Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do Kasi :)
Majeczce zdarzyło się zrobić parę razy w domku siusiu...napastuje chyba Czarkę i chce po niej skakać.
Nie wiem może to jeszcze stres.
Kasia jak będzie miała chwilkę napisze coś więcej o Majeczce i wstawi zdjęcia :)
Tak po za tym jest ok :)aaa kupka już lepsza, ale jeszcze troszkę rozwolniona.

Posted

[quote name='Mysza2']Biedny Kajtuś, nie dość, że mu ciągle fundujemy nowe towarzystwo to jeszcze choróbsko teraz[/QUOTE]

Ale jak Figunia się o niego bała jak go pani doktor badała ;)
Gabi mówi, że się pięknie razem bawią :)
z Cindunią tak nie było, bo ona była większa i Kajtuś się bał ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Ale jak Figunia się o niego bała jak go pani doktor badała ;)
Gabi mówi, że się pięknie razem bawią :)
z Cindunią tak nie było, bo ona była większa i Kajtuś się bał ;)[/QUOTE]

Ooo to tym razem Kajtunio ma kumpelę do zabawy :lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']A co z tą czarnulką w schronie z siwawym pysiem? Robił ktoś dla niej ogłoszenia?[/QUOTE]
Czarnulka Lunka została adoptowana, dlatego zamiast niej zabrałyśmy Majeczkę:)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Ooo to tym razem Kajtunio ma kumpelę do zabawy :lol:[/QUOTE]

Tak, bawią się bardzo ładnie, tylko, że Kajtuś po 2-ch minutach chce już mieć spokój, a Figunia dopiero się rozkręca

[quote name='Gosiapk']A co z tą czarnulką w schronie z siwawym pysiem? Robił ktoś dla niej ogłoszenia?[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Czarnulka Lunka została adoptowana, dlatego zamiast niej zabrałyśmy Majeczkę:)[/QUOTE]

Gosi chyba chodzi o tą bidusię, która wróciła z adopcji - Mimi

[url]http://i42.tinypic.com/2nhzya8.jpg[/url]

Mimi nadal w schronisku:-(

Posted

[quote name='Gabi79']( ... )Gosi chyba chodzi o tą bidusię, która wróciła z adopcji - Mimi

[URL]http://i42.tinypic.com/2nhzya8.jpg[/URL]

Mimi nadal w schronisku:-([/QUOTE] Tak, o niej myślałam.
A czy ktoś zrobił jej może ogłoszenia w sieci? Z tytułem w stylu "4kg sunia..." ?

Posted

Gabrysiatko:buzi: scskam i trzymam mocno za kruszynke i Kajtunia :modla::modla::iloveyou:jeszcze kochana będzie 15 zl z mego bazarku dla kruszyneczki , od PelaiaLaLa :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']Tak, o niej myślałam.
A czy ktoś zrobił jej może ogłoszenia w sieci? Z tytułem w stylu "4kg sunia..." ?[/QUOTE]

Nie wiem, czy Mimi ma ogloszenia, ale jeśli ktoś mógłby zrobić, to byłoby super:lol:

Ogłoszeń nigdy za wiele!!!
[quote name='ewa gonzales']Gabrysiatko:buzi: scskam i trzymam mocno za kruszynke i Kajtunia :modla::modla::iloveyou:jeszcze kochana będzie 15 zl z mego bazarku dla kruszyneczki , od PelaiaLaLa :loveu::loveu:[/QUOTE]

Ewuniu, bardzo się cieszę i jeszcze raz ogromnie dziękuję!!!