Becia66 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 piękne zdjęcia i szczęśliwa Misia :loveu:. Quote
Moli@ Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 (edited) W końcu los się do Misi uśmiechnął:lol: Edited February 1, 2014 by Moli@ Quote
doris66 Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Ze wzruszenia trzęsa mi sie ręce.....aż pisanie nie wychodzi. Hop! ona zacznie sie bawic jak jej stres minie, za kilka dni , może tygodni. U Basi tez na poczatku nie uczestniczyłą w psich zabawach, pózniej juz bawiłą się ze stadem. Ale to i tak pewnie typ samotnika, i choć nie unika jak widac psów, woli bliskość człowieka. Quote
buniaaga Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Fajnie że została jednak Misią :cool2: doris66 jak ogłoszenia potrzebne dawaj znać.Tablicę którą ma u mnie idę zmienić na Łódź. Quote
doris66 Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Buniaaga ogłoszenia jak najbardziej, na woj. łódzkie. Ma dobre zdjecia, bardzo ogłoszeniowe. Zmienie troche tytuł watku. Quote
beataczl Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 fajna ta sunieczka :) na pewno sie ,,rozkreci" z czasem ;) Quote
zachary Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Misia pięknie wygląda. Lśniąca sierść, wypasiona..hi,hi...i tyle komplementów od hop! dostała. Quote
Nette Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Fajnie, że już transfer dokonany :) Bądź dzielna Misiu, u hop! będzie Ci dobrze :) A Ty, Doris, już sie tak nie stresuj :) Teraz już wszystko na prostej ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Śliczna sunieczka. Misiu! Teraz będzie tylko lepiej:) Quote
doris66 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='zachary']Misia pięknie wygląda. Lśniąca sierść, wypasiona..hi,hi...i tyle komplementów od hop! dostała.[/QUOTE] Bo Misia to absolutnie wyjatkowa sunia. Quote
hop! Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Misia powolutku się rozkręca. Jest miłą, wesołą, mądrą, wpatrzoną w opiekuna i posłuszną sunią. Nie jest łakoma. Suchą karmę je po wymieszaniu z puszką, przysmaki bierze delikatnie i zjada powoli. Wbrew pozorom, szybko aklimatyzuje się w nowym miejscu. Potrafi zostawać sama, nie niszczy. Za kilka dni wezmę ją na pierwszy spacer poza posesję i sprawdzę, jak reaguje na ruch uliczny, przechodniów. Zrobię też Misi więcej zdjęć. :) Quote
doris66 Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='hop!']Misia powolutku się rozkręca. Jest miłą, wesołą, mądrą, wpatrzoną w opiekuna i posłuszną sunią. Nie jest łakoma. Suchą karmę je po wymieszaniu z puszką, przysmaki bierze delikatnie i zjada powoli. Wbrew pozorom, szybko aklimatyzuje się w nowym miejscu. Potrafi zostawać sama, nie niszczy. Za kilka dni wezmę ją na pierwszy spacer poza posesję i sprawdzę, jak reaguje na ruch uliczny, przechodniów. Zrobię też Misi więcej zdjęć. :)[/QUOTE] Wspaniale, dzielna, kochana Misia. Quote
zachary Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Jejku, skąd w polu pod Bielskiem wegetowała tak wspaniała sunia?.... Quote
hop! Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Z Misią bardzo chce się zaprzyjaźnić nasza Kiku. Chyba dziewczyny się polubiły. :lol: Quote
Moli@ Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ogonek w górze, oko radośnie błyska, pysio uśmiechnięty... :multi::lol: Quote
zachary Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Tak, Misia wygląda na spokojną i zadowoloną sunieczkę. Bardzo się cieszę! Quote
doris66 Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Link do wydarzenia Misi na fb. https://www.facebook.com/events/1433386496876702/1438381079710577/?notif_t=event_mall_comment Quote
hop! Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Założyłam Misi książeczkę zdrowia - ma wpisane odrobaczenie. Dopięłam zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie, które dostałam. Na dniach zabezpieczę ją Fyprystem (akurat mam dla psa 20-40kg). Za miesiąc będziecie musiały pomyśleć same o zabezpieczeniu przeciwko pchłom i kleszczom. Czy będziecie chciały zaszczepić Misię przeciwko wirusówkom? Quote
doris66 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='hop!']Założyłam Misi książeczkę zdrowia - ma wpisane odrobaczenie. Dopięłam zaświadczenie o szczepieniu przeciwko wściekliźnie, które dostałam. Na dniach zabezpieczę ją Fyprystem (akurat mam dla psa 20-40kg). Za miesiąc będziecie musiały pomyśleć same o zabezpieczeniu przeciwko pchłom i kleszczom. Czy będziecie chciały zaszczepić Misię przeciwko wirusówkom?[/QUOTE] Super!!!!! Wprawdzie ksiażeczkę zdrowia Misia miała i wysłałam ją do poprzedniego dt, ale prawdopodobnie dt jej nie otrzymał, a ja wysłałam listem zwykłym i nie mogłam zagubienia listu kwestionowac na poczcie. W każdym razie skoro założyłas jej nowa ksiażkę zdrowia to ja pobiore od naszego weta zaswiadczenie o sterylizacji i doślę ci. Bo w tamtej ksiażece był tylko wpis o sterylizacji. Odrobaczałąm ją samodzielnie poza lecznicą i takiego wpisu w ksiażke nie można było zrobić. Co do wirusuwek to jeszcze się zastanawiam , ze względu na koszty, czy nam wystarczy pieniędzy. A jaki jest koszt szczepienia na wirusówki ? Wszystko co kupiłąs lub zużyłas dla Misi do tej pory dopisz prosze do faktury. Quote
bela51 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Tym sposobem Misia jak widze dołaczyła do moich znajomych suczek. Do Loli i do Helenki. Ale na razie widze, ze jeszcze sie nie zaprzyjaźniły:lol: Quote
hop! Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='doris66']Co do wirusuwek to jeszcze się zastanawiam , ze względu na koszty, czy nam wystarczy pieniędzy. A jaki jest koszt szczepienia na wirusówki ? Wszystko co kupiłąs lub zużyłas dla Misi do tej pory dopisz prosze do faktury.[/QUOTE] 55-60zł. Odrobaczenie i Fypryst Misia ma w prezencie ode mnie, więc nic nie będę doliczać. ;) [quote name='bela51']Tym sposobem Misia jak widze dołaczyła do moich znajomych suczek. Do Loli i do Helenki. Ale na razie widze, ze jeszcze sie nie zaprzyjaźniły:lol:[/QUOTE] Poznały się i zaakceptowały. :) Quote
hop! Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Misia toleruje wszystkie psiaki - nawet te nieznośne i psotne (mam na myśli Maję ;)). We mnie jest wpatrzona jak w obrazek, słucha mnie i chętnie mi towarzyszy. Potrafi siadać, gdy ją o to proszę. W kadr wpadła rozbrykana Maja... ;) Quote
hop! Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Z tyłu coś się dzieje, a Misia wytrwale pozuje... ;) Quote
Recommended Posts