Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']Agata, znaczy ta dziewczyna wciąż podtrzymuje chęć zobaczenia Pucha. Może to już miłość?[/quote]
Oby, oby! Trzymam za to kciukasy:lol:!
Jesteś z Panią w stałym kontakcie?

Posted

Jesteśmy umówione na 10.15 i jedziemy do schroniska. Agata ma już dla niego lezonko w domu i karmę. Ja jej pożyczę smycz i obrożę. I bierzemy Puszka. :) Wspaniale prawda???!!!1

Posted

[quote name='Hala']Puchu jest już w nowym domku. Teraz tylko tyle powiem, za kilka minut ciąg dalszy. Dajcie ciotki mi coś zjeść. :)[/quote]

Kobieto, nie jedz :mad:, co najwyżej możesz :drinking::drinking::drinking:. Mów, i to już....:mad:

Posted

Z Agatą spotkaliśmy się o umówionej godzinie w umówionym miejscu. Pojechaliśmy do schroniska. Agata była juz zdecydowana na Puszka. Gdy wjeżdżaliśmy na teren...akurat szły dzieci z psami na spacer. Z nimi szedł również Puszek. Szybko wyskoczyłyśmy z auta i zabraliśmy dzieciom puszka. ;)

Posted

Razem polecieli gdzieś tam w krzaczki, drewka i nie chciałam im przyrywać tych powitań. Sama poszłam przywitać sie z wszystkimi ciotkami i psiakami chodzącymi poza wybiegiem. Wreszcie dorwałam Agatę z Puchem. Obiecałam im, że pójdziemy na spacer. Jednak musiałam wejsć najpierw na wybieg. Tak dawno u psiaków nie byłam....