Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie jest żle , tylko ..........mało porywająco . Potrafisz lepiej . Prześpij się , może rano spłynie na Ciebie wena :lol:
Wiesz Hala , tak jak o Kreciku i .................zapomniałam :shake:
Och , ta starość . :placz:

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam ze schoniska. Puszka nie ma.Obeszłyśmy wszystko..po kilka razy.:placz: Nie ma go. za to są setki innych potrzebujacych psów.
Można oszaleć....... Co najgorsze niektóre z nim jeszcze poznawałam z czasów (czyli kwiecień 2007) kiedy jeździłam do Kropki i Pyzy. A może to był marzec?:razz:

Posted

Psy które zwróciły moja uwagę w schronie, opiszę w wątku Soni. Zapraszam szpicomaniaków, jenotomaniaków i sznupkomaniaków oraz wszystkich innych.

• 1 month later...
Posted

Podejrzenia moje i ludzi ze schronu: że ktoś go zabrał do domku. On naprawdę był kochanym psiakiem. Tylko właścicielka okazała się jędzą nieodpowiedzialną. :angryy:

Posted

Hala napisał(a):
Podejrzenia moje i ludzi ze schronu: że ktoś go zabrał do domku. On naprawdę był kochanym psiakiem. Tylko właścicielka okazała się jędzą nieodpowiedzialną. :angryy:

Hmm jędza nie jędza - ja niestety wiem jakie to uczucie jak zwierzak zwieje i to taki schroniskowy - ale ja chyba bym tak spokojnie nad tym nie mogła przejść.