megi345 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Witam przepraszam za off topa ale liczę, że się cioteczki nie obrażą. Dostałam wiadomość na tablicy.pl od Pani która jest samotna matka i ma 8 czworonogów w domu, nie ma ich za co wykarmić.. Prosze o jakieś rady sugestie i zapraszam na wątek, może ktoś mi coś doradzi http://www.dogomania.pl/forum/threads/250188-Samotna-matka-z-dzieckiem-dwoma-psami-i-sze%C5%9Bcioma-kotami-nie-ma-je-za-co-wykarmi%C4%87 Quote
terra Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Szkoda, że się nie udało tym razem, ale wierzę, że w końcu ten domek odnajdzie Senka. Quote
salibinka Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Senek dzisiaj w GK, może tym razem "złote klamki" go wypatrza. Quote
salibinka Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 terra napisał(a):Były tel. z pytaniami o Senka? Ani jednego, nawet głupiego. Quote
terra Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 "Złote klamki" nie czytały gazety :shake: Quote
ania68 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 terra napisał(a):"Złote klamki" nie czytały gazety :shake: Z pewnością nie czytały :( Quote
salibinka Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 No właśnie, za to "złote łańcuchy" chyba dbają ostatnio, żeby prasa drukowana nie umarła, bo co raz teraz słyszę o efektach ogłoszeń, że a to do budy a to do pilnowania maszyn. I to mają czelność dzwonić o staruszki lub małe, delikatne pieski. Paskudnicy:2gunfire: Quote
salibinka Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 A Senuś, cóż, cudny, bezproblemowy, zadowolony już całkiem z życia :). Po raz pierwszy odważyłam się odpiąć linkę na łące - uzbrojona w smaki i z duszą na ramieniu, choć na lince wraca bez zarzutu. I... tyle radości z szalonego biegania na wolności, tyle emocji, że bym go zjadła ze wzruszenia, Kikulina zębatego, taki jest kochany :). Quote
terra Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Bardzo ciepło piszesz o Senku :) To musi być wyjątkowy pies ,który złapał Cię za serce :) Ktoś, kto się w nim zakocha, będzie miał z niego naprawdę pociechę. Quote
salibinka Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 terra napisał(a):Bardzo ciepło piszesz o Senku :) To musi być wyjątkowy pies ,który złapał Cię za serce :) Ktoś, kto się w nim zakocha, będzie miał z niego naprawdę pociechę. Złapał mocno, terro, to prawda :) Quote
salibinka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 (edited) Przypomnimy Kikulina :) Edited January 26, 2014 by salibinka Quote
terra Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 W łapeczki nie zimno? Pewnie nie, przy ciągłym ruchu :) Quote
ania68 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Cudowne zdjęcia :) Szczęśliwy Senek :) i jakie ma tereny do spacerów :) Nikt nie dzwoni? Quote
salibinka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='terra']W łapeczki nie zimno? Pewnie nie, przy ciągłym ruchu :) :) :), Senuś jest taki, że wyskacze, wybiega, wycieszy się i pierwszy do domu :). Wszystkie moje psy cieszą się bardzo śniegiem :). Razem z Senusiem zapraszamy na bazarek dla Vigo. To sąsiad Kikulina z mordowni - siedział obok niego. Wyciągnięto go, ale jego sytuacja nie jest różowa - bardzo mnie ten psiak i to, co się wokół niego dzieje, martwi :(: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250554-Na-rzecz-Vigo-coś-dla-psów-zegar-dywanik-książki-dla-dzieci-i-inne-do-7-02?p=21808521#post2180852 Quote
salibinka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='ania68']Cudowne zdjęcia :) Szczęśliwy Senek :) i jakie ma tereny do spacerów :) Nikt nie dzwoni?[/QUOTE] Nikt nie dzwoni... Quote
ania68 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='salibinka']:) :), Senuś jest taki, że wyskacze, wybiega, wycieszy się i pierwszy do domu :). Wszystkie moje psy cieszą się bardzo śniegiem :). Razem z Senusiem zapraszamy na bazarek dla Vigo. To sąsiad Kikulina z mordowni - siedział obok niego. Wyciągnięto go, ale jego sytuacja nie jest różowa - bardzo mnie ten psiak i to, co się wokół niego dzieje, martwi :(: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250554-Na-rzecz-Vigo-coś-dla-psów-zegar-dywanik-książki-dla-dzieci-i-inne-do-7-02?p=21808521#post2180852 Już tam byłam i dokonałam zakupów :) Mnie też bardzo martwi wszystko to, co się ostatnio dzieje na wątkach olkuskich :( Vigo tak długo czekał na wyjście. Wreszcie się doczekał ale tyle niepotrzebnych rzeczy się tam wyprawia :( [quote name='salibinka']Nikt nie dzwoni... Trzeba czasu... Quote
ania68 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Będę wysyłać zaproszenia na swój bazarek, może podpięłabym też Twój ? Co Ty na to? Quote
salibinka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='ania68']Będę wysyłać zaproszenia na swój bazarek, może podpięłabym też Twój ? Co Ty na to?[/QUOTE] Cudownie, bardzo Ci dziękuję :) Quote
salibinka Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='terra']Odwiedzam Senka, :)[/QUOTE] Dzień Dobry :) Quote
Nadziejka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Odwiedzam pieknotka z milionem pozdrowien i dla sunki ciocinkowej tez :buzi: Quote
salibinka Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='ewa gonzales']Odwiedzam pieknotka z milionem pozdrowien i dla sunki ciocinkowej tez :buzi: Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy :) Quote
salibinka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 (edited) He, he, fajny telefon miałam przed chwilą. Powinnam wymierzyć psa w centymetrach, bo to ważne, ile konkretnie tych centymetrów jest. Czy jest rasowy, bo "nie chcę pałętającego się po domu kundla". Ma być "taki jak wilczur" a nie "takie małe gówno" Itd itp. No, telefon dnia... Edited February 4, 2014 by salibinka literówka Quote
Recommended Posts