Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję Maćkowi za pomoc:):) dziewczyny od niedzieli nie będzie mnie :) jeśli natura nie przeszkodzi w poniedziałek zostanę babcią:):) ZOSI!!! jadę do córki do Lublina, na poniedziałek planowana jest cesarka, bardzo proszę o modły za szczęśliwe narodziny:):) i oby moja pierwsza wnusia była zdrową niunią:) bardzo proszę o podpisywanie listy obecności na wątku Klusi i Pandusi:):) wszystkich ściskam mocno i liczę na Was!!!!

Posted

dziękuję Maćkowi za pomoc:) :) dziewczyny od niedzieli nie będzie mnie :) jeśli natura nie przeszkodzi w poniedziałek zostanę babcią :):) ZOSI!!! jadę do córki do Lublina, na poniedziałek planowana jest cesarka, bardzo proszę o modły za szczęśliwe narodziny:) :) i oby moja pierwsza wnusia była zdrową niunią :) bardzo proszę o podpisywanie listy obecności na wątku Klusi i Pandusi:) :) wszystkich ściskam mocno i liczę na Was!!!!

zaciskamy z całych sił !!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

Jeszcze może słówko o jedzeniu dziewczynek. Obie są łakomczuchami i o tym wszyscy wiemy. Dla Klusi dobrze, że trochę przytyła, ale dla jej wyników krwi najistotniejsze jest, żeby jadła mięso i gotowane i surowe. Puffi, to chyba nie jest najszczęśliwszy pomysł.  Dla Pandusi wcale nie jest wskazane, żeby tyle ważyła, a odchudzić ją nie będzie takie łatwe, przy jej łakomstwie. 

Posted

ale już jest:) Zosia waży 3.560 i mierzy 56 cm:) :) jest słodka:), ale ja jestem padnięta, Zosia urodziła się o 5.48 a ja z zięciem wytrwale siedzieliśmy w szpitalu od godz. 16.00, dzisiaj od rana do 19.00 miałam dyżur przy Kindze i malutkiej Zosi:) :) Wiecie na początku nie jest łatwo! Kinga nie ma pokarmu a Zosia ciągle ssie rączki , szuka i płacze:): jestem szczęśliwa:) :):)

Posted

Przecież to nie Ty rodziłaś ;)

Gratulacje! :)

dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje:):) nie ja rodziłam!!!, ale zobaczysz jak będziesz miał córkę:):) byłam cały czas obok i nie mogłam patrzeć na jej ból, była bardzo dzielna:):) a wnusię mam jak pulpecik:):) cudo!!! jak się Klusia nie obrazi to wieczorem wstawię zdjęcie :)

Posted

Maciek jak każdy facet zemdleje;)

mój zięć na początku nie chciał być przy porodzie, ale sytuacja się zmieniła i był:):) okazał się być dzielnym facetem, chociaż poród naturalny trwał 10 godz.przez cały czas wspierał żonę i zakończył się cesarką, momentami mówił mi, że ...mamo spokojnie damy radę:):) więc miał jeszcze mnie na głowie:):)

Posted

Maciek jak każdy facet zemdleje;)

Pójdę w tym czasie do BARu :D

mój zięć na początku nie chciał być przy porodzie, ale sytuacja się zmieniła i był :):) okazał się być dzielnym facetem, chociaż poród naturalny trwał 10 godz.przez cały czas wspierał żonę i zakończył się cesarką, momentami mówił mi, że ...mamo spokojnie damy radę :):) więc miał jeszcze mnie na głowie:) :)

Ale odważny :)

Posted

Zosia, Zosią, ale to wątek Kluseczki :)u nich wszystko po staremu ! nic się nie dzieje, brykają po śniegu:) Ania mówi, że jak wita się z nimi rano i mówi .." dzień dobry:) Pandusia od razu rozdaje całusy:):)!!" dla Ani ten rok zaczął się pechowo:( po zapaleniu płuc skręciła sobie nogę:( napisała mi, że teraz leżą wszystkie w łóżku:):)