Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

swieta, swieta i...po!

ciekawe, czy dziewczyny cos pojadly dobrego??? ;)

witaj:) miałam zadzwonić do Ani po świętach, ale nie mogę się pozbierać! dzisiaj zadzwonię:) 9.04.br. czyli w czwartek Klusia idzie na zęby, morfologię i miałam się z Anią domówić w kwestii finansowej! jak będę coś wiedziała to dam znać! Odnośnie jedzenia łakoci! poprosiłam Anię, żeby przypilnowała, żeby nasze dziewczyny już nie przybierały na wadze, bo wróciły do wagi wyjściowej:):) chętnie jedzą, ale Klusia ze stawami musi uważać!, Ania ciągle podaje Jej preparat na stawy! Pewne jest tylko to, że bardzo otworzyły się na ludzi - głównie Pandusia:):) 

Posted

To Klusia jest jak nowa.

tak! masz racje, były 3 godz. w gabinecie! , Ania pokazała wyniki poprzednie Klusi i Pani doktor stwierdziła, że obecnie musi troszkę schudnąć !!! szczegóły będą rozpisane, tak zapewniłs mnie Ania! wszystkie parametry są w normie:):) w sobotę wszystko dostanę i wstawię:)

Posted

Czy Klusia ma kasę na weta?

Klusia otrzymała ode mnie tą kwotę:), więc nie będzie rozpisana w ogólnym rozliczeniu:) mam jeszcze jeden kwit od Ani, ale mam wnusię w domu i wstawiłam tylko jeden, drugi wstawię jak pojadą:):) wiecie jak to jest malutka zjeżdża i babcia wsiąka! nie mam czasu na nic jak oni są:):)

Posted

Klusia jest po wizycie u Pani doktor:) ma usunięty kieł i wyczyszczone ząbki:) dostała antybiotyk, Ania wszystko mi wyśle i wstawimy na wątku:) wszystko jest OK!

dzielna Klusia!!!! :)
Posted

przepraszam, że rzadko piszę, ale brakuje mi teraz czasu:( dzwoniła do mnie wczoraj Ania, Klusia miała ostatni antybiotyk! wszystko jest OK! dziewczyna jest jak nowa:):)

To teraz czekamy na zdjęcia Klusi! :)
Posted

dobrze, to poproszę naszą Anię o zdjęcia ! planuję zrobić naszym dziewczynom paczuszkę! poprzednio wysłałam im smaczki i Ania mówiła, że uwielbiają je:):) Muszę też kupić im preparaty od kleszczy! a może jest jakiś bazarek na dogo? 

Posted

ja dopiero wróciłam od wnusi:) jestem padnięta! czekam na zdjęcia dziewczyn:) Ania mi obiecała, że zrobi na te majowe dni i mi wyśle! zapomniałam napisać że Ania zabezpieczyła dziewczyny od kleszczy kropelkami:)

• 2 weeks later...
Posted

właśnie dostałam zdjęcia dziewczyn:) Ania bardzo przeprasza, ale aparat odmówił posłuszeństwa:) muszę przyznać, że dziewczynki chyba nieźle przytyły! Ania ma je zważyć! Obawiam się, że trzeba Je odchudzać :)