Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

finanse Kluski są w opłakanym stanie:( na koncie 80 zł. a już zbliża się termin zapłaty czynszu za XII. Mam nadzieję, że bazarek Maćka podreperuje Jej finanse, ale trzeba zrobić badania, więc trzeba myśleć o zbiórce finansów!!! czy jest ktoś czasowy? musimy zrobić bazarek ! oby badania nic złego nie wykazały!

Posted

Klusia jest przesliczna i  ten usmiech jak zawsze urzekający :)

mogę przeslac fanty na bazarek na weta /poczta/ -jak Ktos by się podjal..nieduzo tego jest ale zawsze cos /kosmetyki ,zabawki dla psa/

nie mam możliwości prowadzenia bazarku ani zrobienia zdjęć w tym momencie,niestety...

Posted

Klusia jest przesliczna i  ten usmiech jak zawsze urzekający :)

mogę przeslac fanty na bazarek na weta /poczta/ -jak Ktos by się podjal..nieduzo tego jest ale zawsze cos /kosmetyki ,zabawki dla psa/

nie mam możliwości prowadzenia bazarku ani zrobienia zdjęć w tym momencie,niestety...

czy ktoś podejmie się? błagam!

Posted

Ale cudna! A to pierwsze zdjęcie to mistrzostwo, mimo iż robił je Maciek ;)

Sam nie wiem czy podziękować  :laugh2_2:  :lmaa:

Do mistrzostwa to brakuje ostrości  :siara:  Ale Kluska nie pozwala na zdjęcia bo by weszła na człowieka :)

czy ktoś podejmie się? błagam!

Czuję, że w tym roku już nic z tego by ktoś się zgodził (ze względu na Święta), ale z chęcią się zdziwię  :mdrmed:

Posted

Sam nie wiem czy podziękować  :laugh2_2:  :lmaa:

Do mistrzostwa to brakuje ostrości  :siara:  Ale Kluska nie pozwala na zdjęcia bo by weszła na człowieka :)

Czuję, że w tym roku już nic z tego, ale z chęcią się zdziwię pk!

ok!

Posted

Klusia jest już starsza, więc może nie mieć zębów po lewej stronie i dlatego jej się fafelek zawija.

Nie jestem pewien, ale chyba miała tam zęby :roll:

Dzisiaj dopiero zauważyłem, że na zimowych zdjęciach z pierwszej strony też jej się zawija. Może to kwestia temperatury - kostnieją jej fafle ;)

Posted

Wieczorem naniosę wszystko w rozliczeniu, bo na 16.00 biegnę do biblioteki:) mam zastępstwo:):) u nas zimo! pozdrawiam wszystkich cieplutko. Myślę, że Kasia wejdzie na wątek i potwierdzi wpłatę:) mam jeszcze jedną prośbę do Kasi - Kasiuniu bardzo proszę znajdź chwilę i przynajmniej raz w tygodniu zdaj nam relacje z zachowań naszych dziewczyn:) myślę, że zdjęcie też będzie mile widziane!:) co Kasia na to? a Wy co na to? pozdrawiam cieplutko:):)

Posted

Wieczorem naniosę wszystko w rozliczeniu, bo na 16.00 biegnę do biblioteki:) mam zastępstwo:) :) u nas zimo! pozdrawiam wszystkich cieplutko. Myślę, że Kasia wejdzie na wątek i potwierdzi wpłatę :) mam jeszcze jedną prośbę do Kasi - Kasiuniu bardzo proszę znajdź chwilę i przynajmniej raz w tygodniu zdaj nam relacje z zachowań naszych dziewczyn:) myślę, że zdjęcie też będzie mile widziane! :) co Kasia na to? a Wy co na to? pozdrawiam cieplutko:) :)

Ja się cieszę bo jak się nie cieszyć :)

Wiadomo już kiedy to badanie?

Również pozdrawiam :)