danusiadanusia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 oby tak było, ja już się martwię o nią. Kasiu, czy ona spędza dużo czasu w kojcu?, bo przy Jej stawach i takich temperaturach to jest istotne? Kasiu ile ona teraz waży? Quote
mdk8 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 http://www.dogomania.com/forum/topic/144208-domowa-spi%C5%BCarnia-dla-wielu-ps%C3%B3w-do-21122014/page-9 Quote
danusiadanusia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 finanse Kluski są w opłakanym stanie:( na koncie 80 zł. a już zbliża się termin zapłaty czynszu za XII. Mam nadzieję, że bazarek Maćka podreperuje Jej finanse, ale trzeba zrobić badania, więc trzeba myśleć o zbiórce finansów!!! czy jest ktoś czasowy? musimy zrobić bazarek ! oby badania nic złego nie wykazały! Quote
beataczl Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Klusia jest przesliczna i ten usmiech jak zawsze urzekający :) mogę przeslac fanty na bazarek na weta /poczta/ -jak Ktos by się podjal..nieduzo tego jest ale zawsze cos /kosmetyki ,zabawki dla psa/ nie mam możliwości prowadzenia bazarku ani zrobienia zdjęć w tym momencie,niestety... Quote
Olena84 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ale cudna! A to pierwsze zdjęcie to mistrzostwo, mimo iż robił je Maciek ;) Quote
danusiadanusia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Klusia jest przesliczna i ten usmiech jak zawsze urzekający :) mogę przeslac fanty na bazarek na weta /poczta/ -jak Ktos by się podjal..nieduzo tego jest ale zawsze cos /kosmetyki ,zabawki dla psa/ nie mam możliwości prowadzenia bazarku ani zrobienia zdjęć w tym momencie,niestety... czy ktoś podejmie się? błagam! Quote
Maciek777 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ale cudna! A to pierwsze zdjęcie to mistrzostwo, mimo iż robił je Maciek ;) Sam nie wiem czy podziękować :laugh2_2: :lmaa: Do mistrzostwa to brakuje ostrości :siara: Ale Kluska nie pozwala na zdjęcia bo by weszła na człowieka :) czy ktoś podejmie się? błagam! Czuję, że w tym roku już nic z tego by ktoś się zgodził (ze względu na Święta), ale z chęcią się zdziwię :mdrmed: Quote
danusiadanusia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Sam nie wiem czy podziękować :laugh2_2: :lmaa: Do mistrzostwa to brakuje ostrości :siara: Ale Kluska nie pozwala na zdjęcia bo by weszła na człowieka :) Czuję, że w tym roku już nic z tego, ale z chęcią się zdziwię pk! ok! Quote
Gosiapk Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Klusia jest już starsza, więc może nie mieć zębów po lewej stronie i dlatego jej się fafelek zawija. Quote
Maciek777 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Klusia jest już starsza, więc może nie mieć zębów po lewej stronie i dlatego jej się fafelek zawija. Nie jestem pewien, ale chyba miała tam zęby :roll: Dzisiaj dopiero zauważyłem, że na zimowych zdjęciach z pierwszej strony też jej się zawija. Może to kwestia temperatury - kostnieją jej fafle ;) Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 a ja melduję, mimo, że stan konta nie jest zadowalający założyłam do grudnia za czynsz :) Kasiu proszę odezwij się na wątku :) Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 dzisiaj Klusia dostała deklarację za XI od asiuniab - 10,- zł. a tym samym dług dziewczynki się zmniejsza i na teraz nasza Klusia jest na minusie 80,- zł. dziękuję za wpłatę:) Quote
danusiadanusia Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Wieczorem naniosę wszystko w rozliczeniu, bo na 16.00 biegnę do biblioteki:) mam zastępstwo:):) u nas zimo! pozdrawiam wszystkich cieplutko. Myślę, że Kasia wejdzie na wątek i potwierdzi wpłatę:) mam jeszcze jedną prośbę do Kasi - Kasiuniu bardzo proszę znajdź chwilę i przynajmniej raz w tygodniu zdaj nam relacje z zachowań naszych dziewczyn:) myślę, że zdjęcie też będzie mile widziane!:) co Kasia na to? a Wy co na to? pozdrawiam cieplutko:):) Quote
danusiadanusia Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 myślałam, że ktoś wszedł? a tu nikogo nie ma ! :(:( Quote
Maciek777 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Wieczorem naniosę wszystko w rozliczeniu, bo na 16.00 biegnę do biblioteki:) mam zastępstwo:) :) u nas zimo! pozdrawiam wszystkich cieplutko. Myślę, że Kasia wejdzie na wątek i potwierdzi wpłatę :) mam jeszcze jedną prośbę do Kasi - Kasiuniu bardzo proszę znajdź chwilę i przynajmniej raz w tygodniu zdaj nam relacje z zachowań naszych dziewczyn:) myślę, że zdjęcie też będzie mile widziane! :) co Kasia na to? a Wy co na to? pozdrawiam cieplutko:) :) Ja się cieszę bo jak się nie cieszyć :) Wiadomo już kiedy to badanie? Również pozdrawiam :) Quote
danusiadanusia Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Kasia miała się zorientować i da znać na wątku:) Kasiu.... czekamy na Ciebie:):) Quote
jotpeg Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 odwiedzam Klusinkę i podziwiam zdjęcia!!! Quote
Gosiapk Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ale jaj dobrze w nowym miejscu, tj. Klusi nie Kasi :) Choć oczywiście mam nadzieję, że Kasia też zadowolona z miejsca pobytu ;) Quote
danusiadanusia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Kasiu! co się dzieje, troszkę Twoje milczenie mnie niepokoi:( Quote
danusiadanusia Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Zaglądam do Klusi i miziam zimowo :) witaj kochana:) dobrze, że chociaż jedna ciocia się zjawiła:) Quote
Recommended Posts