idalia46 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dziewczyny ja już nie wiem. Ręce mi opadają z bezsilności i szlag mnie trafia że nikt niechce takiego kochanego psiaka. I jeszcze jak czuję ten chłod i wiem, ze on siedzi w tej budzi to płakac mi się chce. Ale pomożemy mu i znajdzie się ktoś.... napewno...Witam dzwonilam juz do Pani w sprawie Misia , bardzo chce dac Misiowi schronienie ,na pewno tymczasowo ,moze jak sie okaze to na stale , ale mam 3 samcow w domu jak misio to zniesie Quote
idalia46 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 idalia46 napisał(a):Witam dzwonilam juz do Pani w sprawie Misia , bardzo chce dac Misiowi schronienie ,na pewno tymczasowo ,moze jak sie okaze to na stale , ale mam 3 samcow w domu jak misio to zniesiebqrdzo zle dziala dogo. zupelnie nie otwieraja sie strony , moj numer tel783-766-764 , szkoda pieska Quote
idalia46 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 idalia46 napisał(a):bqrdzo zle dziala dogo. zupelnie nie otwieraja sie strony , moj numer tel783-766-764 , szkoda pieskaMisiaczku co tutaj tak cicho nikt do Ciebie nie zaglada :shake: :mad::mad: Quote
Paulina_mickey Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 idalia46 napisał(a):Witam dzwonilam juz do Pani w sprawie Misia , bardzo chce dac Misiowi schronienie ,na pewno tymczasowo ,moze jak sie okaze to na stale , ale mam 3 samcow w domu jak misio to zniesie oby sie udało:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Rozmawiałyśmy z idalią przez telefon. Ida ma kilka swoich psów, które być może nie zareagowały by agresywnie. ale nie wiadomo co z Miśkiem. Niestety ja nie mam z nim takiego kontaktu żebym mogła to ocenić. Wiec Paulina trzeba na Miśku przeprowadzić badania odnośnie jego kontaktów z innymi psami. Jest tam jeden z którym się nie lubi ale to może tylko indywidualny przypadek. Trzeba zapoznać go z innymi samcami o określić jak reaguje. Jak agresywnie to jesteśmy w kropce :( Quote
Paulina_mickey Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Rozmawiałyśmy z idalią przez telefon. Ida ma kilka swoich psów, które być może nie zareagowały by agresywnie. ale nie wiadomo co z Miśkiem. Niestety ja nie mam z nim takiego kontaktu żebym mogła to ocenić. Wiec Paulina trzeba na Miśku przeprowadzić badania odnośnie jego kontaktów z innymi psami. Jest tam jeden z którym się nie lubi ale to może tylko indywidualny przypadek. Trzeba zapoznać go z innymi samcami o określić jak reaguje. Jak agresywnie to jesteśmy w kropce :( A kontaktowałaś sie Edytko z panią prezes?Mnie sie wydaje że Misia właśnie najlepiej zna Małgosia... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Tak ona mówiła, ze z tym 2 psiakiem nie lubią sie ale nie wiadomo jak do innych piesków/ Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Jeszcze nic, musimy przeprowadzić obserwacje. Paulina ale Ty mi jesteś do tego potrzebna Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jeszcze nic, musimy przeprowadzić obserwacje. Paulina ale Ty mi jesteś do tego potrzebna tzn?możesz ujawnić swój plan?:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Potrzebny będzie Twój Miki. Jeszcze trzeba to uzgodnić z Małgosią i zapoznać Miśka z innym osobnikiem płci męskiej i zobaczymy jak zareaguje. Bo jak już mówiłam, może tylko tamtego nie lubi co z nim jest. Jakby się dogadywał z innymi miałby domek na zimę Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Potrzebny będzie Twój Miki. Jeszcze trzeba to uzgodnić z Małgosią i zapoznać Miśka z innym osobnikiem płci męskiej i zobaczymy jak zareaguje. Bo jak już mówiłam, może tylko tamtego nie lubi co z nim jest. Jakby się dogadywał z innymi miałby domek na zimę wydaje mi sie że miki to nie za bardzo dobry pomysł na eksperymentatora, bo on jest akontaktowy...:shake:on nie lubi nawet suk o psach już nie wspomne...:roll:Tam trzeba jakiegoś bardzo przyjaznego psa, bo Miki to raczej zadziora jest...(a może Kajtek?on jest super przyjazny...) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Hmmm no ok. Ty ich tam lepiej znasz. Trzeba porozmawiać z Małgosią :) Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hmmm no ok. Ty ich tam lepiej znasz. Trzeba porozmawiać z Małgosią :) no trzeba ustalić dokładnie wszystko:p Quote
idalia46 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Gosiapk napisał(a):To jest jakaś szansa?jak sie czuje Misiaczek Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Misio czuje się narazie dobrze tylko dokucza mu reumatyzm i mróz :( Napisałam maila do Małgosi, czekam aż odpisze... Quote
idalia46 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Misio czuje się narazie dobrze tylko dokucza mu reumatyzm i mróz :( Napisałam maila do Małgosi, czekam aż odpisze...nie wiadomo jeszcze jak misio bedzie tolerowal inne pieski , Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Mamy zamiar sprawdzić to. Zapoznamy go z mega przyjaznym Kajtkiem (też do adopcji) i zobaczyny Quote
Paulina_mickey Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Mamy zamiar sprawdzić to. Zapoznamy go z mega przyjaznym Kajtkiem (też do adopcji) i zobaczyny no z Kajtusiem to na pewno uda sie sprawdzić:cool3: Quote
Gosiapk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Megaprzyjacielski Misio szuka ciepłej kanapy i lodówki pelnej kiełbachy Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wieści nie ciekawe, wracamy do punktu wyjścia :( Odpisała Gosia. Misio toleruje w swoim otoczeniu jedynie suczki. Więc klapa :( Nie pojedzie na śląsk :( Quote
Recommended Posts