Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejsze wpłaty dla ślicznotki:

Panna Marple 100,-

Bogusik 50,-

Wiesia1959 100,-

anetaks4 10,-

bela51 10,-

biednedobre 25,-

Nilsson 30,-

zebrazebra 15,-

yosarianna 20 - listopad

B-B 10,-

arim 10,- listopad

Razem 380,-:loveu::loveu::loveu:

Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu Calineczki-Dianeczki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Kochane , jeszcze raz Wam wszystkim pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
A widzicie na zdjęciach jaka Dianka uzbrojona w obrożę i szelki ( i jeszcze przeciwpchelna do kompletu) :evil_lol::evil_lol:
Malizna taka, a my jak głupie na podwójnej smyczy z tą małą pchłą, której nawet w głowie nie było uciekać.
Ale strzeżonego .......

Posted

[quote name='Gabi79']Dzisiejsze wpłaty dla ślicznotki:

Panna Marple 100,-

Bogusik 50,-

Wiesia1959 100,-

anetaks4 10,-

bela51 10,-

biednedobre 25,-

Nilsson 30,-

zebrazebra 15,-

yosarianna 20 - listopad

B-B 10,-

arim 10,- listopad

Razem 380,-:loveu::loveu::loveu:

Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu Calineczki-Dianeczki:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Maleńka pięknie dziękuje :buzi::buzi:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Deklaruję stałą 20,00 zł. Proszę o dane do przelewu.[/QUOTE]

Bardzo serdecznie dziękujemy, zaraz wyślę!!!

[quote name='yossariana']przelew wysłałam w weekend, mam nadzieję, że szybko będzie na koncie Diany :)[/QUOTE]

Pieniążki już na koncie Dianki i już ujęte w rozliczeniu - dziękujemy serdecznie:loveu:

Posted

Ciocia szafranekm jutro wyśle nam fanty na bazarek dla Diaki :) za które bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:
Cioteczki [COLOR=#4b0082]misiadg i milagros19853201[/COLOR] na wasze fanty mamy poczekać z wystawieniem bazarku ? :cool3:;):lol:

Posted

[quote name='halszka']odwiedzam Diankę w ten szary ranek ;)
Ps.mam nadzieję,że mój przelew również już doszedł:)[/QUOTE]

Gabrysia wieczorkiem da znać :) dzięki :):):)

Posted (edited)

Na koncie Dianki następujące wpłaty:

halszka 10,- (listopad)

Alla Chrzanowska 20,- (listopad)

milagros 5,- (listopad)

Ada-Vebby 20,-

Razem 55,-

Bardzo serdecznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='halszka']zaglądam wieczorkiem do pięknotki:)
ufff super,że grosik dotarł ;) pierwszy raz miałam takie problemy z wpłatą :)[/QUOTE]

Pewnie, że dotarł, a czemu miałaś problemy z wpłatą???

Posted

[quote name='Gabi79']Pewnie, że dotarł, a czemu miałaś problemy z wpłatą???[/QUOTE]
ciociu po prostu nie chciało przyjąć wpłaty (wyskakiwał jakiś symbol,skrót już dokładnie nie pamiętam) ale doszło więc ok ;)

Posted

[quote name='Gabi79']Jest bardzo dużo wpłat dla Dianki, jak chwilę odpocznę zaraz uzupełnię.

....[/QUOTE]

Tylko się cieszyć!:)

Dianka jest przecudowna, jakie wygibasy uskutecznia na tym łóżku:loveu: I pomyśleć, że jeszcze parę dni temu była w schroniskowym boksie:shake: Toż to 100% kanapowa psina!

Posted

[quote name='paula_t'] I pomyśleć, że jeszcze parę dni temu była w schroniskowym boksie:shake: Toż to 100% kanapowa psina![/QUOTE]
Pewnie że kanapowa:)
I tylko smutno, że inne siedzą w schronie:(