Figunia Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Sliczna malenka sunieczka. Bidusia...Ale skoro juz wpadla w oczy i serca Dogomaniaczkom, to jej historia MUSI skonczyc sie wspanialym DS. :thumbs: Quote
Marycha35 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 I tego jej życzę z serducha całego, więc i komór i zatok;):):) Quote
Gabi79 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Na konto naszych sunieczek wpłynęło 15,- od zebrazebra. Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
AgusiaP Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Dzwoniłam do Kasi :) Majeczce zdarzyło się zrobić parę razy w domku siusiu...napastuje chyba Czarkę i chce po niej skakać. Nie wiem może to jeszcze stres. Kasia jak będzie miała chwilkę napisze coś więcej o Majeczce i wstawi zdjęcia :) Tak po za tym jest ok :)aaa kupka już lepsza, ale jeszcze troszkę rozwolniona. Quote
Neelith Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Najwyraźniej Majeczka potrzebuje jeszcze troszkę czasu by się ogarnąć. Dobrze będzie! Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Odwiedzam dziewczynki. A jak zdrówko Pyci i Kajtusia? Quote
AgusiaP Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Jutro idziemy na kontrolę, ale jeszcze kaszlą ... Quote
paula_t Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Miejmy nadzieję, że ze zdrówkiem się poprawi w niedługim czasie... A Majeczka widać troszkę nieokrzesana dziewczynka, ale się nauczy:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Nauczy się na pewno ;) Dzisiaj byłyśmy z Figunią i Kajtuniem u weta. Dalej mają dostawać antybiotyk. Paragon wstawię jak będę miała wolną chwilkę :) Quote
Mysza2 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Biedny Kajtuś, nie dość, że mu ciągle fundujemy nowe towarzystwo to jeszcze choróbsko teraz Quote
AgusiaP Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Mysza2']Biedny Kajtuś, nie dość, że mu ciągle fundujemy nowe towarzystwo to jeszcze choróbsko teraz[/QUOTE] Ale jak Figunia się o niego bała jak go pani doktor badała ;) Gabi mówi, że się pięknie razem bawią :) z Cindunią tak nie było, bo ona była większa i Kajtuś się bał ;) Quote
kolejna kobietka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='AgusiaP']Ale jak Figunia się o niego bała jak go pani doktor badała ;) Gabi mówi, że się pięknie razem bawią :) z Cindunią tak nie było, bo ona była większa i Kajtuś się bał ;)[/QUOTE] Ooo to tym razem Kajtunio ma kumpelę do zabawy :lol: Quote
Gosiapk Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 A co z tą czarnulką w schronie z siwawym pysiem? Robił ktoś dla niej ogłoszenia? Quote
Mysza2 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Gosiapk']A co z tą czarnulką w schronie z siwawym pysiem? Robił ktoś dla niej ogłoszenia?[/QUOTE] Czarnulka Lunka została adoptowana, dlatego zamiast niej zabrałyśmy Majeczkę:) Quote
madziakato Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Mysza2']Czarnulka Lunka została adoptowana, dlatego zamiast niej zabrałyśmy Majeczkę:)[/QUOTE]Czyli szczęście x 2:-) Quote
Gabi79 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Ooo to tym razem Kajtunio ma kumpelę do zabawy :lol:[/QUOTE] Tak, bawią się bardzo ładnie, tylko, że Kajtuś po 2-ch minutach chce już mieć spokój, a Figunia dopiero się rozkręca [quote name='Gosiapk']A co z tą czarnulką w schronie z siwawym pysiem? Robił ktoś dla niej ogłoszenia?[/QUOTE] [quote name='Mysza2']Czarnulka Lunka została adoptowana, dlatego zamiast niej zabrałyśmy Majeczkę:)[/QUOTE] Gosi chyba chodzi o tą bidusię, która wróciła z adopcji - Mimi [url]http://i42.tinypic.com/2nhzya8.jpg[/url] Mimi nadal w schronisku:-( Quote
Gosiapk Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Gabi79']( ... )Gosi chyba chodzi o tą bidusię, która wróciła z adopcji - Mimi [URL]http://i42.tinypic.com/2nhzya8.jpg[/URL] Mimi nadal w schronisku:-([/QUOTE] Tak, o niej myślałam. A czy ktoś zrobił jej może ogłoszenia w sieci? Z tytułem w stylu "4kg sunia..." ? Quote
Nadziejka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Gabrysiatko:buzi: scskam i trzymam mocno za kruszynke i Kajtunia :modla::modla::iloveyou:jeszcze kochana będzie 15 zl z mego bazarku dla kruszyneczki , od PelaiaLaLa :loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Gosiapk']Tak, o niej myślałam. A czy ktoś zrobił jej może ogłoszenia w sieci? Z tytułem w stylu "4kg sunia..." ?[/QUOTE] Nie wiem, czy Mimi ma ogloszenia, ale jeśli ktoś mógłby zrobić, to byłoby super:lol: Ogłoszeń nigdy za wiele!!! [quote name='ewa gonzales']Gabrysiatko:buzi: scskam i trzymam mocno za kruszynke i Kajtunia :modla::modla::iloveyou:jeszcze kochana będzie 15 zl z mego bazarku dla kruszyneczki , od PelaiaLaLa :loveu::loveu:[/QUOTE] Ewuniu, bardzo się cieszę i jeszcze raz ogromnie dziękuję!!! Quote
Recommended Posts