anula1959 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No nie, ciotki mnie dziś ubiegły w przwywitaniu się z Puszystym ........ Jak się miewa beżowe słoneczko? Hala masz jakieś wieści od Pucha? Quote
Hala Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 dzwoniłam wczoraj do pani Oli, ale jak narazienikt nie pyta o Puszka. Ja nie wiem, gdie ludzie mają oczy. Quote
Hala Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Tak sobie myślę Anka,że w natępnych ogłoszeniach, można dodać moje gg. Czasem ludziom niektórym łatwiej tak wstępnie anonimowo się zapytać Quote
BIANKA1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Puszek ...........marsz do domu :mad: Quote
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No nie, Puszek jest śliczny. Ja mam obsesję na szorstkie pycholce :) I wierzę, że nie tylko ja! Że migiem ktoś się zakocha i zabierze Puszka na kanapę! Choć to imię to niezbyt adekwatne - raczej Oset ;) Quote
Hala Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Yorija...Ty lubisz takie pieseczki...może się skusisz? Quote
Tola Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Puszek szukaj domu bo zima idzie:roll: Quote
Yorija Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jak się ostatnio skusiłam na szorciaka to się okazało że to całkiem mięciutkie jest. Quote
anula1959 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hala , czy Puchu ma allegro? Koniecznie trzeba mu zrobić! Rypnij jakiś tekścik , jak nie to ja rypnę i wstawiamy go i już! Quote
anula1959 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hala :crazyeye:, no co Ty ! Nie odwiedasz Pucha? Odezwij się! Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hala jest w szoku i zaniemówiła :evil_lol: Quote
Yorija Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Przepraszam za offa ale tu mozna zagłosować -Pomaga Tesco http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ Quote
anula1959 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hala , daj ten tekst , ogłoszę Pucha na allegro na pierwszej stronie , będzie miał większą oglądalność. Quote
Hala Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Puszek - mały, wesoły o brązowym nosku.W schronisku w Obornikach Wlkp. koło Poznania, mieszka od około 2 lat Puszek.Jest małym pieskiem o wyjątkowej urodzie. Sierść na beżowa...kremową? Oczka brązowe..zawsze śledzą człowieka.Jedno uszko sterczy zawadiacko, drugie przeważnie oklapnięte. Jednak oba słuchają uważnie naszych słów. Nosek prześliczny brązowy.Wciąga nasz zapach, aby zapamiętać do następnego spotkania.Puszek ma około 3 - 4 lat i wiele, wiele psiej radości w sobie. Jest bardzo towarzyski. Uwielbia dzieci. Chodzi z nimi często na spacery nad rzekę i do lasu.Ze zwierzetami ma również dobry kontakt.Jest psem pełnym energii, radości i zaufania.A mimo tych wszystkich zalet, Puszek nadal nie ma domu. Gdy ktoś przychodzi wybrać sobie psa, bierze albo szczeniaka, albo rasowego albo do pilnowania domu.I Puszek czeka i patrzy, jak odchodzą jego koledzy młodsi, ładniejsi i rasowi.A Puszek? On odda całe swe psie serducho, całą swą psią radosć. Odda siebie, gdy tylko ktoś go pokocha.Puszek wciąż czeka na dom!Czy ktoś pokocha małego pieska o brązowym nosku? Quote
anula1959 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Odezwała się do mnie Pani z ogłoszenia . oto treść maila: [FONT=Consolas]Witam, [/FONT] [FONT=Consolas][/FONT] [FONT=Consolas]Puszka znalazłam w internecie i bardzo mi sie spodobal. Czy jeszcze jest do zaadoptowania? Co to znaczy maly piesek? Pytam bo mam niewielkie mieszkanie i szukam psiaka takiego do 40cm. Czy Puszka mozna by bylo zobaczyc? gdzie i kiedy?[/FONT] [FONT=Consolas][/FONT] [FONT=Consolas][/FONT] [FONT=Consolas]Czekajac na odpowiedz pozdrawiam[/FONT] [FONT=Consolas][/FONT] [FONT=Consolas]Agata[/FONT] Hala , ja Pani wstępnie odpisałam , ale może jeszcze Ty z nią pokoresponduj? Pani mail to : [email protected] Quote
Hala Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Ależ cudowne wieści.....już pani odpisałam Quote
mrowa23 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 fajnei gdyby puszkowi sie udalo to taki kochany psiur a ja juz dawno nie widzialam maluchow ze schronu... Quote
Hala Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Rozmawiam z zainteresowaną "przyszłą właścicielką Puszka" i umawiamy się na sobotę do schroniska :) Quote
anula1959 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 O matko ! Halusiu , nawet nie wiesz jak się cieszę:multi:. Postanowiłam sobie przecież za punkt honoru , że będę ogłaszać Pucha tak długo , aż znajdzie domek. Oby się wszystko udało! Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Łoj ,,, coś takiego ............:Cool!::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts