Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klusiu żegnaj, nie wiedziałam co u dziewczyn, dogo mnie dość mocno do siebie zniechęciło, ale już odrobiłam zaległości;

moją deklarację z Klusi przeznaczam na Pandusię, niech Panna żyje sobie w luksusie:)

Posted

Dawno się nie odzywałem. U Pandy wszystko dobrze. Z zachowania nic się nie zmieniła - ani na lepsze, ani tym bardziej na gorsze:) Jak mieszkała w budzie to lubiła sobie coś przynieść do środka. Teraz też tak robi i znosi jakieś przedmioty od czasu do czasu. Nie gryzie ich. Położyłem jej do koszyka zabawkę, ale to chyba nic nie dało bo i tak ostatnio przyniosła sobie pędzel;) 

• Upvote 2
Posted
Dnia 10.12.2016 o 16:09, Maciek777 napisał:

Dawno się nie odzywałem. U Pandy wszystko dobrze. Z zachowania nic się nie zmieniła - ani na lepsze, ani tym bardziej na gorsze:) Jak mieszkała w budzie to lubiła sobie coś przynieść do środka. Teraz też tak robi i znosi jakieś przedmioty od czasu do czasu. Nie gryzie ich. Położyłem jej do koszyka zabawkę, ale to chyba nic nie dało bo i tak ostatnio przyniosła sobie pędzel;) 

może chciała zasugerować, że czas na malowanie ;) :)

Posted

Podobny obraz z bazarenku

jest dla Panduni

58 zl 50 gr

na koncie Danuni jest juz  25 zl

dziekuje dziekuje Danusienku cudna

wiec dosylam ku Danusiadnusi  33 zl 50 gr

jak doleca

prosze danuniu kochana o potwierdzonko

na kramiku

Panduniu stokroc przytulam Znalezione obrazy dla zapytania mikolaj czyta gify

Posted
Dnia 9.12.2016 o 09:10, asiuniab napisał:

Klusiu żegnaj, nie wiedziałam co u dziewczyn, dogo mnie dość mocno do siebie zniechęciło, ale już odrobiłam zaległości;

moją deklarację z Klusi przeznaczam na Pandusię, niech Panna żyje sobie w luksusie:)

bardzo dziękuję!:) , więc przekazuję leżakujące 20,- zł. dla Pandusi:):)

Posted

nie wiem dlaczego nie mogę edytować rozliczenia, więc zrobię to tu:) stan Pandusi był 0

22.11.2016 r. - BAKUSIOWA - 20,- zł.  na koncie mamy 20,- zł.

30.11.2016 r. -PaulaT         - 10,- zł.  na koncie mamy 30,- zł.

01.12.2016 r. - Pucka69      - 20,- zł.  na koncie mamy 50,- zł.

02.12.2016 r. - BJUTA         - 10,- zł   na koncie mamy 60,- zł. deklaracja z Klusi

05.12.2016 r. - BAKUSIOWA - 25,- zł. na koncie mamy 85,- zł.

05.12.2016 r, - SABINA02     - 30,- zł. na koncie mamy 115,- zł. deklaracje z Klusi

18.12.2016 r. - ASIUNIAB     - 20,- zł. na koncie mamy 135,- zł. deklaracje z Klusi

- z bazarku Ewci - 58,50 na koncie będzie 193,50 jeszcze nie mam, ale najwyżej założę, bo zechcę przed świętami zrobić przelew do Maćka:)

serdecznie wszystkim dziękuję:)

Posted
Dnia 18.12.2016 o 14:45, danka488 napisał:

nie wiem dlaczego nie mogę edytować rozliczenia, więc zrobię to tu:) stan Pandusi był 0

Czemu 0?- przecież tam było całkiem sporo pienążków

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Czemu 0?- przecież tam było całkiem sporo pienążków

Nie jestem księgową Pandy, ale z tego co wiem troszkę było potrzeb finansowych, zabieg usunięcia gruczolaków, zakup karmy itp. 

