Gabi79 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Mysza2']Pewnie że wszystko zależy od ludzi. Tylko jak to poznać, komu można zaufać.[/QUOTE] To jest właśnie pytanie na które chyba nikt nie zna odpowiedzi. Quote
Bogusik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Gabi79']Bogusiu, Ty to masz wspaniałą rodzinę. Wszyscy zwierzolubni:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Takie mam szczęście,że w naszej rodzinie,to zwierzolubnictwo jest przekazywane,odkąd moja pamięć sięga,po dzisiejsze czasy i mam nadzieję,że tak już zostanie...! :smile: Quote
Gabi79 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Bogusik']Takie mam szczęście,że w naszej rodzinie,to zwierzolubnictwo jest przekazywane,odkąd moja pamięć sięga,po dzisiejsze czasy i mam nadzieję,że tak już zostanie...! :smile:[/QUOTE] Moja babcia kochała zwierzątka, rodzice i brat bardzo lubią, a ja i TZ jesteśmy walnięci totalnie na punkcie zwierząt!!!! Quote
Gabi79 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Kochane Cioteczki, Figunia w poniedziałek jedzie do nowego domu, muszę ochłonąć i dopiero na spokojnie napiszę Wam co i jak. Na razie słucham sobie Farben Lehre [url]http://www.youtube.com/watch?v=fv4BrbwVpRw[/url] Quote
Panna Marple Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Kilka łyków wody dla ochłody...;) i nerwy w konserwy. Trzymam kciuki za dziewuszkę Figuszkę:lol: Quote
Neelith Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Liczyłam na to! :) Wspaniale! No to czekam na szczegóły! Quote
Gabi79 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Państwo przyjechali poznać Figunię we trójkę p. Sławek i p. Marta z siostrą. Przywieźli smaczki dla psiaków. Figunia bardzo im się spodobała, mimo, iż ze zdjęć wydawała się mniejsza. Są zwierzolubami, w domu rodzinnym pań zawsze były pieski. Teraz pupilem jest królik, który został kupiony, by mieć futrzaka do kochania. Wówczas p. Marta miała inną pracę i nie mogła sobie pozwolić na psa. Figunia bardzo upodobała sobie Pana:loveu: Aga była u mnie i zamęczałyśmy Państwa pytaniami i sugestiami. Jedyne obawy dotyczą reakcji Figuni na królika i odwrotnie. Państwo byli z Figunią na spacerku, Kajtusia też zabrali, tyle, że Kajtuś przed blokiem zaczął panikować. Cd. za chwilę, bo ślicznota prosi o spacerek Quote
b-b Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 No to wspaniale!:D Czekamy na dalszą relację po spacerku:) Quote
AgusiaP Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 To jak Gabrysia zaczęła niech już dokończy ;) ja tylko napiszę, że musimy zaryzykować i sprawdzić jak Figunia będzie zachowywała się w stosunku do królika. Dziewczyna nie ukrywała tego faktu, ale myśli, że dadzą radę. Jeżeli będzie problem przywiozą Figunię osobiście z powrotem. Quote
Gabi79 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='b-b']No to wspaniale!:D Czekamy na dalszą relację po spacerku:)[/QUOTE] Już po spacerku, a w zasadzie dwóch. Ogólnie Państwo wypadli bardzo dobrze. Gdy wyszli medytowałyśmy z Agnieszką, gdybałyśmy, a co będzie jeśli to, tamto, siamto. Potem Aga dzwoniła do mnie z domu i znowu debatowałyśmy. W końcu padło postanowienie. Dajemy Państwu szansę, jeśli nie zmienili zdania mogą przyjechać po Figunię ( nie ma sensu jechać na przed adopcyjną, skoro mamy ankietę i męczyłyśmy Państwa pytaniami. Jeśli wszystko będzie ok. Figunia zostanie i pojedziemy na po adopcyjną. Jeśli będzie coś nie tak, np. Figa nie dogada się z królikiem Państwo ją przywiozą z powrotem. Jak zadzwoniłam do p. Sławka nie mógł uwierzyć, powiedział, że bardzo się cieszą i serdecznie dziękują. Przyjadą po Figunię w poniedziałek po południu. [quote name='Mysza2']Może to wreszcie będzie TEN dom:)[/QUOTE] Mam taką nadzieję. My z Agusią czasami wymagamy od ludzi cudów, a tu naprawdę nie było się do czego przyczepić. Państwo już oglądali wyprawkę dla Figuni, pytali mnie, jaką karmę je. Będzie miała swoje posłanko, ale wstęp na łóżko również:loveu: Nie da się wszystkiego opisać, przytoczyć wypowiedzi, ale naprawdę ludzie wydają się odpowiedzialni i zakochani w Figuni. Kciuki potrzebne!!!!!!!!! Quote
