Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marticzko,znalazłam na Fb jedną osobę z mapy pa/po.Wklejam jej ofertę:
Magdalena Smolorz
Updated Aug 3
WODZISŁAW ŚL., RYBNIK, JASTRZĘBIE ZDRÓJ, ŻORY i okolice: - Wodzisław Śląski, Rybnik, Jastrzębie Zdrój, Żory oraz okolice (woj. śląskie); przeprowadzałam i przeprowadzam wizyty PA, POA, Ukończony Kurs Asystenta Trenera Psów, głównie psy;
kontakt tel. +48 606673781, mail: [email protected]
https://www.facebook.com/magdalena.smolorz.1
Napisz jeszcze tu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/27419-BLYSKAWICZNA-MAPA-DOGO-http-mapapomocy-dogomania-pl-REJESTRUJCIE-SIE!/page46

Posted

Bogusiu dziękuję Pani Magda podejdzie na wizytę PA w ten weekend :):):)
Kolejna wizyta odbędzie się w Krakowie dogrywamy szczegóły :):):)
Myślę że nasza Megi zamieszka albo w Żorach albo w Krakowie bo oba domki brzmią naprawdę obiecująco :) prosimy o kciuki :):):)
Jak odbędą się wizyty zaraz będę umawiała Megi na sterylizację. Dziewczynki czy ktoś nam pomoże w dofinansowaniu i zgłosi Megi do akcji sterylizacji ??? odwdzięczymy się bazarkiem na ten cel ;)

Posted

[quote name='Bogusik']Cieszę się,że mogłam chociaż tak pomóc :smile: Mocno trzymam za obie wizyty kciuki! :kciuki:[/QUOTE]

Kciuki bardzo potrzebne :) dziś około godzinki 17-18 odbędzie się pierwsza wizyta PA w Krakowie :) w sobotę lub niedzielę w Żorach :)
Czekam na relacje :)

Posted

Wizyta w Krakowie wypadła rewelacyjnie :multi: nasza Megusia zamieszkała by z dogomaniaczką Bożenką i jej dwoma pociechami też yoreczkami :lol::lol::loveu: czekam jeszcze na relację z Żor :lol: coś czuje że będę miała twardy orzech do zgryzienia ;)
W poniedziałek umawiam malutką na sterylkę :)
ciocia brzośka dziękuję za pomoc :loveu:
ciocia paula_t dziękuję za wizytę PA i super relacje :loveu:

Posted

No i zapadła decyzja :lol: Rozmawiałam z Bożenką z Krakowa i wspólnie uzgodniłyśmy że nasza malutka Megi pojedzie do najcudowniejszego domku na świecie w Żorach :lol::lol::lol: Wizyta wypadła wspaniale :) to domek o którym marzą wszystkie psiaki :loveu: nasza Megusia do towarzystwa będzie miała prawdziwego księcia ;) maltańczyka Amorka. Nowa Pani Megusi Pani Ula to wspaniała ...ciepła ...cudowna osoba :) pokochała naszą malutką od pierwszego wejrzenia :)
W sobotę przed południem osobiście zawiozę naszą panienkę do nowego domku :):):)
Jutro będę załatwiała sterylizację w lecznicy w Sosnowcu gdyż mój wet niestety jest na urlopie i sterylizacja była by możliwa dopiero w przyszłym tygodniu.
Dziewczynki jeszcze raz przepięknie Wam dziękuję :loveu: kolejny nasz Yorczek w mig znalazł swoje miejsce na ziemi :):):)
Dziękuję również Pani Magdalenie z FB za przeprowadzenie wizyty i szczegółową relację :loveu:
Z Panią Ulą będę w nieustającym kontakcie także pewnie jeszcze nie raz o Megi i przeczytamy i usłyszymy :):):)