Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myślę Anka,że w natępnych ogłoszeniach, można dodać moje gg. Czasem ludziom niektórym łatwiej tak wstępnie anonimowo się zapytać

Posted

No nie, Puszek jest śliczny. Ja mam obsesję na szorstkie pycholce :) I wierzę, że nie tylko ja! Że migiem ktoś się zakocha i zabierze Puszka na kanapę! Choć to imię to niezbyt adekwatne - raczej Oset ;)

Posted

Puszek - mały, wesoły o brązowym nosku.W schronisku w Obornikach Wlkp. koło Poznania, mieszka od około 2 lat Puszek.Jest małym pieskiem o wyjątkowej urodzie. Sierść na beżowa...kremową? Oczka brązowe..zawsze śledzą człowieka.Jedno uszko sterczy zawadiacko, drugie przeważnie oklapnięte. Jednak oba słuchają uważnie naszych słów. Nosek prześliczny brązowy.Wciąga nasz zapach, aby zapamiętać do następnego spotkania.Puszek ma około 3 - 4 lat i wiele, wiele psiej radości w sobie. Jest bardzo towarzyski. Uwielbia dzieci. Chodzi z nimi często na spacery nad rzekę i do lasu.Ze zwierzetami ma również dobry kontakt.Jest psem pełnym energii, radości i zaufania.A mimo tych wszystkich zalet, Puszek nadal nie ma domu. Gdy ktoś przychodzi wybrać sobie psa, bierze albo szczeniaka, albo rasowego albo do pilnowania domu.I Puszek czeka i patrzy, jak odchodzą jego koledzy młodsi, ładniejsi i rasowi.A Puszek? On odda całe swe psie serducho, całą swą psią radosć. Odda siebie, gdy tylko ktoś go pokocha.Puszek wciąż czeka na dom!Czy ktoś pokocha małego pieska o brązowym nosku?

Posted

Odezwała się do mnie Pani z ogłoszenia . oto treść maila:
[FONT=Consolas]Witam, [/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Puszka znalazłam w internecie i bardzo mi sie spodobal. Czy jeszcze jest do zaadoptowania? Co to znaczy maly piesek? Pytam bo mam niewielkie mieszkanie i szukam psiaka takiego do 40cm. Czy Puszka mozna by bylo zobaczyc? gdzie i kiedy?[/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Czekajac na odpowiedz pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Consolas][/FONT]
[FONT=Consolas]Agata[/FONT]
Hala , ja Pani wstępnie odpisałam , ale może jeszcze Ty z nią pokoresponduj? Pani mail to : [email protected]

Posted

O matko ! Halusiu , nawet nie wiesz jak się cieszę:multi:. Postanowiłam sobie przecież za punkt honoru , że będę ogłaszać Pucha tak długo , aż znajdzie domek. Oby się wszystko udało!