Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala , nie wiem ile to km ale jak sprawdzimy domek i będzie fajny to dołożę na benzynkę jak najbar ziej i z wielką przyjemnością . Przesyłam Ci mail z zapytaniami od Państwa.

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam Ci mail , przeczytaj proszę , podałam Ci taki adres jak Pani mnie:niewiem: . Może spróbuj bez www?
A wysłałaś mail na ten adres? Bo ja wczoraj wysłałam tej Pani mail z zapytaniem o jakiego pieska chodzi i najwyraźniej doszedł .

Posted

Kurcze , co tu zrobić........... możemy poczekamy do jutra i jak się nie odezwie to spróbuję ponownie złapać z nią kontakt. Pani napisała do mnie wczoraj pierwszy raz ale nie napisała o którego pieska chodzi , więc Ją poprosiłam o tą informację . Dziś wysłała mi dwa maile , że chodzi o Puszka , więc mój mail doszedł. No nic , poczekamy...........

Posted

To odpowiedz tej Pani i podaj jej maila Hali , żeby ona pierwsza do Hali napisała .
Nie wiem na czym to polega , ale czasem adres podany jest skrótem
Działa jak odpowiesz , ale jak dasz komuś to nie działa
Mnie wtedy syn jakoś gdzieś szuka pełnego adresu , ale nie wiem jak to robi .

Posted

Wiesz Bianka , zaczynam podejrzewać , że ta babka sama się zorientowała , że nie napisała o jakiego pieska chodzi a ja uznałam , że to odpowiedź na mój mail . A to mógł być po prostu przypadek . No ale cały czas myślę jak tu do niej dotrzeć :hmmmm: , przecież przez te łącza da się zidentyfikowac nadawcę maila , chyba........... A synusia przypadkiem nie ma ? Co by pomógł nam rozpracowac sprawę;)

Posted

Napisałam na stronie WP do admina czy moderatora zapytanie o ten nieszczęsny adres, bo wiecie ta Pani przysłała mi chyba z 6 maili i we wszystkich był podany właśnie taki ............../niektóre wysyłała podwójnie;) ?

Posted

Hala nie krzycz! Jestem ,już , jestem . Właśnie przesłałam Ci mail od Pani . Pani jest nadal zainteresowana Puszkiem i pisze , że to jest dobry adres. Czytaj! I nie krzycz!:)

Posted

Czy ona nie może mieć normalnej poczty?? Kto wpada na takie pomyłsy? Chyba ktoś zakompleksiony, kto potrzebuj e dużo ludziej uwagi!!