Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiam']witam

a ja szukam transportu dla 3 miesięcznego szczeniaka (suczka akita). Może ktoś z opola lub okolic wybiera się do kielc na sobotę? Albo będzie przejeżdżał przez opole?[/quote]

nadal szukam

Posted

potwierdzenia przychodzą zwykłym listem i mogą nie dojść - to nie przesyłka polecona którą poczta ma obowiazek dostarczyć. List zwykly niby też, ale on może zginąc po drodze. I na to my jako odbiorcy takiego listu wpływu nie mamy.... co najwyżej pomarudzić możemy.

Posted

Też dostałam potwierdzenie i numerek :) Sobota ring piąty o 12:30 :) Gdyby ktoś z jasnym obiektywem się w pobliżu trafił to byłabym przeszczęśliwa. To smarkula i jej pierwsza wystawa a nie rozdwoję się :( Nie da się focić i walczyć z bejbikiem na ringu jednocześnie :)

Posted

[quote name='zaklinaczkapsów']Mam pytanie: za wstęp na tę wystawę jako zwiedzający bez psa płaci się przy wejściu,w dniu wystawy,tak?[/QUOTE]
zgadza się ;)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany zdjęciami swojego psa z tej wystawy, to zapraszam na pw :)
[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305867862852312.61213.189188837853549&type=3[/URL]

Posted

[quote name='Kashdog']
Jeśli ktoś byłby zainteresowany zdjęciami swojego psa z tej wystawy, to zapraszam na pw :)
[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305867862852312.61213.189188837853549&type=3[/URL][/QUOTE]

Dałabyś radę zrobić fotki samcowi i suce Airedale Terier w sobotę ? godzina 10 ring 8
Suka kl otwarta, samiec kl pośrednia.

Posted

[quote name='Pysia']Wyczyszczona :)
sota36 ujawnij się bo mnie prędzej rozpoznasz po smarku wyglądajacym na zaniedbanego pudelka ;)[/QUOTE] Moj wyglada tez jak wiejski burek - bede z schapendoesem, klasa posrednia, ring V, 12.30:)

Posted

Mnie to mówią na spacerach ze z pudlem to sie do fryzjera chodzi i go czesze :evil_lol:
Ja będę z puli smarkulą :) Czarną. Właśnie ja wyprałam i wysuszyłam. Biega jak popyrtana po domu teraz :evil_lol: To jej pierwsza całościowa kąpiel. W sumie nie powinnam tego robić bo po praniu mini dredziki się naopuszają niepotrzebnie, ale brudna była jak nieboskie stworzenie ;)

A Twojego psa pewnie od PONa nie odróżnię, więc....

Posted

Mam pytania,
Jeśli wjeżdża się na parking dla wystawców i ma się jednego psa, a w samochodzie będą jechały 2 osoby, to trzeba również kupić bilet dla tej osoby towarzyszącej ?