_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Tak, Misio jest w Wielowsi i mieszka niestety w budzie gdzie bardzo mu źle :( Jest raczej spokojny. Ale jeszcze popytam tych co widują go częściej niż ja. idalia46 jesli możesz poczekać to postaram się szybko dowiedzieć. Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Co do innych psów, to znam jego stosunek do jednego psa, trzyletniego Henia. Jest, delikatnie mówiąc, nie najlepszy. Za to świetnie dogaduje się z sukami,bo mieszka z dwiema. Dziś był Misio u weterynarza. Ma zapalenie spojówek, serducho ma mocne, ale zima w budzie nie dla niego. Możeznajdzie się jakaś dusza, która zrozumie starość. W końcu wszystkichto czeka. I może dlatego wszyscy się boją. Będzie dobrze, choć myślę, ze mieszkanko w domku pomogłoby mu przetrwać zimę. Quote
APSA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Co konkretnie wiadomo o Misiu? Został porzucony, tak? Czy wcześniej był domowy? Chiquita, czy jesteś w stanie go opisać, konkretnie, jago zachowanie do ludzi, czy wiadomo, jak się zachowuje w domu, czy jest czysty, czy zostaje spokojnie sam, jak się zachowuje w stosunku do psów, suk, kotów, czy umie chodzić na smyczy, jak znosi czesanie, zaglądanie w zęby itd.? I czy te 10 lat to wiadomo, czy to ocena weterynarza, czy Wasza? W jakich warunkach teraz przebywa pies? Quote
baffi2 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 prawie sie poryczałam jak przeczytałam jego historie...:-( on jest taki sliczny...:loveu::roll: a czemu nie moze zostac tam gdzie teraz jest? jest mu tam źle? Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 APSA niedługo się dowiesz wszytskiego napisałam do odoby co Misia widuje codziennie. Ona będzie wiedziała najlepiej. baffi2 oczywiśćie, Misio może tam zostać, ale nie sądze, że przetra zimę w budzie :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Misiaczek ma zapalenie spojówek :(:(::((:( Quote
Paulina_mickey Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 oto odpowiedź na pytania: Pies ma ponad dziesięc lat, to ocena i nasza i lekarza wet. W tym wieku ciężko określic. Zęby ma dosc zniszczone, ale może jeść suchą karmę. Myślę, ze Misio mieszkal kiedyś w domu lub bloku, bo potrafi chodzić na smyczy. W stosunku do ludzi jest bardzo łagodny. Niedosłyszy i ma słaby wzrok. Można go zostawiać samego. W stosunku do suk jest wporzo, natomiast nie nadaje się do towarzystwa dla innego samca, bo pomimo podeszłego wieku chce rządzić. Obecnie od pięciu miesięcy mieszka w budzie w kojcu i chcemy mu załatwić jeśli nie dom na stałe, to przynajmniej jakiś ciepły dom na zimowe chłody. Zaczyna mieć problemy z reumatyzmem, ale to tylko moja opinia, niepotwierdzona przez weterynarza. Pozwala sobie zaglądać w zęby. Jest zaszczepiony przeciwko wszystkim chorobom. Quote
Kincia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Misiaczek ma zapalenie spojówek :(:(::((:( :-(:-(:-( HOP !!!!! Quote
Paulina_mickey Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 MisiaczQ:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Ojjj Misiaczku mój malutki marzy mi się dzień kiedy znikniesz z mojego podpisu.... Quote
Paulina_mickey Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ojjj Misiaczku mój malutki marzy mi się dzień kiedy znikniesz z mojego podpisu.... oj mnie też:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 w góre nie obijaj sie maleńki:loveu: Quote
Recommended Posts