Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha...bardzo tajemnicza :lol:...
No to wielka nowina..więc...jestem chora (haha gorąco było,nie?:eviltong:)...
Pani starsza już raczej się nie zdecyduje...noo..wątpię by się zdecydowała :razz:...Qurde,a już było tak dobrze....no cóż nigdy nic nie wiadomo:razz:...
Szukam po necie najrozmairzych ogłoszeń...tylko dzisiaj przeszukałam ponad 200 ogłoszeń..i wstawiłam do nich ponad 400 psów :crazyeye:... Rekord ginesa,nie?...Może chociaż 40 osób sięz decyduje...Misiu też był wśród tych szczęśliwców...
Obiecałam Misiowi domek i obietnicy dotrzymam:lol:...

Posted

Marlena:) napisał(a):
haha...bardzo tajemnicza :lol:...
No to wielka nowina..więc...jestem chora (haha gorąco było,nie?:eviltong:)...
Pani starsza już raczej się nie zdecyduje...noo..wątpię by się zdecydowała :razz:...Qurde,a już było tak dobrze....no cóż nigdy nic nie wiadomo:razz:...
Szukam po necie najrozmairzych ogłoszeń...tylko dzisiaj przeszukałam ponad 200 ogłoszeń..i wstawiłam do nich ponad 400 psów :crazyeye:... Rekord ginesa,nie?...Może chociaż 40 osób sięz decyduje...Misiu też był wśród tych szczęśliwców...
Obiecałam Misiowi domek i obietnicy dotrzymam:lol:...

Jesteś NIESAMOWITA!!! Zapracowałaś na miejsce w niebie :)

Posted

Jasne..już sie tak nie podlizujcie :eviltong:...
A co do wolontariatu w TSPZ to oczywiście zamieszam zostać jednym z Was;)...tylko chciałabym też zostać cżłonkiem TOZu,a nie wiem,czy można pogodzić te dwie rzeczy:razz:...

P.S.Pogadam z Małgosią i zobaczę co i jak;)...A co do kojców Paulinko-to wątpię,żeby to z większym obszarem wypaliło,chyba,że uda nam sie uzbierać wystarczająco dużo kasy:razz:...Jak narazie wypali ten o wymiarach 4/6 m ...no niewiele:razz:,ale już coś...To tak na OFFie:eviltong:..