Neelith Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Wszystko brzmi idealnie :) A z królem Figa musi się zaprzyjaźnić, nie ma wyjścia. Trzymam kciuki! Quote
Bogusik Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ja również,z całego serca,moooooocno zaciskam Kciuki! :kciuki::smile: Quote
Sara2011 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Gabi, trzymam kciuki za dobry domeczek dla Figuni :-). Quote
Gabi79 Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='Neelith']Wszystko brzmi idealnie :) A z królem Figa musi się zaprzyjaźnić, nie ma wyjścia. Trzymam kciuki![/QUOTE] [quote name='Mysza2']Kciuki są cały czas:):)[/QUOTE] [quote name='Bogusik']Ja również,z całego serca,moooooocno zaciskam Kciuki! :kciuki::smile:[/QUOTE] [quote name='Sara2011']Gabi, trzymam kciuki za dobry domeczek dla Figuni :-).[/QUOTE] [quote name='b-b']Trzymamy, trzymamy :)[/QUOTE] Dziękuję Wam serdecznie. Wiem, że z dom Figuni to jeszcze nic pewnego, ale puki czekamy do poniedziałku postanowiłam podmienić ogł. na tablicy na Majeczkę. Jest wyróżnione, więc szkoda nie wykorzystać Poprzednie Aga skasowała, ale nada się wyświetla z adnotacją archiwalne, więc na wszelki wypadek napisałam nowy tekst. [url]http://tablica.pl/oferta/maja-ma-jedno-marzenie-chce-miec-wspanialy-dom-CID103-ID4pH5t.html[/url] Może w weekend ktoś Majeczkę wypatrzy:lol: Quote
halszka Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 łał kolejne dobre wieści dzisiaj :multi: powodzenia Figuniu :kciuki: :kciuki: Quote
Gabi79 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='halszka']łał kolejne dobre wieści dzisiaj :multi: powodzenia Figuniu :kciuki: :kciuki:[/QUOTE] A ja oczywiście już od wczoraj ryczę, jak głupia. Stresuję się. Patrzę na Figunię, nieświadomą tego, że zostanie zabrana od Nas i serce mi pęka:-( Quote
Xibalba Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Zaglądam i widzę, że szykuje się szczęśliwe zakończenie :) Psinka oswoi się z królikiem i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki. Quote
kolejna kobietka Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Trzymam kciuki! :kciuki: ale widać, że domek fajny się zapowiada :) Quote
b-b Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 [quote name='Gabi79']A ja oczywiście już od wczoraj ryczę, jak głupia. Stresuję się. Patrzę na Figunię, nieświadomą tego, że zostanie zabrana od Nas i serce mi pęka:-([/QUOTE] Niech Ci serducho nie pęka bo pewnie zaraz znowu jakieś maleństwo wypatrzycie ;) Będzie dobrze!:) Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Gabi79']A ja oczywiście już od wczoraj ryczę, jak głupia. Stresuję się. Patrzę na Figunię, nieświadomą tego, że zostanie zabrana od Nas i serce mi pęka:-([/QUOTE] ja niestety tez czesto tak mysle. . . tak jak Ty . . . ale kochana-musisz miec miejsce dla kolejnych bidów :) a ten domek zapowiada sie swietnie, musi byc OK :) Quote
Gabi79 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='b-b']Niech Ci serducho nie pęka bo pewnie zaraz znowu jakieś maleństwo wypatrzycie ;) Będzie dobrze!:)[/QUOTE] [quote name='Doda_']ja niestety tez czesto tak mysle. . . tak jak Ty . . . ale kochana-musisz miec miejsce dla kolejnych bidów :) a ten domek zapowiada sie swietnie, musi byc OK :)[/QUOTE] Wiecie co, za każdym razem mówię sobie "Nigdy więcej tymczasowiczów" Zawsze strasznie to wszystko przeżywam. Na dodatek wczoraj dopadła mnie grypa jelitowa, w wersji MAXI myślałam, że zejdę z tego świata. Dzisiaj po lekach jest trochę lepiej. Figunia dzisiaj jedzie do nowego domu. Tak się martwię, żeby nie uciekła, nie piszczała cały czas pod drzwiami. Ona będzie chciała nas szukać Quote
kolejna kobietka Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Będzie dobrze, Gabrysiu nie martw się na zapas, a psiaki w dobrym domu szybko zapominają. Zdrówka :calus: Quote
Recommended Posts