jaszka coś z tym zrobi, to będzie tekst - perełka. :loveu: Quote
Jasza Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Zapędziłyście mnie w kozi róg.:eviltong: Quote
Elisabeta Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 :multi: I o to nam chodziło, Jaszko. :loveu: Quote
Jasza Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 A przepraszam - niebieski tekst Alfy z pierwszego postu???? Ja się wzruszam za każdym razem kiedy go czytam.... Quote
AlfaLS Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Jasza']A przepraszam - niebieski tekst Alfy z pierwszego postu???? Ja się wzruszam za każdym razem kiedy go czytam....[/QUOTE] On jest chyba za długi... I nie ma tam tego wszystkiego co już teraz o Tince wiemy ;). Quote
Jasza Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Kiepsko. Niechronologicznie. Co dodać? "Kiedyś miała tylko dwa zdjęcia i schroniskowy numerek, wybity na blaszce i zawieszony na szyi. Jeszcze wcześniej – gromadkę maluchów, które ukryła i którymi opiekowała się w stercie palet. Na szczęście jej oczy, wypatrujące zza niebieskich krat lepszego świata dostrzegł ktoś, kto nie potrafił ich zapomnieć. Tina opuściła schronisko i po raz pierwszy od dziesięciu lat poczuła zapach trawy i zobaczyła jaki kolor ma niebo. Teraz, w domowym hoteliku, bezpieczna i otoczona opieką czeka na swój dom i swojego człowieka. Jest niewielką, spokojną suczką o przepięknych, bursztynowych oczach. Pięknie dogaduje się z innymi psami a także kotami, ale to jej opiekunka jest teraz dla niej kimś najważniejszym. Tinka bardzo potrzebuje bliskości człowieka, lubi spacery, ale też wylegiwanie się na kanapie ;) Ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość w domu. Czy i teraz, wśród młodszych i piękniejszych, Tinę zauważy ktoś, kto ją pokocha, ktoś, dla kogo ta czarna, mądra, spokojna suczka będzie jedyna i wyjątkowa? Kontakt w sprawie adopcji: ................... " Quote
AlfaLS Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Jasza']Kiepsko. Niechronologicznie. Co dodać? "Kiedyś miała tylko dwa zdjęcia i schroniskowy numerek, wybity na blaszce i zawieszony na szyi. Jeszcze wcześniej – gromadkę maluchów, które ukryła i którymi opiekowała się w stercie palet. Na szczęście jej oczy, wypatrujące zza niebieskich krat lepszego świata dostrzegł ktoś, kto nie potrafił ich zapomnieć. Tina opuściła schronisko i po raz pierwszy od dziesięciu lat poczuła zapach trawy i zobaczyła jaki kolor ma niebo. Teraz, w domowym hoteliku, bezpieczna i otoczona opieką czeka na swój dom i swojego człowieka. Jest niewielką, spokojną suczką o przepięknych, bursztynowych oczach. Pięknie dogaduje się z innymi psami a także kotami, ale to jej opiekunka jest teraz dla niej kimś najważniejszym. Tinka bardzo potrzebuje bliskości człowieka, lubi spacery, ale też wylegiwanie się na kanapie ;) Ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość w domu. Czy i teraz, wśród młodszych i piękniejszych, Tinę zauważy ktoś, kto ją pokocha, ktoś, dla kogo ta czarna, mądra, spokojna suczka będzie jedyna i wyjątkowa? Kontakt w sprawie adopcji: ................... "[/QUOTE] Moim zdaniem cudo!!!!!!!! Quote
MALWA Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Poproszę o konto, bo omyłkowo skasowałam z pw, a chciałabym zapłacić juz za luty i marzec. Quote
Jasza Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='AlfaLS']Moim zdaniem cudo!!!!!!!![/QUOTE] Moim zdaniem ktoś to powinien przerobić.... Quote
