Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']jak bedziecie znaly koszt transportu, to zrobie bazarek...[/QUOTE]
[B]mi obliczyło 553 km w jedną stronę,[/B] może Kasia wieczorem określi długość trasy dokładniej:) wczoraj przerwało mi rozmowę, ale dzisiaj zadzwonię do Kasi i dogram szczegóły:) a może Kasia odwiedzi nasze schronisko?
nie wiem ile za kilometr, trzeba się zorientować! ja mam młyn w pracy, chorą mamę:(:( kurcze, że to teraz tak się złożyło:(:(:(

Posted

kochane cioteczki bardzo proszę o pomoc dla oszukanego staruszka [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251628-KRUCZEK-pracowa%C5%82-dla-ludzi-ca%C5%82e-%C5%BCycie-zamiast-godziwej-emerytury-EKSMISJA-!?p=21956775#post21956775[/url]

Posted

[quote name='danusiadanusia'][B]mi obliczyło 553 km w jedną stronę,[/B] może Kasia wieczorem określi długość trasy dokładniej:) wczoraj przerwało mi rozmowę, ale dzisiaj zadzwonię do Kasi i dogram szczegóły:) a może Kasia odwiedzi nasze schronisko?
nie wiem ile za kilometr, trzeba się zorientować! ja mam młyn w pracy, chorą mamę:(:( kurcze, że to teraz tak się złożyło:(:(:([/QUOTE]
Danusia, ja bardzo lubię jeździć samochodem, ale niestety 1100 km w jeden dzień nie zrobię, a nie mogę michów samych zostawić na noc. Widziałam na mapie, że Biała Podlaska leży prawie w jednej linii od Warszawy ma wschód. We wrześniu odbierałam psy u przyjaciół dogomaniaków w Pruszkowie k/Warszawy. Na tamtą podróż wyszło ok 700 km w obie strony, ale było to możliwe tylko dzięki temu, że jechałam autostradą, więc jeszcze koszty opłat autostradowych (bramek) o ile dobrze pamiętam 90 zł.

Posted

[quote name='Doda_']Kurcze, to musimy poszukac transport? :([/QUOTE]

Tak, ktoś musiałby przynajmniej do Pruszkowa przywieźć obie sunie, to mogłabym je stamtąd zabrać

Posted (edited)

[quote name='Bambino']Tak, ktoś musiałby przynajmniej do Pruszkowa przywieźć obie sunie, to mogłabym je stamtąd zabrać[/QUOTE]
Kasiu, przepraszam miałam do Ciebie zadzwonić, ale zrobię to jak juz będzie wszystko dograne:) powiedz mi jaki byłby koszt Twój czyli od Ciebie do Pruszkowa, ja muszę się zorientować z Białej do Pruszkowa i będziemy znać koszty ogólne :):) właśnie rozmawiałam w spr. transportu dziewczyn do Pruszkowa i czekam na odpowiedź i jakie będą koszty. Kasiu gdyby ta osoba zgodziła się pojechać to załatwiam transport na niedzielę 16.03.br. pasuje Ci? zadzwonię dzisiaj wieczorem:):) tylko napisz mi na pw o której mogę dzwonić?

Edited by danusiadanusia
Posted (edited)

[quote name='Doda_']ja transportuje zwierzaki, 1 km 0,30 groszy okolo,ale w najblizszym czasie nie dam rady jesli to daleka trasa. jestem z Sosnowca.[/QUOTE]
ja ustaliłam z Kasią, że ona wyjedzie do Pruszkowa po nie, licząc tak na piechotę będzie to koszt ok. 400,- zł. a ja miałam załatwić z Białej Podlaskiej woj. lubelskie do Pruszkowa. u mnie to jest odległość ok. 170 km w jedną stronę . MAM TRANSPORT ok. 200,- zł. ! [COLOR=#ff0000][B]łączny koszt to ok. 600,- zł.[/B][/COLOR][B]musimy zro[/B][B]bić bazarek kilometrowy!, bo jak dobrze pójdzie to w ten a w najgorszym wypadku w następny weekend dziewczyny wyjeżdżają:)[/B]

Edited by danusiadanusia
Posted

[quote name='danusiadanusia']ja ustaliłam z Kasią, że ona wyjedzie do Pruszkowa po nie, licząc tak na piechotę będzie to koszt ok. 400,- zł. a ja miałam załatwić z Białej Podlaskiej woj. lubelskie do Pruszkowa. u mnie to jest odległość ok. 170 km w jedną stronę . MAM TRANSPORT ok. 200,- zł. ! [COLOR=#ff0000][B]łączny koszt to ok. 600,- zł.[/B][/COLOR][B]musimy zro[/B][B]bić bazarek kilometrowy!, bo jak dobrze pójdzie to w ten a w najgorszym wypadku w następny weekend dziewczyny wyjeżdżają:)[/B][/QUOTE]

kto ma zrobić bazarek kilometrowy? ja czy ty ?
jeśli ja, postaram się jak najszybciej czyli jeszcze dzisiaj...ale nie obiecuję....

Posted

zrobilam dziewczynkom bazarek kilometrowy, prosze o rozsylanie...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251655-Klusia-i-Pandorka-potrzebują-600-km-600-zł-wyruszają-po-nowe-życie!-POMÓŻ!-Do-21-03?p=21960406#post21960406[/URL]

Posted

[quote name='gluchypies']Dam jednorazową po 50 zł każdej dziewczynce, jak już będą w hoteliku ok? Tylko mi przypomnijcie, bo może mi wylecieć z głowy, ale deklaracja jest :)[/QUOTE]

Poszła pierwsza część deklaracji, czyli 50 zł :)

Posted

[B]A tak przedstawiają się finanse Kluski:)
m-c marzec 2014 r.[/B]
10.03.2014 r. - DODA_ - 5,- zł.
10.03.2014 r. - danusia -20,-zł.
10.03.2014 r. - BJUTA 10,-zł.
10.03.2014 r. - SABINA02- 15,- zł.
11.03.2014 r. - Marzena G.- 20,-zł.
11.03.2014 r. - BAKUSIOWA - 20,-zł.

[B]m-c kwiecień 2014 r.
[/B]10.03.2014 r. - danusia -20,-zł.
10.03.2014 r. - BJUTA 10,-zł.
10.03.2014 r. - SABINA02- 15,- zł.
[COLOR=#ff0000][SIZE=4]
deklaracje jednorazowe![/SIZE][/COLOR]
11.03.2014 r. - JOTPEG - 50,- zł.

Razem - 185,- zł.
serdecznie dziękuję:)

Posted

stałej dać nie mogłam, ale choć trochę do transportu dołożę - lecę na bazarek :)

edit:
podeślijcie właściwy link albo nr konta, bo powyżej podany link do bazarku jest niewłaściwy - piszą, że bazar do zamknięcia