Marlena:) Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 haha...bardzo tajemnicza :lol:... No to wielka nowina..więc...jestem chora (haha gorąco było,nie?:eviltong:)... Pani starsza już raczej się nie zdecyduje...noo..wątpię by się zdecydowała :razz:...Qurde,a już było tak dobrze....no cóż nigdy nic nie wiadomo:razz:... Szukam po necie najrozmairzych ogłoszeń...tylko dzisiaj przeszukałam ponad 200 ogłoszeń..i wstawiłam do nich ponad 400 psów :crazyeye:... Rekord ginesa,nie?...Może chociaż 40 osób sięz decyduje...Misiu też był wśród tych szczęśliwców... Obiecałam Misiowi domek i obietnicy dotrzymam:lol:... Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 :) No Marlenko szkoda, że Pani Starsza niezdecydowana no ale cóż. Może Małgosia jeszcze coś ma... Quote
Marlena:) Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No mam nadzieję,że coś ma :roll:...bo Misiu jest prześwietny;)... A co do Pani to jeszcze pewna nie jestem,ale....tak sądzę:razz: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Marlena:) napisał(a):haha...bardzo tajemnicza :lol:... No to wielka nowina..więc...jestem chora (haha gorąco było,nie?:eviltong:)... Pani starsza już raczej się nie zdecyduje...noo..wątpię by się zdecydowała :razz:...Qurde,a już było tak dobrze....no cóż nigdy nic nie wiadomo:razz:... Szukam po necie najrozmairzych ogłoszeń...tylko dzisiaj przeszukałam ponad 200 ogłoszeń..i wstawiłam do nich ponad 400 psów :crazyeye:... Rekord ginesa,nie?...Może chociaż 40 osób sięz decyduje...Misiu też był wśród tych szczęśliwców... Obiecałam Misiowi domek i obietnicy dotrzymam:lol:... Jesteś NIESAMOWITA!!! Zapracowałaś na miejsce w niebie :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Tak, Marlenko ja Cię naprawdę podziwiam :) Quote
Paulina_mickey Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Tak, Marlenko ja Cię naprawdę podziwiam :) Był by z Marleny dobry pracownik, lub chiciaż wolontariusz naszego Stowarzyszenia:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jasne..już sie tak nie podlizujcie :eviltong:... A co do wolontariatu w TSPZ to oczywiście zamieszam zostać jednym z Was;)...tylko chciałabym też zostać cżłonkiem TOZu,a nie wiem,czy można pogodzić te dwie rzeczy:razz:... P.S.Pogadam z Małgosią i zobaczę co i jak;)...A co do kojców Paulinko-to wątpię,żeby to z większym obszarem wypaliło,chyba,że uda nam sie uzbierać wystarczająco dużo kasy:razz:...Jak narazie wypali ten o wymiarach 4/6 m ...no niewiele:razz:,ale już coś...To tak na OFFie:eviltong:.. Quote
Gosiapk Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Czy ktos się odezwał w sprawie Misieńka? Quote
Marlena:) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Rozmawiam z kilkoma osobami..jak narazie wyraźnej odpowiedzi nie ma... ale pytaja o niego chociaż :razz:... Quote
Gosiapk Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Marlena:) napisał(a):Rozmawiam z kilkoma osobami..jak narazie wyraźnej odpowiedzi nie ma... ale pytaja o niego chociaż :razz:... To już coś. Pewnie jego wiek ludzi odstrasza Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Gosiapk napisał(a):To już coś. Pewnie jego wiek ludzi odstrasza Zapewne chociaż z tego co wiem to jest bardzo rozrywkowy chłopak:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Czeka już bardzo bardzo długo Quote
Paulina_mickey Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 w góre Misiaczku:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts