Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
33 minut temu, bakusiowa napisał:

Obroża już zakupiona i zapłacona. Wyślą kiedy dojdzie przelew. Mam nadzieję, że obroża  dojdzie koło wtorku. Trzeba będzie uprzedzić, że jest dla Grafisia.

Bakusiowa wielkie dzięki 

gif%2Bserce%2Bz%2Br%25C3%25B3%25C5%25BC.

Angelikę już powiadomiłam, że zakupisz obrożę dla Grafisia :)

Posted
O 12.05.2016 o 15:21, bakusiowa napisał:

Obroża już zakupiona i zapłacona. Wyślą kiedy dojdzie przelew. Mam nadzieję, że obroża  dojdzie koło wtorku. Trzeba będzie uprzedzić, że jest dla Grafisia.

Bardzo dziękujemy :)

Angelika przysłała nowe zdjęcia

grafi230.jpg

grafi231.jpg

grafi232.jpg

grafi233.jpg

grafi234.jpg

• Upvote 1
Posted

Super zdjęcia. Jak nieco odpocznę po ostatnich rozjazdach, to podmienię w niektórych ogłoszeniach.

Jak na razie nie było ani jednego telefonu, ale to niestety nie nowina :(

Może nowe zdjęcia przyniosą mu szczęście :)

Posted

Kochani ogromnie mi przykro i bardzo Was przepraszam. Fatalnie się złożyło, że wkrótce po przejęciu finansów Grafisia ogromnie namnożyły mi się różne pilne sprawy tak osobiste i tu na dogo, których w żaden sposób nie mogłam odłożyć. Od 2 tygodni z konieczności krążę pomiędzy domem, a działką i wszędzie jestem z czasem do tyłu :(

Notowałam wpłaty w excelu, ale nie miałam czasu nanieść ich do postu rozliczeniowego. Faktycznie nie aktualizowałam go od 10 maja  :( Taka sytuacja zdarzyła mi się po raz pierwszy w mojej wieloletniej "karierze" skarbnika na dogo.

Od ostatniej aktualizacji, na konto Grafisia wpłynęły następujące wpłaty:

120,00 zł  -  farmerka63  -  10.05.

..50,00 zł  -  Ciocia Ayame Nijshijima  -  11.05.

..20,00 zł  -  RudyKas  -  11.05.

..20,00 zł  -  nuncek  -  12.05.

..20,00 zł  -  dulska  -  16.05.

Jeszcze raz bardzo przepraszam, a za wpłaty serdecznie dziękujemy

Posted

Elik - spokojnie, kochana. Ja tylko się zmartwiłam, że przelałam nie tam gdzie trzeba - zdarzają mi się takie potknięcia :)

...Z ogródkiem też "nie zdanżam' - czekają zadołowane w miednicy karpy rabarbaru. Czas już na fasolkę szparagową i ogórki. KIEDY???

Posted
Teraz, farmerka63 napisał:

Elik - spokojnie, kochana. Ja tylko się zmartwiłam, że przelałam nie tam gdzie trzeba - zdarzają mi się takie potknięcia :)

...Z ogródkiem też "nie zdanżam' - czekają zadołowane w miednicy karpy rabarbaru. Czas już na fasolkę szparagową i ogórki. KIEDY???

Dzięki za wyrozumiałość  niewinny.gif

Ja w tym roku chyba całkiem zapuszczę kwietnik, że o warzywniaku nie wspomnę.  Psiak mi mocno chorusi i chyba żegnać się z nim przyjdzie :( i  nas zdrówko po lekarzach gania, a i tymczas 3-miesięczny małolat czas zabiera. Przydałoby się jeszcze z dziesięć godzin do doby dodać.

Posted

Elik, na spokojnie - są sprawy ważne i ważniejsze. Nikt na tym wątku nie dostanie apopleksji :). Dziś przelałam swoją stałą na Grafisia - jak zwykle za sześć miesięcy z góry: do grudnia włącznie) - z naddatkiem :)

Posted
19 godzin temu, RudyKas napisał:

Matko, biedny psiak, nic dziwnego, że nie masz czasu...

Bardzo biedny i bardzo słabiutki się zrobił, aż trudno mi już o nim pisać :(

17 godzin temu, Panna Marple napisał:

Elik, na spokojnie - są sprawy ważne i ważniejsze. Nikt na tym wątku nie dostanie apopleksji :). Dziś przelałam swoją stałą na Grafisia - jak zwykle za sześć miesięcy z góry: do grudnia włącznie) - z naddatkiem :)

Dzięki  :)

Wpadłam do banku i widzę, że Twoja wpłata 300,00 zł już się zalogowała na koncie :) jak również wpłata 20,00 zł od bakusiowa :)

Bardzo serdecznie dziękujemy

Posted
12 godzin temu, gluchypies napisał:

Zapraszam na bazarek, 40 % jest dla Grafiego :)

KLIK

Babybruce.jpg

Dziękujemy za bazarek :)

Biegnę pooglądać :)

O 17.05.2016 o 17:31, Panna Marple napisał:

Dziękujemy Panno Marple :)

Bardzo dziękuję wszystkim wpłacającym :) jesteście kochani :) miejmy nadzieję, że Grafi wkrótce znajdzie dom.

Posted

Nie napisałam o tym wcześniej, bo nie byłam w stanie. Niestety mój ukochany Binguś odszedł w ubiegłym tygodniu. Jego biedne chore serduszko zatrzymało się podczas snu :( Jestem totalnie rozbita na miliony kawałków i nie mogę się pozbierać. Za dwa tygodnie  skończyłby 14 lat. Nie doczekał :(

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Nie napisałam o tym wcześniej, bo nie byłam w stanie. Niestety mój ukochany Binguś odszedł w ubiegłym tygodniu. Jego biedne chore serduszko zatrzymało się podczas snu :( Jestem totalnie rozbita na miliony kawałków i nie mogę się pozbierać. Za dwa tygodnie  skończyłby 14 lat. Nie doczekał :(

Przytulam z całego serca :( niestety wiem, jak bardzo to boli :( w poprzedni czwartek 12 maja pożegnaliśmy naszago huskiego, niestety musieliśmy podjąć decyzję o skróceniu mu cierpienia...

Biedny Binguś ;( jeszcze raz przytulam!!!

Posted
Teraz, gluchypies napisał:

Przytulam z całego serca :( niestety wiem, jak bardzo to boli :( w poprzedni czwartek 12 maja pożegnaliśmy naszago huskiego, niestety musieliśmy podjąć decyzję o skróceniu mu cierpienia...

Biedny Binguś ;( jeszcze raz przytulam!!!

Dziękuję serdecznie.

I ja Ciebie przytulam i ogromnie współczuję z powodu konieczności podjęcia tak trudnej decyzji. Jednak w sytuacji, gdy nie ma ratunku, a przyjaciel się męczy, jest to niestety jedyne, co możemy dla niego zrobić :( To straszne chwile, ale konieczne. Dwa lata temu też musiałam podjąć taką decyzję :( Bardzo, bardzo Ci współczuje i przytulam :(

Posted
Teraz, elik napisał:

Dziękuję serdecznie.

I ja Ciebie przytulam i ogromnie współczuję z powodu konieczności podjęcia tak trudnej decyzji. Jednak w sytuacji, gdy nie ma ratunku, a przyjaciel się męczy, jest to niestety jedyne, co możemy dla niego zrobić :( To straszne chwile, ale konieczne. Dwa lata temu też musiałam podjąć taką decyzję :( Bardzo, bardzo Ci współczuje i przytulam :(

Dokładnie tak, czasem musimy wybrać to, co będzie lepsze dla psiaka, choć dla nas oznacza to ogromny ból i smutek :( 

• Upvote 1