Havanka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='kinga_kinga7']dzięki Havanko za odwiedziny u Klusi i za chęć pomocy w ogłoszeniach! dziewczyna ma już ich trochę,ale nie zaszkodzi,bo tel ani jednego :roll::-( nikt nie chce takiej wesołej,uśmiechniętej suni ...[/QUOTE] Tak, wiem. Przeczytałam cały wątek. Nie spodziewam się, że ktoś od razu zadzwoni, ale wiem na pewno, że trzeba suni dać szansę i ogłaszać ją. W ogłoszeniach pominę fakt, że prawie całe swoje życie spędziła w schronie. Czy mogę ogłosić ją na dolnośląskie? Czy za daleko? Quote
kinga_kinga7 Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='Havanka']Tak, wiem. Przeczytałam cały wątek. Nie spodziewam się, że ktoś od razu zadzwoni, ale wiem na pewno, że trzeba suni dać szansę i ogłaszać ją. W ogłoszeniach pominę fakt, że prawie całe swoje życie spędziła w schronie. Czy mogę ogłosić ją na dolnośląskie? Czy za daleko?[/QUOTE] oczywiście szansę trzeba jej dać,myślę,że może być jak najbardziej na dolnośląskie - może akurat ;) Quote
ewakrakow Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 jestem na zaproszenie od kinga_kinga1 taka kochana suniia subskrybuję wątek, jeszcze tu wrócę Quote
kinga_kinga7 Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='ewakrakow']jestem na zaproszenie od kinga_kinga1 taka kochana suniia subskrybuję wątek, jeszcze tu wrócę[/QUOTE] dziękujemy :loveu: Quote
Havanka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) Zaczęłam ogłaszać Klusię a właściwie Lusię, bo tak ją nazwałam, zeby nie pousuwali zdublowanych ogłoszeń. To tekst: [COLOR=#000000][B]Lekarstwo na depresję - wyjątkowa Lusia ! Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła, choć jej życie też do lekkich nie należy. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027[/B][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR][COLOR=navy]Na razie zrobiłam: Tablicę Gumtree Alegratka OLX Morusek Kokosy[/COLOR][COLOR=navy] Wszystkotujest Adin [/COLOR] Edited December 19, 2013 by Havanka Quote
danusiadanusia Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Havanka']Zaczęłam ogłaszać Klusię a właściwie Lusię, bo tak ją nazwałam, zeby nie pousuwali zdublowanych ogłoszeń. To tekst: [COLOR=#000000][B]Lekarstwo na depresję - wyjątkowa Lusia ! Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła, choć jej życie też do lekkich nie należy. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027[/B][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR][COLOR=navy]Na razie zrobiłam: Tablicę Gumtree Alegratka OLX Morusek Kokosy[/COLOR][COLOR=navy] Wszystkotujest Adin [/COLOR][/QUOTE] super:):):) bardzo dziękujemy:):) Quote
kinga_kinga7 Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='Havanka']Zaczęłam ogłaszać Klusię a właściwie Lusię, bo tak ją nazwałam, zeby nie pousuwali zdublowanych ogłoszeń. To tekst: [COLOR=#000000][B]Lekarstwo na depresję - wyjątkowa Lusia ! Zawsze uśmiechnięta, wesoła, merdająca ogonkiem, przyjazna w stosunku do innych zwierząt i ludzi - można by napisać Psi Ideał ! Aż dziw, że jeszcze nie ma swojego domu i swojego pana. Jest taką psią terapeutką; potrafi się przytulić i słuchać, co się do niej mówi. Jakby rozumiała i współczuła, choć jej życie też do lekkich nie należy. Jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona. Teraz czeka już tylko na swojego nowego opiekuna, który będzie sensem jej życia. W razie potrzeby pomożemy w transporcie. Tel. 609 118 027[/B][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR][COLOR=navy]Na razie zrobiłam: Tablicę Gumtree Alegratka OLX Morusek Kokosy[/COLOR][COLOR=navy] Wszystkotujest Adin [/COLOR][/QUOTE] dzięki Havanko,może twoje ogłoszenia przyniosą Klusi szczęście :) :) Quote
Jo37 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 (edited) Jestem na zaproszenie. Jeżeli zgłosi się dom w Warszawie to mogę zrobić wizytę PA. Edited December 20, 2013 by Jo37 Quote
Havanka Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='kinga_kinga7']dzięki Havanko,może twoje ogłoszenia przyniosą Klusi szczęście :) :)[/QUOTE] Właśnie otrzymałam odpowiedź na ogłoszenie Lusi, od Marioli164, cyt. "Jestem zainteresowana". dzięki Czarnym Kwiatkom, wiem, że nie warto podejmować rozmowy z tą panią. Tak więc czekamy nadal. Wyślę jeszcze Lusię do Gazety Wyborczej. Quote
kinga_kinga7 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Havanka']Właśnie otrzymałam odpowiedź na ogłoszenie Lusi, od Marioli164, cyt. "Jestem zainteresowana". dzięki Czarnym Kwiatkom, wiem, że nie warto podejmować rozmowy z tą panią. Tak więc czekamy nadal. Wyślę jeszcze Lusię do Gazety Wyborczej.[/QUOTE] to czekamy dalej! Quote
kinga_kinga7 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Jo37']Jestem na zaproszenie. Jeżeli zgłosi się dom w Warszawie to mogę zrobić wizytę PA.[/QUOTE] dzięki cioteczko,będę pamiętać :) :) Quote
kinga_kinga7 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [IMG]http://i42.tinypic.com/nxuf48.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/zu5nut.jpg[/IMG] Quote
beataczl Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Neelith']No piękna ta Klusia! :loveu:[/QUOTE] tez tak uwazam! i jaka usmiechnieta...wiadomo spacer wyczekany :) Quote
ewakrakow Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 kurcze strasznie mi się ten psiak podoba, ale nie mogę go wziąć:( Quote
piescofajnyjest Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 rzeczywiscie, Kluska jest super.... (a tak w ogole, to Kluska to moja ksywa z podstawowki;) Quote
danusiadanusia Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='piescofajnyjest']rzeczywiscie, Kluska jest super.... (a tak w ogole, to Kluska to moja ksywa z podstawowki;)[/QUOTE] ha..ha..ha... to dlatego może wpadła Ci w oko:):):) Quote
Recommended Posts