Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Teraz ją zgłosić, czy jak już będzie w DT Joasiu?[/QUOTE]

Tam są też jamniki w schroniskach. Napisz to Isadora7.

Posted

[quote name='Roksi023']ok :) a co jest z tym 2 pieskiem jeśli można wiedzieć tą Lunką ? nią też byłam zainteresowana na początku w sumie obiema :)[/QUOTE]

Pani Ela ze schroniska mówiła, że została w niedzielę adoptowana przez ludzi, którzy już wcześniej mieli od nich psiaka :)

Posted

[quote name='gosia2313']Dziewczyny zajrzyjcie do nas proszę : [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249492-6-7-miesięczna-sunia-znaleziona-w-Katowicach-!!!-Szukam-właściciela-![/URL][/B][/QUOTE]

Byłam u sunieczki ;) jest śliczna :loveu:

Posted

Gabrysia rozmawiała wczoraj z Roxy.
Umówiły się, że dzisiaj Roxy ma jej przesłać wypełnioną ankietę ;)

Gabrysia dzisiaj wieczorkiem ma iść z małą do weta, Figunia wymiotowała dzisiejszej nocy żółcią i to sporo...

Posted

Również kibicuję Figusi i cieszę się, że być może domek się kroi :kciuki:
Oby nocne sensacje nie były niczym poważnym!

[quote name='AgusiaP']Ja w czwartek wieczorkiem podjadę do Gabi i zrobię maleńkiej nowe zdjęcia:) już się nie mogę doczekać :)[/QUOTE]

Czekamy na nowe foty jak sępy! :diabloti:

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabrysia rozmawiała wczoraj z Roxy.
Umówiły się, że dzisiaj Roxy ma jej przesłać wypełnioną ankietę ;)

Gabrysia dzisiaj wieczorkiem ma iść z małą do weta, Figunia wymiotowała dzisiejszej nocy żółcią i to sporo...[/QUOTE]
no tak,Figa nie Pycia :oops: bidulka malutka mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze :calus: czekamy zatem na wieści adopcyjne a przede wszystkim zdrowotne!

Posted

[quote name='halszka']no tak,Figa nie Pycia :oops: [/QUOTE]

A zaraz dojdzie jeszcze Jadzia - Maja, no i relacja z domku Lunki, która być może na nowej drodze życia także zmieniła imię, a wtedy już zupełnie sfiksujemy :D

Posted

[quote name='Neelith']A zaraz dojdzie jeszcze Jadzia - Maja, no i relacja z domku Lunki, która być może na nowej drodze życia także zmieniła imię, a wtedy już zupełnie sfiksujemy :D[/QUOTE] Ha,ha,ha!To prawda,że trudno się połapąć z tymi imionami...

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki zdjęcia będą dopiero jutro.
Gabrysi dzisiaj nie pasowało a ja zapomniałam o tym napisać.[/QUOTE]

Cóż poradzić, czekamy dalej.
Miłego wieczorku!

Posted

Bardzo Was przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale miałam sądny dzień

Figunia ma zapalenie gardła i tchawicy, dostała 2 zastrzyki, w sobotę mamy przyjść do kontroli.

Mam dokładny opis wizyty, jutro wszystko napiszę, a gdyby jakaś dobra dusza będzie mogła zeskanować i wstawić to będę bardzo wdzięczna - zaraz napiszę pw do Myszki2

K[B]oszt wizyty 41-,[/B]

Figunia była u weta bardzo dzielna i grzeczna. Pani doktor oceniła ją na[B] rok i 8 miesięcy[/B], czyli o rok więcej niż dali jej w schronisku.

Roxy jutro wypełni ankietę i umówimy się na wizytę.