Martika&Aischa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Moje kochane słoneczko :) Fakturkę wyślę jutro bo dopiero przed chwilką ją otrzymałam :) Quote
toyota Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Martika@Aischa napisał(a):zawiozłyśmy dziś Megunie do domku. Płakałam jak bóbr całą drogę do domu i ryczę teraz. Ja się po prostu nie nadaje nawet na 5 minutowe DT. Pokochałam tą maleńką od pierwszego wejrzenia i chyba z wzajemnością. Jestem w stałym kontakcie z Panią Uleńką malutka bardzo tęskni i zamiast cieszyc się spacerkiem ciągnie w stronę gdzie się rozstałyśmy :( Idę się wypłakac bo co mi innego zostało :( Mam jednak nadzieję że maleńka się przekona do domku Pani Uli bo to naprawdę wspaniały i ciepły domek. Było jej nie oddawać :diabloti:. Teraz musimy takich płaczów i lamentów słuchać :evil_lol:. Świat się kończy jak ludzie nie potrafią pokochać i podołać opiece nad takim maleństwem (to refleksja o byłych właścicielach rzecz jasna). Quote
Nadziejka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Cudna lalunia :iloveyou: :iloveyou: szczęścia szczęścia i zdrowenka psiunkowego najlepisiutkiego :bye: :bye: :bye: Quote
Martika&Aischa Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 toyota napisał(a):Było jej nie oddawać :diabloti:. Teraz musimy takich płaczów i lamentów słuchać :evil_lol:. Świat się kończy jak ludzie nie potrafią pokochać i podołać opiece nad takim maleństwem (to refleksja o byłych właścicielach rzecz jasna). ciocia masz świętą rację :) ja do dziś biję się z myślami i potrafię sobie poryczec za naszą Meganką. Gdybym nie przebywała tyle godzin poza domem malutkiej na pewno bym nigdy w życiu nie oddała bo skradła mi ta dupelka serducho od pierwszego wejrzenia :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Dziewczynki tylko spójrzcie jaka przemiana :):):) Megusia kiedyś :) Megusia dziś :):):) Quote
Recommended Posts