Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dziewczyny ja już nie wiem. Ręce mi opadają z bezsilności i szlag mnie trafia że nikt niechce takiego kochanego psiaka.
I jeszcze jak czuję ten chłod i wiem, ze on siedzi w tej budzi to płakac mi się chce.

Ale pomożemy mu i znajdzie się ktoś....

napewno...
Witam dzwonilam juz do Pani w sprawie Misia , bardzo chce dac Misiowi schronienie ,na pewno tymczasowo ,moze jak sie okaze to na stale , ale mam 3 samcow w domu jak misio to zniesie

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idalia46 napisał(a):
Witam dzwonilam juz do Pani w sprawie Misia , bardzo chce dac Misiowi schronienie ,na pewno tymczasowo ,moze jak sie okaze to na stale , ale mam 3 samcow w domu jak misio to zniesie
bqrdzo zle dziala dogo. zupelnie nie otwieraja sie strony , moj numer tel783-766-764 , szkoda pieska

Posted

idalia46 napisał(a):
bqrdzo zle dziala dogo. zupelnie nie otwieraja sie strony , moj numer tel783-766-764 , szkoda pieska
Misiaczku co tutaj tak cicho nikt do Ciebie nie zaglada :shake: :mad::mad:

Posted

Rozmawiałyśmy z idalią przez telefon. Ida ma kilka swoich psów, które być może nie zareagowały by agresywnie. ale nie wiadomo co z Miśkiem. Niestety ja nie mam z nim takiego kontaktu żebym mogła to ocenić. Wiec Paulina trzeba na Miśku przeprowadzić badania odnośnie jego kontaktów z innymi psami. Jest tam jeden z którym się nie lubi ale to może tylko indywidualny przypadek.
Trzeba zapoznać go z innymi samcami o określić jak reaguje. Jak agresywnie to jesteśmy w kropce :(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Rozmawiałyśmy z idalią przez telefon. Ida ma kilka swoich psów, które być może nie zareagowały by agresywnie. ale nie wiadomo co z Miśkiem. Niestety ja nie mam z nim takiego kontaktu żebym mogła to ocenić. Wiec Paulina trzeba na Miśku przeprowadzić badania odnośnie jego kontaktów z innymi psami. Jest tam jeden z którym się nie lubi ale to może tylko indywidualny przypadek.
Trzeba zapoznać go z innymi samcami o określić jak reaguje. Jak agresywnie to jesteśmy w kropce :(

A kontaktowałaś sie Edytko z panią prezes?Mnie sie wydaje że Misia właśnie najlepiej zna Małgosia...

Posted

Potrzebny będzie Twój Miki. Jeszcze trzeba to uzgodnić z Małgosią i zapoznać Miśka z innym osobnikiem płci męskiej i zobaczymy jak zareaguje. Bo jak już mówiłam, może tylko tamtego nie lubi co z nim jest. Jakby się dogadywał z innymi miałby domek na zimę

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Potrzebny będzie Twój Miki. Jeszcze trzeba to uzgodnić z Małgosią i zapoznać Miśka z innym osobnikiem płci męskiej i zobaczymy jak zareaguje. Bo jak już mówiłam, może tylko tamtego nie lubi co z nim jest. Jakby się dogadywał z innymi miałby domek na zimę

wydaje mi sie że miki to nie za bardzo dobry pomysł na eksperymentatora, bo on jest akontaktowy...:shake:on nie lubi nawet suk o psach już nie wspomne...:roll:Tam trzeba jakiegoś bardzo przyjaznego psa, bo Miki to raczej zadziora jest...(a może Kajtek?on jest super przyjazny...)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Misio czuje się narazie dobrze tylko dokucza mu reumatyzm i mróz :(
Napisałam maila do Małgosi, czekam aż odpisze...
nie wiadomo jeszcze jak misio bedzie tolerowal inne pieski ,