Marycha35 Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 I Bogu dzięki, że świat pomocy nie kończy się na Dogo!!! Tu się nawet czasami nie zaczyna... Suniaczku spaceru, zaufaj, brykaj:) Quote
Sabina02 Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='Agula99']No to nie można cokolwiek zadziałać?? tak będziemy sobie tu pisać, sobie a muzą, od samego pisania sytuacja się nie zmieni, dlaczego nikt tam nie działa, bo my z daleko co możemy tu zrobić?? bez sensu, to po co było wątek zakładać, żebyśmy sobie popisali???[/QUOTE] Ja wątek założyłam w konkretnym celu, który niestety nie wypalił. Teraz nic nie mogę. Chcialam wątek zamknąć, ale nie zrobiłam tego na prośbę paru dogomaniaczek. Wolontariuszek ze schroniska w którym jest Balbinka nie ma na dogo, wiec mało sie tu dzieje. Działają jednak na FB. Szukają Balbince DT lub DS w okolicach Warszawy. Miedzy czasie socjalizuja Balbinke i biorą na spacery zeby przygotować ja do ewentualnej adopcji. Quote
margoth137 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 widziałam na fb fotki ze spaceru Balbi. Jest cudna:) Quote
Marycha35 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Czyli i tak warto było, coś się w życiu suni jednak na lepsze zmieniło:) Quote
magda222 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Trzymam mocno kciuki za nowy kochający dom dla Balbinki :) Quote
margoth137 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Boziu gdybym tak miała swoje mieszkanie... już nawet nie dom, Romuś by miał koleżankę:) a tak to ........ Quote
elik Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='Sabina02']Ja wątek założyłam w konkretnym celu, który niestety nie wypalił. Teraz nic nie mogę. Chcialam wątek zamknąć, ale nie zrobiłam tego na prośbę paru dogomaniaczek. Wolontariuszek ze schroniska w którym jest Balbinka nie ma na dogo, wiec mało sie tu dzieje. Działają jednak na FB. Szukają Balbince DT lub DS w okolicach Warszawy. Miedzy czasie socjalizuja Balbinke i biorą na spacery zeby przygotować ja do ewentualnej adopcji.[/QUOTE] Przeklejone z pierwszego postu: Wydarzenie Balbinki na FB: [URL]https://www.facebook.com/events/562571083818518/[/URL] Niestety ten link nie kieruje do wydarzenia suni, a szkoda. O suni chyba wszyscy zapomnieli :( Quote
Elisabeta Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Elik, witaj. :smile: To jest nowe wydarzeni Balbinki na fejsie. Sabina podawała link na 14 stronie. [url]https://www.facebook.com/events/478051145681463/?ref_newsfeed_story_type=regular[/url] I już kilka razy było tu pisane. Balbinka to już nie jest "dogomaniacki pies". Tu się nie udało. Ale opiekują się nią i szukają Domu Wolontaruszki ze schroniska. Wszystko jest na bieżąco na wydarzeniu. Sabina chyba trzeba zamknąc ten wątek, bo nadal łamie serca Dogomaniaczek. ;) Rzeczywiście Balbinka bardzo zapadła w nasze serca, ale może znaleźc pomoc niekoniecznie na Dogomanii. Quote
Marycha35 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Nie zamykajcie, pomagajcie, brawo, ale dajcie tu znać, że ma domek i jest szczęśliwa:) Quote
azalia Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Powodzenia Balbinko,oby ci się udało znaleźć swojego człowieka i swój dom. Quote
Elisabeta Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Gdyby Balbinka wiedziała, jak ją tu wszyscy pokochaliśmy... :smile: Musi Ci się udać, sunieczko... :loveu: Quote
Marycha35 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Sunieczka na fotkach ładnie wygląda, tylko ten ogonek jeszcze schowany... Brawa dla wolontariuszek, trzeba z suniaczkiem pracować:) Quote
halcia Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Nie zamykajcie...moze ktos z dogomaniaków zdecyduje sie ogłaszac Balbinke.Nigdy nie wiadomo co i gdzie moze przyniesc szczescie i dom. Nie ma co dzielic sie na dogomaniaków i fb.Wszyscy chcemy dobra Balbinki i domu dla niej.To ,ze wolontariuszki kiedys nam nie zaufały nie swiadczy o złych intencjach....jedynie o dużej ostrożnosci.Nie znały,nie zaufały....trudno. Quote
AlfaLS Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Ja np. nie lubię FB i mało tam wchodzę a na dogo chętnie poczytam co u Balbinki... Quote
Elisabeta Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 (edited) Halcia, pięknie napisałaś. Jak zawsze. :) Alfa, jak będziesz chciała nowych wiadomości o Balbince, ... to i tak będziesz musiała wchodzic na FB. ;) Bo tam one będą. Od Wolontariuszek ze schroniska. I tylko w tym sensie napisałam, że Balbinka to nie jest pies "dogomaniacki"... Bo wszystkie psy nasze są. :) Cioteczki wchodzą, pytają o sunię, a odpowiedź jest i będzie na fejsie. Nie na tym wątku. Sabina też wie to, co znajdzie tam. Ciekawe czy tu na wątek zagląda jeszcze?... :evil_lol: Sabina, zaglądasz? ;);) Edited June 2, 2014 by Elisabeta Quote
halcia Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Dzieki :)Sabina pewnie zajeta,na watku Eci,/Etiopia z Orzechowców/której szukała domu,tez nie bywa chwilowo.A Etka jest teraz moją'słodyczką"i pieszczochem.A brałam wycofanego dzikuska. Quote
Marycha35 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Czy to duży problem wpisać czasami info co u suni również tutaj? Quote
Recommended Posts