Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale dostałaś ten mail?
Bo wiesz co? Teraz jak mi przysłała tą wiadomość to już mi się nie wyświetlił ten adres tylko imię i nazwisko - ania sławińska, może tak próbuj . Ale przecież Pani w mailu pisze , że dostała wiadomość od Ciebie , więc chyba w porządku . Ciotka, nie martw się adresem , tylko pisz do Pani bo najwyraźniej jest zainteresowana Puszkiem !

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ta swoje! Hala , tak jak wczoraj do niej napisałaś jest widocznie dobrze . Ja wieczorem też jeszcze do niej pisałam i wpisałam adres bez tego www. I nie wiem co ta Pani pisze , że tylko Twój mail do niej dotarł , skoro to co dzisiej przysłała jest odpowiedzią na mój / bo pisze :Odp.Re/ Rozumiesz coś z tego co napisałam :)?
Po prostu do niej pisz , i już! Tak jak wczoraj ! Pytaj czy jeszcze potrzebuje jakichś info o Puszku itd itp.

Posted

Hala to ja przed chwila do Ciebie dzwonilam.
Rozmawialam ze znajomym z Płocka. W ksiazce telefonicznej nie ma Anny Sławińskiej :( jest za to 20 innych Sławińskich :(
Macie moze jeszcze jakies dane??

Posted

Podłęłam ostatnią próbę wysłania do pani maila..na drugi adres, równie kretyński. Niestety nie doszło. Cóż..Puszek musi czekać na kolejną szansę w życiu.

Posted

Hala wiesz co, im dłużej sie zastanawiam to dochodze do wniosku , że cała korespondencja z tą Panią była dziwna . Obie pisałyśmy do niej maile. Pani twierdziła , że tylko Twój do niej doszedł ale z treści maili wynikało , że moje też dostała :( . No nie wiem , może ktoś robił sobie dowcipy albo się po prostu rozmyślił.

Posted

A może to jakie tragiczne nie porozumienie z tym adresem , sama już nie wiem , dziwne ....... Może masz rację Halu , Pani mogła nie być zdecydowana na 100% i po prostu , bez słowa wyjaśnienia się rozmyśliła.

• 3 weeks later...
Posted

byłam dziś w schronisku i widziałam jak dzieci biorą Pikusia na spacerek. Tak że wybiegał sięchłopak. A potem widziałąm jak wrócił do budy do swojej koleżanki Mrówki.

• 2 weeks later...
Posted

Melduję się gotowa do działania:cool3: Puszek i ta jego poczciwa mordeczka jakoś szczególnie leży mi na sercu. Halu jeżeli znajdę w pracy czas to posprawdzam gdzie Pusio jeszcze widnieje , bo przecież robiłam mu ogłoszenia tylko pewnie niektóre albo większość już wyszła.