Jo37 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='AgusiaP']Teraz ją zgłosić, czy jak już będzie w DT Joasiu?[/QUOTE] Tam są też jamniki w schroniskach. Napisz to Isadora7. Quote
AgusiaP Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Roksi023']ok :) a co jest z tym 2 pieskiem jeśli można wiedzieć tą Lunką ? nią też byłam zainteresowana na początku w sumie obiema :)[/QUOTE] Pani Ela ze schroniska mówiła, że została w niedzielę adoptowana przez ludzi, którzy już wcześniej mieli od nich psiaka :) Quote
AgusiaP Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Jo37']Tam są też jamniki w schroniskach. Napisz to Isadora7.[/QUOTE] Ok dzięki :) Quote
Nadziejka Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Zagladam z kciukamiiiiiii :thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou: :iloveyou: Quote
gosia2313 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Dziewczyny zajrzyjcie do nas proszę : [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249492-6-7-miesi%C4%99czna-sunia-znaleziona-w-Katowicach-!!!-Szukam-w%C5%82a%C5%9Bciciela-![/URL][/B] Quote
AgusiaP Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='gosia2313']Dziewczyny zajrzyjcie do nas proszę : [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249492-6-7-miesięczna-sunia-znaleziona-w-Katowicach-!!!-Szukam-właściciela-![/URL][/B][/QUOTE] Byłam u sunieczki ;) jest śliczna :loveu: Quote
halszka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='piescofajnyjest']zagladam do suniek:)[/QUOTE] ja również:) czy już coś więcej wiadomo w sprawie adopcji Pyci?:) Quote
AgusiaP Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Gabrysia rozmawiała wczoraj z Roxy. Umówiły się, że dzisiaj Roxy ma jej przesłać wypełnioną ankietę ;) Gabrysia dzisiaj wieczorkiem ma iść z małą do weta, Figunia wymiotowała dzisiejszej nocy żółcią i to sporo... Quote
from_wonderland Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Przybiegam spóźniona z zaproszenia. Jakie kruszynki, zapiszę i poczytam. Quote
yossariana Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Trzymam kciuki za Figę, Mam nadzieję, że sensacje żołądkowe szybko jej przejdą Quote
Neelith Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Również kibicuję Figusi i cieszę się, że być może domek się kroi :kciuki: Oby nocne sensacje nie były niczym poważnym! [quote name='AgusiaP']Ja w czwartek wieczorkiem podjadę do Gabi i zrobię maleńkiej nowe zdjęcia:) już się nie mogę doczekać :)[/QUOTE] Czekamy na nowe foty jak sępy! :diabloti: Quote
halszka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='AgusiaP']Gabrysia rozmawiała wczoraj z Roxy. Umówiły się, że dzisiaj Roxy ma jej przesłać wypełnioną ankietę ;) Gabrysia dzisiaj wieczorkiem ma iść z małą do weta, Figunia wymiotowała dzisiejszej nocy żółcią i to sporo...[/QUOTE] no tak,Figa nie Pycia :oops: bidulka malutka mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze :calus: czekamy zatem na wieści adopcyjne a przede wszystkim zdrowotne! Quote
Neelith Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='halszka']no tak,Figa nie Pycia :oops: [/QUOTE] A zaraz dojdzie jeszcze Jadzia - Maja, no i relacja z domku Lunki, która być może na nowej drodze życia także zmieniła imię, a wtedy już zupełnie sfiksujemy :D Quote
Bogusik Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Neelith']A zaraz dojdzie jeszcze Jadzia - Maja, no i relacja z domku Lunki, która być może na nowej drodze życia także zmieniła imię, a wtedy już zupełnie sfiksujemy :D[/QUOTE] Ha,ha,ha!To prawda,że trudno się połapąć z tymi imionami... Quote
gosia2313 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 A Mizia jedzie w sobotę czy w niedzielę? :> Quote
halszka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='gosia2313']A Mizia jedzie w sobotę czy w niedzielę? :>[/QUOTE] z tego co pamiętam w sobotę,ale tu się tyle dzieje,że mogę się mylić;) Quote
b-b Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 A mi się już całkiem wszystko pokręciło...i wiem, ze nic nie wiem :D Quote
AgusiaP Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Dziewczynki zdjęcia będą dopiero jutro. Gabrysi dzisiaj nie pasowało a ja zapomniałam o tym napisać. Quote
kolejna kobietka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Neelith'] Czekamy na nowe foty jak sępy! :diabloti:[/QUOTE] Oj to prawda! :evil_lol: Quote
Neelith Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki zdjęcia będą dopiero jutro. Gabrysi dzisiaj nie pasowało a ja zapomniałam o tym napisać.[/QUOTE] Cóż poradzić, czekamy dalej. Miłego wieczorku! Quote
szafranekm Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Trzymam kciuki za zdrówko Figusi i także czekam na zdjęcia suniek;) Quote
Gabi79 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Bardzo Was przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale miałam sądny dzień Figunia ma zapalenie gardła i tchawicy, dostała 2 zastrzyki, w sobotę mamy przyjść do kontroli. Mam dokładny opis wizyty, jutro wszystko napiszę, a gdyby jakaś dobra dusza będzie mogła zeskanować i wstawić to będę bardzo wdzięczna - zaraz napiszę pw do Myszki2 K[B]oszt wizyty 41-,[/B] Figunia była u weta bardzo dzielna i grzeczna. Pani doktor oceniła ją na[B] rok i 8 miesięcy[/B], czyli o rok więcej niż dali jej w schronisku. Roxy jutro wypełni ankietę i umówimy się na wizytę. Quote
Figunia Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Wielkie KCIUKOLE za zdrowko i szczesliwe zycie dla malenkiej Figunie od...Figuni...:thumbs::thumbs::iloveyou: Zdrowiej szybckiutko kruszynko !!! Quote
Recommended Posts