Posted
Dnia 22.11.2016 o 12:55, Maciek777 napisał:

U nas tyle, że właśnie wróciliśmy od weta. Szwy ściągnięte i wreszcie Panda została zaszczepiona bo mi się zapomniało:P

Szwy były ściągnięte za darmo bo były wliczone w zabieg. Tylko szczepienie kosztowało. I znowu transport dzielę na pół bo Panda cały czas jeździła z moją króliczycą, która była sterylizowana gdy Panda miała swój zabieg:)

A ogólnie wszystko dobrze:) Panda teraz leży obok i zasypia:)

Rozliczenie:

Stan z 18 listopada: +740,23 zł

22 listopada: -25 zł za szczepienie na wściekliznę

22 listopada: -15 zł za transport do weta

Stan na chwilę obecną: +700,23 zł

20161122_123855.jpg

20161122_123943.jpg

:)

Posted
Dnia 11.12.2016 o 20:59, danka488 napisał:

super Pandusiu:) zabawka to dla starszej Pani nie zadowala, ale pędzel już tak:)

O gustach się nie dyskutuje;)

Dnia 17.12.2016 o 20:54, mari23 napisał:

może chciała zasugerować, że czas na malowanie ;) :)

No właśnie w trakcie:) Chyba chciała pomóc...

Dnia 18.12.2016 o 14:45, danka488 napisał:

na koncie będzie 193,50 jeszcze nie mam, ale najwyżej założę, bo zechcę przed świętami zrobić przelew do Maćka:)

Nie spieszy się bo przecież Panda jest najbogatszym psem we wsi;)

Przepraszam, że dawno na Dogo nie wchodziłem, ale przygotowania do Świąt i inne takie. Panda nie narzeka, wszystko u niej OK. Karmy ma jeszcze całą masę, a tych przysmaków, które dawno temu przysłała Danusia, też ma jeszcze ok 5 paczek - nie mogłem jej rozpieszczać skoro miała schudnąć;) O zdjęciach pamiętam, ale nie dałem rady zrobić niczego ciekawego. Myślę, że na spokojnie jakaś sesja w Święta będzie i się zrobi.

Posted
Dnia 21.12.2016 o 23:11, bakusiowa napisał:

Wszystko w porządku jest po zabiegu?

Zabiegu? Jakim zabiegu? Już dawno o tym zapomnieliśmy :) Ona dobrze się czuje, nie drapie się tam, nie łzawi - normalnie zdrowa:)

Życzę wszystkim wesołych Świąt:)

dd2789aae188cf17e76e6bb7f9f59ac7.jpg

Posted

Okazuje się, że Panda boi się petard:( Nie jakoś ekstremalnie, ale w razie głośniejszego huku potrafi szybkim krokiem wyjść z pokoju i popiskiwać. Po czym za raz wraca.

U Pandy był Gwiazdor (czy jak kto woli - Św. Mikołaj lub Dziadek Mróz:) ) i zostawił jej zabawki i przysmaki:)

Są nowe fotki :) Jako, że nie lubi zdjęć to jakoś super szczęśliwa na nich nie jest...

DSC_8146.JPG

DSC_8151.JPG

DSC_8152.JPG

DSC_8168.JPG

• Upvote 1
Posted

Odezwała się do mnie Danusiadanusia i napisała, że pieniądze dla Pandy są w drodze. Ma utrudniony dostęp do kompa więc prosiła o przekazanie Wam od Niej życzeń Noworocznych więc... :)

Noworoczne-zyczenia-Nowy-Rok-kartka-z-zy

• Upvote 1
Posted

Na tym łózku to nawet nie widać że to klopsik jest. Dziękujemy za życzenia i również Wam życzę zdrowia, jedynie radości, spełnienia marzeń i jak najmniej albo najlepiej wcale zwierzęcych nieszczęść!

Posted

Panda już od jakiegoś czasu nie jest parówką. Nawet zwiększyłem jej porcję by już nie chudła.

Olena, Nadziejka - dzięki za życzenia!

I ja w imieniu Pandy i swoim, życzę Wszystkim szczęśliwego Nowego Roku:)

nowy-rok-wigilia-psa-35864071.jpg