Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']No to nie można cokolwiek zadziałać?? tak będziemy sobie tu pisać, sobie a muzą, od samego pisania sytuacja się nie zmieni, dlaczego nikt tam nie działa, bo my z daleko co możemy tu zrobić?? bez sensu, to po co było wątek zakładać, żebyśmy sobie popisali???[/QUOTE]

Ja wątek założyłam w konkretnym celu, który niestety nie wypalił. Teraz nic nie mogę. Chcialam wątek zamknąć, ale nie zrobiłam tego na prośbę paru dogomaniaczek. Wolontariuszek ze schroniska w którym jest Balbinka nie ma na dogo, wiec mało sie tu dzieje. Działają jednak na FB. Szukają Balbince DT lub DS w okolicach Warszawy. Miedzy czasie socjalizuja Balbinke i biorą na spacery zeby przygotować ja do ewentualnej adopcji.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Sabina02']Ja wątek założyłam w konkretnym celu, który niestety nie wypalił. Teraz nic nie mogę. Chcialam wątek zamknąć, ale nie zrobiłam tego na prośbę paru dogomaniaczek. Wolontariuszek ze schroniska w którym jest Balbinka nie ma na dogo, wiec mało sie tu dzieje. Działają jednak na FB. Szukają Balbince DT lub DS w okolicach Warszawy. Miedzy czasie socjalizuja Balbinke i biorą na spacery zeby przygotować ja do ewentualnej adopcji.[/QUOTE]

Przeklejone z pierwszego postu:

Wydarzenie Balbinki na FB:
[URL]https://www.facebook.com/events/562571083818518/[/URL]

Niestety ten link nie kieruje do wydarzenia suni, a szkoda. O suni chyba wszyscy zapomnieli :(

Posted

Elik, witaj. :smile:
To jest nowe wydarzeni Balbinki na fejsie. Sabina podawała link na 14 stronie.

[url]https://www.facebook.com/events/478051145681463/?ref_newsfeed_story_type=regular[/url]

I już kilka razy było tu pisane. Balbinka to już nie jest "dogomaniacki pies". Tu się nie udało.
Ale opiekują się nią i szukają Domu Wolontaruszki ze schroniska. Wszystko jest na bieżąco na wydarzeniu.

Sabina chyba trzeba zamknąc ten wątek, bo nadal łamie serca Dogomaniaczek. ;)
Rzeczywiście Balbinka bardzo zapadła w nasze serca, ale może znaleźc pomoc niekoniecznie na Dogomanii.

Posted

Nie zamykajcie...moze ktos z dogomaniaków zdecyduje sie ogłaszac Balbinke.Nigdy nie wiadomo co i gdzie moze przyniesc szczescie i dom. Nie ma co dzielic sie na dogomaniaków i fb.Wszyscy chcemy dobra Balbinki i domu dla niej.To ,ze wolontariuszki kiedys nam nie zaufały nie swiadczy o złych intencjach....jedynie o dużej ostrożnosci.Nie znały,nie zaufały....trudno.

Posted (edited)

Halcia, pięknie napisałaś. Jak zawsze. :)

Alfa, jak będziesz chciała nowych wiadomości o Balbince, ... to i tak będziesz musiała wchodzic na FB. ;)
Bo tam one będą. Od Wolontariuszek ze schroniska.

I tylko w tym sensie napisałam, że Balbinka to nie jest pies "dogomaniacki"...
Bo wszystkie psy nasze są. :)

Cioteczki wchodzą, pytają o sunię, a odpowiedź jest i będzie na fejsie. Nie na tym wątku.
Sabina też wie to, co znajdzie tam. Ciekawe czy tu na wątek zagląda jeszcze?... :evil_lol:
Sabina, zaglądasz? ;);)

Edited by Elisabeta
Posted

Dzieki :)Sabina pewnie zajeta,na watku Eci,/Etiopia z Orzechowców/której szukała domu,tez nie bywa chwilowo.A Etka jest teraz moją'słodyczką"i pieszczochem.A brałam wycofanego dzikuska.