anula1959 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Mógłby ktoś Puszkowi zrobić banerek ? Chętnie bym go promowała w podpisie;) Quote
Hala Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 kto to robił banerki? Już zapomniałam...hmmm.... Quote
Hala Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 właśnie...Lupe!! Ona mi robiła wszystkie banerki. Quote
anula1959 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wejdź w listę użytkowników, poszukaj tych na literę L, i klikając prawym klawiszem na nick rozwiniesz listę , minn wyślij PW . I już;) Quote
Hala Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Anula..a zobaczysz co z tymi ogłoszeniami? Może Puszek ma jednak szansę? Quote
anula1959 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Halu, właśnie przejżałam ogłoszenia Puszka. Na 5 stron muszę go dodać ponownie bo ogłoszenia już "wyszły" ale nie tu w pracy , bo dostanę nerwicy. Mój służbowy komp chodzi jak ruski czołg , brrrrrrrrrrrrrrrr.Wieczorkiem w domu da się zrobić. Ale wiesz co , dobrze byłoby go poogłaszać w lokalnych gazetach , tych papierowych np. w wyborczej , dzienniku ogólnopolskim itd , nie wiem co tam macie.Jest grupa ludzi , szczególnie starszych , którzy z internetu nie korzystają a z gazet to i owszem. Pomyśl o tym. Ja bym go chętnie do siebie wzięła bo jest cudny , tylko musiałabym się z chałupy wyprowadzić , TZ by tego nie strzymał. Na dodatek mój prywatny pies , niejaki Dżekson , starzeje się w tempie ekspresowym , co chwilę mu coś dolega. Aktualnie znowu go leczę , biedny jest taki . No coż starość jest okropna , czy to w wydaniu ludzkim czy psim. Quote
BIANKA1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 I co ? Nie macie banerka ? Puszku , musisz znaleść domek . Quote
Hala Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Tera będę mieć więcej czasu, to może zawalczymy o Puszka? Quote
BIANKA1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hala napisał(a):Tera będę mieć więcej czasu, to może zawalczymy o Puszka? A może go na tymczas weżmiesz ?:cool3: Quote
Hala Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 hmmm...niby pomysł dobry..ale... podobno nie ma sensu brać ze schroniska psa na tymczas,,, bo on w schronie też ma szansę na domek. Quote
Hala Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Puszek, wyłaź z tej budy bo ci dupsko spiorę... Quote
BIANKA1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hala napisał(a):hmmm...niby pomysł dobry..ale... podobno nie ma sensu brać ze schroniska psa na tymczas,,, bo on w schronie też ma szansę na domek. Pewnie że ma . Ale może na tą szansę poczekać w domu na tymczasie . Nic Ci nie sugeruję , tak tylko sobie rozmyślam :cool3: Quote
Hala Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 no rozmyślasz dobrze, tylko jak go wezmę, to będę mieć burzę w schronie... Quote
Hala Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Nie wiem dlaczego, ale kiedyśtez już się tak stało, że nie mogę napisać PW do Lupe. Tak jakby zablokowana była? Może ona się przede mną blokuje? ;) Quote
Hala Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Puszku, napisałam do cioci Lupe, może zrobi ci banerka. Quote
BIANKA1 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 To czekamy na banerek , bo nasze są nieaktualne .:lol: Quote
Hala Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Wiem, wiem Bianeczko, ale jaie to szczęście, prawda? A ciotka Lupe chyba na wakacjach, bo nie odpowiada Quote
BIANKA1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Hala napisał(a):Wiem, wiem Bianeczko, ale jaie to szczęście, prawda? A ciotka Lupe chyba na wakacjach, bo nie odpowiada Pewnie tak , bo była zawsze błyskawiczna :lol: Quote
anula1959 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Puszku , ciotka tak cię okropnie zaniedbała ale już się biorę za ogłoszenia ! Słyszysz jak dudni , to ja biję się w piersi!!!!! Quote
Hala Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 A ciotka lUpe zniknęła..po prostu jej nie ma. Aż się martwię. Quote
Brucio Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jam nie Lupe;) ale jak to mowia z braku laku ...;) zrobilam banerki dla Puszka, moze sie komus przydadza Quote
Recommended Posts