Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bugiś dzisiaj był na spacerku z Marcinem, podobno z boksu nie było go za łatwo wyciągnąć, bo bardzo się bał ale chłopakom jakoś się udało i poszli na spacerek, a tam ponoć Bugi zachowywał się zupełnie inaczej, wzorowo :) Pomogły oczywiście parówki :D
Niestety ja teraz nie wiem jak będę mogła jeździć do schroniska, gdyż zaczęłam pracę, ale będę się starała jak mogę aby Bugiego odwiedzać, bo już za nim tęsknię :( :( :(

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia.uje93']Bugi pies idealny, żadnych problemów z nim nie ma, no moze oprócz tego że wchodził mi co chwilę pod nogi :P
Ania wracaja bo Bugi czeka na Ciebie:D[/QUOTE]

Tak za Nim tęsknię :( Wczoraj cały czas o Nim myślałam ale na szczęście wyszedł z Marcinem :multi:
Ja dopiero się zobaczę z Bugim prawdopodobnie 11 stycznia :( :( :(

Posted

A tutaj zdjęcia (robione przez Magdę) na wczorajszym spacerku, Marcin mówił, że Bugi jest kochany ale była lekka MASAKRA z wyjściem z boksu, bo chłopak strasznie się boi...

Posted

A więc tak jak obiecywałam - udało się :) Bugiś poszedł dziś ze mną na spacerek, nieco wcześniejszy i nieco krótszy ale i tak dwugodzinny :) Widać było, że ucieszył się na mój widok i chciał się bardzo przytulać :) Poza tym na spacerze spotkaliśmy szczeniaka, który biegał zawzięcie przed pyszczkiem Bugiego, a Ten niestety na niego powarkiwał... Wszystkie komendy pamięta, a na parówki jak zwykle był bardzo łasy :) W czwartek z Bugim wyjdzie Martyna, a w sobotę Paulina albo Magda (którym OGROMNIE dziękuję), bo ja niestety jestem w pracy :(
Tutaj mamy kilka zdjęć ze spacerku :)

Posted

Romina_74 napisał(a):
No kompletnie nie znam, sądziłam że dowiem się czegoś więcej ... Jakiś przystojny mężczyzna i nie był to Marcin ;) he he

Jakiś przystojniak u nas w schronisku? Agata, jesteś pewna :eviltong:?

Posted

Romina_74 napisał(a):
No kompletnie nie znam, sądziłam że dowiem się czegoś więcej ... Jakiś przystojny mężczyzna i nie był to Marcin ;) he he

Ha ha ha :D :D :D
No to teraz mnie zaciekawiłaś :evil_lol:

Posted

Ja niestety zagadki nie ułatwię co do rzeczonego przystojniaka:p
Ale powiem za to, że Bugi wczoraj był ze mną na spacerku, ale wyciągała Go i chowała Paulina (i podobno był lekki problem z tym pierwszym:evil_lol:). Co do samego spaceru to Bugi jest naprawdę kochanym psem! Ale mam takie wrażenie, że przez większość spacerku myśli jakby się tu dostać do saszetki z parówkami, a przez reszte czasu plącze się pod moimi nogami:evil_lol: co jest śmeiszne i trochę denerwujące :pco by tu jeszcze powiedzieć, była mała sesja zdjęciowa, jednak zdjęcia zgram jak wróce do siebie do domu, czyli jutro wieczorem:)

Posted

Dziękuję bardzo Magda za spacerek z Bugim :) Fajnie, że mógł pospacerować - ja zawitam w czwartek po pracy do chłopaka ale dopiero po 17 natomiast w sobotę będę już normalnie :multi:

Posted

Romina_74 napisał(a):
No raczej byłam w pełni władz umysłowych i ostrość widzenia miałam dobrą :) Tak więc nagroda dla tego, kto poda rozwiązanie tej oto zagadki :)

Ja również nie pomogę ale potwierdzę, że ktos taki był, bo też go widziałam i jesteś jak najbardziej w pełni władz umyslowych :D

Posted

Patrycja* napisał(a):
Ja również nie pomogę ale potwierdzę, że ktos taki był, bo też go widziałam i jesteś jak najbardziej w pełni władz umyslowych :D

:thumbs: dzięki! bo już różnie sobie myślałam ;)