Maciek777 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Dwu- i czteronożnym, radosnych Świąt życzę :) Quote
piescofajnyjest Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 swieta, swieta i...po! ciekawe, czy dziewczyny cos pojadly dobrego???;) Quote
danusiadanusia Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 swieta, swieta i...po! ciekawe, czy dziewczyny cos pojadly dobrego??? ;) witaj:) miałam zadzwonić do Ani po świętach, ale nie mogę się pozbierać! dzisiaj zadzwonię:) 9.04.br. czyli w czwartek Klusia idzie na zęby, morfologię i miałam się z Anią domówić w kwestii finansowej! jak będę coś wiedziała to dam znać! Odnośnie jedzenia łakoci! poprosiłam Anię, żeby przypilnowała, żeby nasze dziewczyny już nie przybierały na wadze, bo wróciły do wagi wyjściowej:):) chętnie jedzą, ale Klusia ze stawami musi uważać!, Ania ciągle podaje Jej preparat na stawy! Pewne jest tylko to, że bardzo otworzyły się na ludzi - głównie Pandusia:):) Quote
danusiadanusia Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Klusia jest po wizycie u Pani doktor:) ma usunięty kieł i wyczyszczone ząbki:) dostała antybiotyk, Ania wszystko mi wyśle i wstawimy na wątku:) wszystko jest OK! Quote
danusiadanusia Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 To Klusia jest jak nowa. tak! masz racje, były 3 godz. w gabinecie! , Ania pokazała wyniki poprzednie Klusi i Pani doktor stwierdziła, że obecnie musi troszkę schudnąć !!! szczegóły będą rozpisane, tak zapewniłs mnie Ania! wszystkie parametry są w normie:):) w sobotę wszystko dostanę i wstawię:) Quote
danusiadanusia Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Czy Klusia ma kasę na weta? Klusia otrzymała ode mnie tą kwotę:), więc nie będzie rozpisana w ogólnym rozliczeniu:) mam jeszcze jeden kwit od Ani, ale mam wnusię w domu i wstawiłam tylko jeden, drugi wstawię jak pojadą:):) wiecie jak to jest malutka zjeżdża i babcia wsiąka! nie mam czasu na nic jak oni są:):) Quote
danusiadanusia Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 dzisiaj Kluseczka dostała 35,- zł. od BAKUSIOWEJ:) serdecznie dziękujemy!!! Quote
jotpeg Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Klusia jest po wizycie u Pani doktor:) ma usunięty kieł i wyczyszczone ząbki:) dostała antybiotyk, Ania wszystko mi wyśle i wstawimy na wątku:) wszystko jest OK! dzielna Klusia!!!! :) Quote
danusiadanusia Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 przepraszam, że rzadko piszę, ale brakuje mi teraz czasu:( dzwoniła do mnie wczoraj Ania, Klusia miała ostatni antybiotyk! wszystko jest OK! dziewczyna jest jak nowa:):) Quote
kinga_kinga7 Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 przepraszam, że rzadko piszę, ale brakuje mi teraz czasu:( dzwoniła do mnie wczoraj Ania, Klusia miała ostatni antybiotyk! wszystko jest OK! dziewczyna jest jak nowa:):) To teraz czekamy na zdjęcia Klusi! :) Quote
Maciek777 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 To teraz czekamy na zdjęcia Klusi! :) Fakt, przydałyby się :) Quote
danusiadanusia Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 dobrze, to poproszę naszą Anię o zdjęcia ! planuję zrobić naszym dziewczynom paczuszkę! poprzednio wysłałam im smaczki i Ania mówiła, że uwielbiają je:):) Muszę też kupić im preparaty od kleszczy! a może jest jakiś bazarek na dogo? Quote
bakusiowa Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Trzeba zastanowić się czy obroże kilkumiesięczne czy zakraplanie. Quote
danusiadanusia Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Trzeba zastanowić się czy obroże kilkumiesięczne czy zakraplanie. w następnym tygodniu odjeżdża moja wnusia i wszystko nadrobię:) bardzo przepraszam! Quote
danusiadanusia Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 naniosłam aktualne rozliczenie:) serdecznie dziękuję wszystkim za wpłaty:) Quote
danusiadanusia Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 ja dopiero wróciłam od wnusi:) jestem padnięta! czekam na zdjęcia dziewczyn:) Ania mi obiecała, że zrobi na te majowe dni i mi wyśle! zapomniałam napisać że Ania zabezpieczyła dziewczyny od kleszczy kropelkami:) Quote
danusiadanusia Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Klusia otrzymała wpłatę od Bjuty, Cisowianki i Asiunib:) serdecznie dziękujemy:) w ogólnym rozliczeniu naniosę później, bo teraz mam gorąco w szkole i biegnę do pracy! Quote
danusiadanusia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 właśnie dostałam zdjęcia dziewczyn:) Ania bardzo przeprasza, ale aparat odmówił posłuszeństwa:) muszę przyznać, że dziewczynki chyba nieźle przytyły! Ania ma je zważyć! Obawiam się, że trzeba Je odchudzać :) Quote
kinga_kinga7 Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Dziewczyny wyglądają przepięknie, są bardzo szczęśliwe ! :) Ale byłoby cudownie, gdyby znalazły w końcu swój własny, kochający domek ! Quote
Recommended Posts