Elisabeta Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 :tree1:[SIZE=3][COLOR=#008080][B][/B][/COLOR][/SIZE][B][I][SIZE=4][COLOR=#008080]Wszystkim Wam życzę dobrych Świąt Bożego Narodzenia. [/COLOR][/SIZE][/I][/B]:tree1: Quote
Jasza Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 My też wszystkim fanom Balbiny życzymy spokojnych i dobrych Świąt! Oby to były Twoje ostatnie Święta w schronisku Balbinko! [IMG]http://www.mega-tapety.info/wallpapers/swietaiokazje/bozenarodzenie/3.jpg[/IMG] Quote
Elisabeta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Dobry wieczór, Balbinko.:iloveyou: Bardzo czekam na wieści o decyzji schroniska... Może po Nowym Roku... Quote
Sabina02 Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Bardzo mi przykro, ale schronisko nie zgodzilo sie wydac Balbinki do domu tymczasowego u Kasi Przystal. :placz: Nie mniej jednak dziekuje Wam wszystkim za chec pomocy i za zaangazowanie. Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Sabina02']Bardzo mi przykro, ale schronisko nie zgodzilo sie wydac Balbinki do domu tymczasowego u Kasi Przystal. :placz: Nie mniej jednak dziekuje Wam wszystkim za chec pomocy i za zaangazowanie.[/QUOTE] Jak to sie nie zgodzilo ? Przeciez to lepiej dla Balbinki ! Quote
Elisabeta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Nie wiem, co napisac. Za mało mam doświadczenia. Na pewno zmiana dużo kosztowałaby Balbinkę. Psychicznie. Ale może DT u Kasi Przystał to była dla niej jedyna szansa na odmianę smutnego losu i na Dom. Kto teraz Balbinkę wypatrzy w schronisku?... Ech... Straszny żal... Quote
magda222 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Nie ma możliwości wyadoptowania Balbinki na kogoś? Quote
Sabina02 Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Opiekunka Balbinki boi sie ze deklaracje sie wykrusza, a po drugie stwierdzila ze to za daleko i nie nie beda mialy jak Balbinki dogladac. :( Adoptowac ja na kogos to raczej nie chce, bo pewnie beda chcieli zrobic wizyte poadopcyjna i bedzie wpadka. Quote
AlfaLS Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Sabina02']Opiekunka Balbinki boi sie ze deklaracje sie wykrusza, a po drugie stwierdzila ze to za daleko i nie nie beda mialy jak Balbinki dogladac. :( Adoptowac ja na kogos to raczej nie chce, bo pewnie beda chcieli zrobic wizyte poadopcyjna i bedzie wpadka.[/QUOTE] A jakby np. ją adoptował ktoś z innego miasta? Moze wtedy na wizytę by nikt nie przyjechał a ona by spokojnie pojechała do Kasi... Quote
Sabina02 Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='AlfaLS']A jakby np. ją adoptował ktoś z innego miasta? Moze wtedy na wizytę by nikt nie przyjechał a ona by spokojnie pojechała do Kasi...[/QUOTE] Wlasnie w tym problem ze oni wydaja psy do adopcji tylko lokalnie. :) Quote
AlfaLS Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='Sabina02']Wlasnie w tym problem ze oni wydaja psy do adopcji tylko lokalnie. :)[/QUOTE] To masakra... Widzę, ze podobnie jak w Rzeszowie... Tylko, ze wtedy te psy siedzą tam latami a domów nie ma... Ja chcę teraz założyć wątek suni, która siedzi ponad 8 lat w Tychach. Mam nadzieję, że tam nie będzie takich wymagań bo ogłoszenia chcę robić na całą Polskę. Bo przecież nie ważne gdzie, ważne żeby był DOM... Quote
Gusiaczek Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 to jakaś masakra zupełnie dla mnie nie zrozumialsza ... :shake: Quote
Sabina02 Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='AlfaLS']To masakra... Widzę, ze podobnie jak w Rzeszowie... Tylko, ze wtedy te psy siedzą tam latami a domów nie ma... Ja chcę teraz założyć wątek suni, która siedzi ponad 8 lat w Tychach. Mam nadzieję, że tam nie będzie takich wymagań bo ogłoszenia chcę robić na całą Polskę. Bo przecież nie ważne gdzie, ważne żeby był DOM...[/QUOTE] Dokladnie jak w Rzeszowie, kolezanka Balbinki z boksu Sarenka dopiero niedawno znalazla dom po 12 latach w schronie!!! A co do Tychow, to stamtad byly wyciagane psiaki nawet do platnych DT, wiec chyba nie bedzie problemow z adopcja dalej. Quote
Sabina02 Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Gusiaczek']to jakaś masakra zupełnie dla mnie nie zrozumialsza ... :shake:[/QUOTE] Dla mnie tez :( Quote
AlfaLS Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='Sabina02']Dokladnie jak w Rzeszowie, kolezanka Balbinki z boksu Sarenka dopiero niedawno znalazla dom po 12 latach w schronie!!! A co do Tychow, to stamtad byly wyciagane psiaki nawet do platnych DT, wiec chyba nie bedzie problemow z adopcja dalej.[/QUOTE] Wiem, sama z Tychów wyciągałam wszystkie dziadki i babulinki. Ale to było za innego kierownictwa w schronie i miałam tam swoją "wtyczkę" w postaci jedynej w schronie wolontariuszki... Teraz jest inaczej... To może trzeba jakimś cudem znaleźć Balbince dom w okolicy??????? Taki do tej ewent. wizyty... A później do Kasi... Z tych okolic jest chyba ktoś na dogo, może nam coś podpowie?????? Tylko jak tego ktosia znaleźć? :???:. Quote
Maciek777 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='AlfaLS']Wiem, sama z Tychów wyciągałam wszystkie dziadki i babulinki. Ale to było za innego kierownictwa w schronie i miałam tam swoją "wtyczkę" w postaci jedynej w schronie wolontariuszki... Teraz jest inaczej... To może trzeba jakimś cudem znaleźć Balbince dom w okolicy??????? Taki do tej ewent. wizyty... A później do Kasi... Z tych okolic jest chyba ktoś na dogo, może nam coś podpowie?????? Tylko jak tego ktosia znaleźć? :???:.[/QUOTE] Z Tychów jest dużo osób:) Oto lista: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1388363659-5b13ce88e60402ea2cf82eb9f75a22117f984b06&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL] Quote
Sabina02 Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [quote name='Marycha35']I co dalej z psicą????[/QUOTE] Szukamy jej domu stalego w okolicach Warszawy. Choc nie moglismy jej pomoc w sposob w jaki planowalismy, to jednak nie opuszczajmy jej. :( Prosze o pomoc w szukaniu jej dobrego, odpowiedzialnego domu stalego. Quote
Sabina02 Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [B]Bardzo Was prosze o przelozenie swoich deklaracji na inna sunie, ktora bedziemy chcieli wyciagnac ze schronu. :modla: Osoby, ktore do tej pory zgodzily sie przelozyc swoje deklaracje sa zaznaczone na czerwono w pierwszym poscie.[/B] Quote
Recommended Posts