Kejciu Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='jola_li']Serdecznie zapraszam Wszystkich na bazarkową loterię - również dla Wiery :). I przepraszam, ze tak długo Wiera musiała czekać... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253080-I-TY-TEŻ-WYGRASZ-)!-Loteria-dla-Filonka-Wiery-i-Iki-do-22-maja-godz-20-00?p=22140494#post22140494[/URL][/QUOTE] bardzo dziękujemy :loveu: Quote
dexterka Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='bukowa']a propos nakolankowości - ile waży Wieruszka? tak mniej więcej[/QUOTE] ważyłam Wierkę na wadze łazienkowej, na rękach i wyszło mi ok 17kg. Tak pi razy drzwi:P [quote name='kejciu']Nie znam wagi Wierki więc nie odpowiem. Dexterka musi określić :):):) Dexterko ile za obróżkę mam przelać?[/QUOTE] Kejciu obroża kosztowała 20zł :) Dzisiaj miałyśmy z Wierką udaną ( tak myślę :) ) sesję fotograficzną :) Wieruszka ślicznie się ustawiała , łebkiem kręciła, uśmieszki wysyłała. Mam nadzieję,że z tych zdjęć uda się coś wybrać do ogłoszeń. Niestety nie mam żadnych telefonów czy maili w jej sprawie. Mam sporo pracy z pielęgnacją jej sierści - problem jest głównie z wyczesywaniem jej na "klacie" i na ogonie, bo wierka bardzo tego nie lubi. ale za to po pozostałych częściach ciała można ją czesać godzinami. Wierka ostatnio częściej dołącza do psich zabaw, lubi bawić się z pchełką , z koko trochę mniej, bo ona jest bardziej skoczna i szalona. Ale z Pchełką kładą się na przeciwko siebie i podgryzają :) Doszła do nas karma- Josera Solido , która Wierce bardzo smakuje. EDIT: oczywiście zdjęcia z sesji są w albumie:) Tym razem na samej górze najnowsze:) Quote
bukowa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 nie rozumiem, jak taki śliczny psiak nie może znaleźć domku czemu się o nią nie biją? Quote
Ziutka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 [quote name='bukowa']nie rozumiem, jak taki śliczny psiak nie może znaleźć domku czemu się o nią nie biją?[/QUOTE] Też sobie codziennie z Kasia zadajemy to pytanie... Quote
konfirm13 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 To są pytania, na które nie ma sensownych odpowiedzi :shake:. Wiera i Koko, powinny już od dawna domkować. Pozdrawiam po dłuzszym niebycie dogomaniackim :) i trzymam kciuki za domki dla dziewczynek :0 Quote
Ziutka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='konfirm13']To są pytania, na które nie ma sensownych odpowiedzi :shake:. Wiera i Koko, powinny już od dawna domkować. Pozdrawiam po dłuzszym niebycie dogomaniackim :) i trzymam kciuki za domki dla dziewczynek :0[/QUOTE] Trzymaj i nie puszczaj :) Quote
Nutusia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Domków nie mają, bo my zapsione po kokardki, a [B]inne ludzie[/B] to... ech, szkoda gadać... Quote
konfirm13 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Nutusiu, kokardki będziemy wiązać na samiuśkim czubku. Jeszcze może coś ogarniemy?. No, bo te [B]inne ludzie[/B]....cóż, masz rację :( Głaski dla Wierki :) Quote
Kejciu Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Poleciało z mojego bazarku wątróbkowego 145,75 zł link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252532-KONIEC-SPRZEDANE-rozliczamy!-Ciasteczka-wątróbkowe-do-3-maja-dla-Wierki-i-Iki-)[/URL] Quote
bukowa Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 kejciu, czy Wierka ma jeszcze wykupione ogłoszenia? czy wykupić jej następne? Quote
Kejciu Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='bukowa']kejciu, czy Wierka ma jeszcze wykupione ogłoszenia? czy wykupić jej następne?[/QUOTE] Cioteczko są jeszcze - przez mojego pierwszego Tymczasika nie mam na nic kompletnie czasu - pierwszych kilka nocy było totalnie nieprzespanych - ale już powolutku wszystko się normuje i staram się wygospodarować chwile aby przysiąść i powysyłać Ziutce zlecenia ogłoszeniowe - są nowe piękne zdjęcia Wierki... dziś udało mi się porozliczać stare bazarki bo mam straszne zaległości... Zapraszam oczywiście na wątek Tofika w wolnej chwili do poczytania: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252939-TOFIK-16-letni-PAN-JAMNIK-szuka-DS[/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images64.fotosik.pl/965/597719003c971c23med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kejciu Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Zapraszam na najnowszy bazarek wątróbkowo - ciasteczkowy 50% dla Wierki link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253199-Ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-dla-TOFIKA-I-WIERKI-do-31-05?p=22157924#post22157924[/URL] Quote
jola_li Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 [COLOR=#0000cd][SIZE=3][B]Bardzo Was proszę o głosy na Fundację Bernardyn w Krakvecie! Właśnie weszłam na stronę głosowania i zobaczyłam, że są bardzo potrzebne. Głosujcie, proszę i proście innych o zagłosowanie - może tym razem uda się, by wygrały psy :smile:.[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
jola_li Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Uprzejmie informuje, ze Wiera dostanie 62,50 zl z zakonczonej wczoraj loterii :). Quote
Kejciu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 [quote name='jola_li']Uprzejmie informuje, ze Wiera dostanie 62,50 zl z zakonczonej wczoraj loterii :).[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!!:multi::loveu: Quote
Kejciu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Przed chwileczką wyróżniłam WIERCE olx - koszt 5,99zł wyróżnienie mamy do 22 czerwca Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 A ja dziś przy okazji odbioru naszego podopiecznego do DS odwiedziłam również u Dexterki Wierę :) Kochana sunia! Radosna, z merdającym ogonkiem, biegająca wesoło z całą sforą - tylko brać i kochać... Trzymam kciuki, żeby wyróżnienie tablicy pomogło! Quote
Kejciu Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja dziś przy okazji odbioru naszego podopiecznego do DS odwiedziłam również u Dexterki Wierę :) Kochana sunia! Radosna, z merdającym ogonkiem, biegająca wesoło z całą sforą - tylko brać i kochać... Trzymam kciuki, żeby wyróżnienie tablicy pomogło![/QUOTE] a my z Ziutką tak żałujemy że dzieli nas prawie 400km od Wierki... ale jak nam strzeli coś do głowy to na spontanie pojedziemy ucałować w nosek :):):) Quote
Ziutka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='kejciu']a my z Ziutką tak żałujemy że dzieli nas prawie 400km od Wierki... ale jak nam strzeli coś do głowy to na spontanie pojedziemy ucałować w nosek :):):)[/QUOTE] Dobrze prawisz :):):) Quote
Ziutka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='Mattilu']To wtedy ucalujcie ten nos tez ode mnie:)[/QUOTE] Ma sie rozumieć :) Quote
Recommended Posts