Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
zawiozłyśmy dziś Megunie do domku. Płakałam jak bóbr całą drogę do domu i ryczę teraz. Ja się po prostu nie nadaje nawet na 5 minutowe DT. Pokochałam tą maleńką od pierwszego wejrzenia i chyba z wzajemnością. Jestem w stałym kontakcie z Panią Uleńką malutka bardzo tęskni i zamiast cieszyc się spacerkiem ciągnie w stronę gdzie się rozstałyśmy :( Idę się wypłakac bo co mi innego zostało :( Mam jednak nadzieję że maleńka się przekona do domku Pani Uli bo to naprawdę wspaniały i ciepły domek.

Było jej nie oddawać :diabloti:. Teraz musimy takich płaczów i lamentów słuchać :evil_lol:.

Świat się kończy jak ludzie nie potrafią pokochać i podołać opiece nad takim maleństwem (to refleksja o byłych właścicielach rzecz jasna).

Posted

toyota napisał(a):
Było jej nie oddawać :diabloti:. Teraz musimy takich płaczów i lamentów słuchać :evil_lol:.

Świat się kończy jak ludzie nie potrafią pokochać i podołać opiece nad takim maleństwem (to refleksja o byłych właścicielach rzecz jasna).

ciocia masz świętą rację :) ja do dziś biję się z myślami i potrafię sobie poryczec za naszą Meganką. Gdybym nie przebywała tyle godzin poza domem malutkiej na pewno bym nigdy w życiu nie oddała bo skradła mi ta dupelka serducho od pierwszego wejrzenia :loveu:

• 2 months later...