Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też wszystkim fanom Balbiny życzymy spokojnych i dobrych Świąt!
Oby to były Twoje ostatnie Święta w schronisku Balbinko!

[IMG]http://www.mega-tapety.info/wallpapers/swietaiokazje/bozenarodzenie/3.jpg[/IMG]

Posted

Bardzo mi przykro, ale schronisko nie zgodzilo sie wydac Balbinki do domu tymczasowego u Kasi Przystal. :placz:

Nie mniej jednak dziekuje Wam wszystkim za chec pomocy i za zaangazowanie.

Posted

[quote name='Sabina02']Bardzo mi przykro, ale schronisko nie zgodzilo sie wydac Balbinki do domu tymczasowego u Kasi Przystal. :placz:

Nie mniej jednak dziekuje Wam wszystkim za chec pomocy i za zaangazowanie.[/QUOTE]

Jak to sie nie zgodzilo ? Przeciez to lepiej dla Balbinki !

Posted

Nie wiem, co napisac. Za mało mam doświadczenia.
Na pewno zmiana dużo kosztowałaby Balbinkę. Psychicznie.
Ale może DT u Kasi Przystał to była dla niej jedyna szansa na odmianę smutnego losu i na Dom.
Kto teraz Balbinkę wypatrzy w schronisku?... Ech...
Straszny żal...

Posted

Opiekunka Balbinki boi sie ze deklaracje sie wykrusza, a po drugie stwierdzila ze to za daleko i nie nie beda mialy jak Balbinki dogladac. :(

Adoptowac ja na kogos to raczej nie chce, bo pewnie beda chcieli zrobic wizyte poadopcyjna i bedzie wpadka.

Posted

[quote name='Sabina02']Opiekunka Balbinki boi sie ze deklaracje sie wykrusza, a po drugie stwierdzila ze to za daleko i nie nie beda mialy jak Balbinki dogladac. :(

Adoptowac ja na kogos to raczej nie chce, bo pewnie beda chcieli zrobic wizyte poadopcyjna i bedzie wpadka.[/QUOTE]
A jakby np. ją adoptował ktoś z innego miasta? Moze wtedy na wizytę by nikt nie przyjechał a ona by spokojnie pojechała do Kasi...

Posted

[quote name='AlfaLS']A jakby np. ją adoptował ktoś z innego miasta? Moze wtedy na wizytę by nikt nie przyjechał a ona by spokojnie pojechała do Kasi...[/QUOTE]

Wlasnie w tym problem ze oni wydaja psy do adopcji tylko lokalnie. :)

Posted

[quote name='Sabina02']Wlasnie w tym problem ze oni wydaja psy do adopcji tylko lokalnie. :)[/QUOTE]
To masakra... Widzę, ze podobnie jak w Rzeszowie... Tylko, ze wtedy te psy siedzą tam latami a domów nie ma...

Ja chcę teraz założyć wątek suni, która siedzi ponad 8 lat w Tychach. Mam nadzieję, że tam nie będzie takich wymagań bo ogłoszenia chcę robić na całą Polskę. Bo przecież nie ważne gdzie, ważne żeby był DOM...

Posted

[quote name='AlfaLS']To masakra... Widzę, ze podobnie jak w Rzeszowie... Tylko, ze wtedy te psy siedzą tam latami a domów nie ma...

Ja chcę teraz założyć wątek suni, która siedzi ponad 8 lat w Tychach. Mam nadzieję, że tam nie będzie takich wymagań bo ogłoszenia chcę robić na całą Polskę. Bo przecież nie ważne gdzie, ważne żeby był DOM...[/QUOTE]

Dokladnie jak w Rzeszowie, kolezanka Balbinki z boksu Sarenka dopiero niedawno znalazla dom po 12 latach w schronie!!!

A co do Tychow, to stamtad byly wyciagane psiaki nawet do platnych DT, wiec chyba nie bedzie problemow z adopcja dalej.

Posted

[quote name='Sabina02']Dokladnie jak w Rzeszowie, kolezanka Balbinki z boksu Sarenka dopiero niedawno znalazla dom po 12 latach w schronie!!!

A co do Tychow, to stamtad byly wyciagane psiaki nawet do platnych DT, wiec chyba nie bedzie problemow z adopcja dalej.[/QUOTE]
Wiem, sama z Tychów wyciągałam wszystkie dziadki i babulinki. Ale to było za innego kierownictwa w schronie i miałam tam swoją "wtyczkę" w postaci jedynej w schronie wolontariuszki... Teraz jest inaczej...

To może trzeba jakimś cudem znaleźć Balbince dom w okolicy??????? Taki do tej ewent. wizyty... A później do Kasi...
Z tych okolic jest chyba ktoś na dogo, może nam coś podpowie?????? Tylko jak tego ktosia znaleźć? :???:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Wiem, sama z Tychów wyciągałam wszystkie dziadki i babulinki. Ale to było za innego kierownictwa w schronie i miałam tam swoją "wtyczkę" w postaci jedynej w schronie wolontariuszki... Teraz jest inaczej...

To może trzeba jakimś cudem znaleźć Balbince dom w okolicy??????? Taki do tej ewent. wizyty... A później do Kasi...
Z tych okolic jest chyba ktoś na dogo, może nam coś podpowie?????? Tylko jak tego ktosia znaleźć? :???:.[/QUOTE]
Z Tychów jest dużo osób:) Oto lista:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1388363659-5b13ce88e60402ea2cf82eb9f75a22117f984b06&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL]

Posted

[quote name='Marycha35']I co dalej z psicą????[/QUOTE]

Szukamy jej domu stalego w okolicach Warszawy. Choc nie moglismy jej pomoc w sposob w jaki planowalismy, to jednak nie opuszczajmy jej. :( Prosze o pomoc w szukaniu jej dobrego, odpowiedzialnego domu stalego.

Posted

[B]Bardzo Was prosze o przelozenie swoich deklaracji na inna sunie, ktora bedziemy chcieli wyciagnac ze schronu. :modla:

Osoby, ktore do tej pory zgodzily sie przelozyc swoje deklaracje sa zaznaczone na czerwono w pierwszym poscie.[/B]