Elisabeta Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Oj, Jasza, Jasza... :calus: Tekst jest piękny i niby dlaczego ktoś ma go przerabiać? I kto? ;) Mamy tekst do ogłoszeń, Tinuś! :multi: Quote
paula_t Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Tekst super :) To ja jeszcze tylko poproszę o dane do ogłoszeń (maila+telefon), wybierzcie zdjęcia, województwo, na które ogłaszać, tytuł i wieczorem zasiadam do roboty ;) Quote
Jasza Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 A dzisiaj mi się Tinka śniła :loveu: Wafle piekłyśmy a ona podjadała :eviltong: Quote
Elisabeta Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Jaszko, przytuliłaś Tinkę od nas? :loveu: Hmm... Podobno najlepiej dla psów w Domu, gdy są trzy...Nie tylko we śnie. :smile: A te wafle przekładane były? Czym? ;) Quote
Javena Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Zaglądam do Tinusi. Piekna jest. Wcale nie wyglada na swoje lata. Timek ma 4 i siwy pycholek. Quote
Jasza Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Elisabeta']Jaszko, przytuliłaś Tinkę od nas? :loveu: Hmm... Podobno najlepiej dla psów w Domu, gdy są trzy...Nie tylko we śnie. :smile: A te wafle przekładane były? Czym? ;)[/QUOTE] Jak taka pogoda, to ja ciągle o jedzeniu :diabloti: A Tinki nie przytulałam jakoś....:roll:...tylko jadłyśmy....:eviltong: Quote
Elisabeta Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dzień dobry w niedzielę, Tinko. :smile: Quote
AlfaLS Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 (edited) [quote name='MALWA']Poproszę o konto, bo omyłkowo skasowałam z pw, a chciałabym zapłacić juz za luty i marzec.[/QUOTE] Wysłane, dziękuję! [quote name='Jasza']Kiepsko. Niechronologicznie. Co dodać? "Kiedyś miała tylko dwa zdjęcia i schroniskowy numerek, wybity na blaszce i zawieszony na szyi. Jeszcze wcześniej – gromadkę maluchów, które ukryła i którymi opiekowała się w stercie palet. Na szczęście jej oczy, wypatrujące zza niebieskich krat lepszego świata dostrzegł ktoś, kto nie potrafił ich zapomnieć. Tina opuściła schronisko i po raz pierwszy od dziesięciu lat poczuła zapach trawy i zobaczyła jaki kolor ma niebo. Teraz, w domowym hoteliku, bezpieczna i otoczona opieką czeka na swój dom i swojego człowieka. Jest niewielką, spokojną suczką o przepięknych, bursztynowych oczach. [B]Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.[/B] Pięknie dogaduje się z innymi psami a także kotami,[B] spokojnie toleruje dzieci[/B], ale to jej opiekunka jest teraz dla niej kimś najważniejszym. Tinka bardzo potrzebuje bliskości człowieka, [B]który zaakceptuje to, że suczka potrzebuje trochę czasu na odnalezienie się w nowej rzeczywistości,[/B] Tina lubi spacery, ale też wylegiwanie się na kanapie ;) Ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość w domu. Czy i teraz, wśród młodszych i piękniejszych, Tinę zauważy ktoś, kto ją pokocha, ktoś, dla kogo ta czarna, mądra, spokojna suczka będzie jedyna i wyjątkowa? Kontakt w sprawie adopcji: tel. 790574591, e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej. Możemy pomóc w transporcie do nowego domu na terenie całej Polski"[/B][/QUOTE] Jaszko, troszke uzupełniłam - może tak być? Starałam się za bardzo nie naruszyć Twoich "praw autorskich" bo ten tekst naprawdę bardzo mi się podoba :lol:. Jak będzie ogólna akceptacja to jeszcze jutro zrobię Tince ogłoszenie na tablicy i gumtree. Tylko, jak myślicie, na jakie województwo ją ogłaszać? Edited February 16, 2014 by AlfaLS Quote
Recommended Posts