Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy czekamy wszyscy. Marlenkoo wiadomo już coś? Strasznie się martwię bo Misio nie lubi się ze swoim współlokatorem, a wiadomo że nie młodzieniaszek z niego więc nie ma za bardzo szans w starciach z "kolegą" i robi się już tak potwornie zimno :(

Posted

Wiecie co...jeśli pani się tak długo waha...to co to może znaczyć?:razz:...
Mówi,ze nie chce znowu popełnić błędu i oddawać psa..ale....sama nie wiem.Wystawiam Misia na allegro....nie ważne czy pani go weźmie czy nie..Może jeszcze komuś się spodoba;)...
Dzisiaj,albo jutro pani obiecała podać mi ostateczną odpowiedź...oby była pozytywna:multi:...Idę tam około drugiej...będziemy rozmawiać...
Zaraz dam link do aukcji...

Posted

Nie można tyle czekać :mad:...taki ślicznioch musi zaraz znaleźć domek...
Bierzemy ise ostro do roboty...A pańci w Gorzycach radzę się zdecydować:evil_lol:..bo jak nie to..:mad::mad::mad:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Wiecie co...jeśli pani się tak długo waha...to co to może znaczyć?:razz:...
Mówi,ze nie chce znowu popełnić błędu i oddawać psa..ale....sama nie wiem.Wystawiam Misia na allegro....nie ważne czy pani go weźmie czy nie..Może jeszcze komuś się spodoba;)...
Dzisiaj,albo jutro pani obiecała podać mi ostateczną odpowiedź...oby była pozytywna:multi:...Idę tam około drugiej...będziemy rozmawiać...
Zaraz dam link do aukcji...

Widać, że to rozsądna osoba i nie chce popełnić błędu i skrzywdzić psa.

Posted

I nic nie wiem :razz:...
Ona ciągle się waha,a ja przecież nie wepchnę jej psa na siłę:shake:,nie będę nalegać przecież,bo to nie o to chodzi...mimo iż Misiu natychmiast potrzebuje swojego domu,ze względu na współlokatora:-(...Kurcze.. jeśli naprawdę chciałaby go przygarnąć,to pewnie już by się zdecydowała,a nie trzyma w niepewności:mad:...
Na allegro jest dużo wejść:multi:...może coś z allegro wyjdzie...bo tej pani już nie jestem pewna...niczego nie jestem pewna:razz:...
Wczoraj byłam u niej 2x...ale jej nie zastałam...dzisiaj podobnie:razz:... Ale zato przeszłam chyba z 10 km i wypytałam parę starszych osób,czy nie chcą psiaka:eviltong:...pewnie już mają mnie za jakąłś psychiczną:evil_lol:,ale co tam...
Pani nie ma telefonu...jakby miała-sprawa byłaby łatwiejsza,bo któraś z Was mogłaby z nią pogadać,czy cuś:eviltong:...
Misiuu..nic nam nie sprzyja....
I to nieprawda,ze starsze mają znikome szanse na dom....mój kochany Pan Miś znalazł super domek-dzięki Dogomaniakom właśnie:loveu:...

Posted

To już któreś z kolei Allegro Misia. Które nie przyniosło nic :(
Ale może tym razem się uda.
Niepokoi mnie jeszcze sprawa taka, że robi się już strasznie zimno :( Misio niestety mieszka w budzie.
No może fakt że zimno jest to Starsza Pani zdecyduje sie szybciej.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
To już któreś z kolei Allegro Misia. Które nie przyniosło nic :(
Ale może tym razem się uda.
Niepokoi mnie jeszcze sprawa taka, że robi się już strasznie zimno :( Misio niestety mieszka w budzie.
No może fakt że zimno jest to Starsza Pani zdecyduje sie szybciej.

a moim zdaniem ,lepiej żeby teraz ewentualnie odmówiła, niz ma brać psiaka a potem go oddać bo jej nie spasuje...niech sie dobrze zastanowi, nie warto jej pośpieszać a tym bardziej nalegac...

Posted

Marlena:) napisał(a):
I nic nie wiem :razz:...
Ona ciągle się waha,a ja przecież nie wepchnę jej psa na siłę:shake:,nie będę nalegać przecież,bo to nie o to chodzi...mimo iż Misiu natychmiast potrzebuje swojego domu,ze względu na współlokatora:-(...Kurcze.. jeśli naprawdę chciałaby go przygarnąć,to pewnie już by się zdecydowała,a nie trzyma w niepewności:mad:...
Na allegro jest dużo wejść:multi:...może coś z allegro wyjdzie...bo tej pani już nie jestem pewna...niczego nie jestem pewna:razz:...
Wczoraj byłam u niej 2x...ale jej nie zastałam...dzisiaj podobnie:razz:... Ale zato przeszłam chyba z 10 km i wypytałam parę starszych osób,czy nie chcą psiaka:eviltong:...pewnie już mają mnie za jakąłś psychiczną:evil_lol:,ale co tam...
Pani nie ma telefonu...jakby miała-sprawa byłaby łatwiejsza,bo któraś z Was mogłaby z nią pogadać,czy cuś:eviltong:...
Misiuu..nic nam nie sprzyja....
I to nieprawda,ze starsze mają znikome szanse na dom....mój kochany Pan Miś znalazł super domek-dzięki Dogomaniakom właśnie:loveu:...

Marlena, jesteś wspaniała!

Posted

Jest kilka zainteresowanych...Szukają psa niewielkiego,łagodnego, lubiącego dzieci,nie ma granic wiekowych...więc Misiu to kandydat idealny:loveu:...To oczywiście nie są jakieś tam pewniaki..ale pomału zwiększają się opcje dla słodziaka...
To tyle...narazie...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Misiu nie ma jeszcze domku. Jest pani która się wciąż waha więc to nic pewnego. Narazie marznie nadal i użera się ze swoim współlokatorem.... :(

:-(
Mam nadzieje ze wkoncu sie zdecyduje i misiu ebdzie mial wspanialy dom:loveu:
Trzymam kciuki:)
Prosze tam wymiziac ode mnie Misia jak ktos bedzie u niego :loveu: