Kincia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 W góre Misiaczku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Właściwie Misio miał propozycję domku w razie gdyby nie znalazł domu do zimy. Ale ta pani już się nie odzywa wiec to pewnie już dawno nie aktualne. Quote
Paulina_mickey Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Właściwie Misio miał propozycję domku w razie gdyby nie znalazł domu do zimy. Ale ta pani już się nie odzywa wiec to pewnie już dawno nie aktualne. szkoda:-(:-(:-( Quote
Puchatek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Właściwie Misio miał propozycję domku w razie gdyby nie znalazł domu do zimy. Ale ta pani już się nie odzywa wiec to pewnie już dawno nie aktualne. Nie wiadomo. Rozumiem że rzuciła propozycję i teraz czeka do zimy. Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Z ta panią pisałam dawno temu. Teraz kontakt się urwał. Pisała później że miały jechać pół Polski po Misia, jednak znalazły kilka porzuconych psów i dla Misia nie starczyło już miejsca:( Quote
Gosiapk Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Z ta panią pisałam dawno temu. Teraz kontakt się urwał. Pisała później że miały jechać pół Polski po Misia, jednak znalazły kilka porzuconych psów i dla Misia nie starczyło już miejsca:( Ojej :sadCyber: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ale mam nadzieję, że Gosia jeszcze coś zaradzi. Misio teraz nie ma złych warunków tylko ten jego współlokator i zimno...:( Quote
Gosiapk Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Misio już jest starszym pieskiem i dobrze by było aby przed zimą mieszkał w domu, prawda? Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Gosiapk napisał(a):Misio już jest starszym pieskiem i dobrze by było aby przed zimą mieszkał w domu, prawda? prawda... .......... Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dlaczego nikt nie zagląda do Misiaczka?:mad: Quote
Paulina_mickey Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Misiaczku w góre!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Neris napisał(a):Ile może ważyć Misio? pewnie nie za dużo, może ok 10 kg? Quote
Gosiapk Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Trudno mi zrozumieć, dlaczego taki śliczny psiaczek tyle czeka na nowy dom :shake: Quote
Neris Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Przykro mi, myślałam ze Misiowi sie uda ale panstwo wybrali innego psiaka... Quote
Recommended Posts