Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka, pokrzepiające wieści. Dziękujemy.

Horacek ładnie wygląda, szkoda, że nie ma już koleżanki, ale może z jakąś inną spokojną sunią się zaprzyjaźni.

Posted

Próbowałam "złapać" jego sterczące uszyska ;)

Kaszel minął całkowicie, więc chyba choróbsko pokonane :)

Fotki postaram się porobić na dniach, bo wcześniej czasu zabrakło, jak to przed świętami..

Posted

Hoho co za piękny pies :-) jak mu do pyska w tej czerwieni.

Dzięki, Murka, powstawiam w ogłoszenia nowe fotki.

A już smuteczki mu przeszły? Nie tęskni za koleżanką?

Posted

Murka, piękne zdjecia Horacego, zaraz powymieniam w ogloszeniu na nowe:)

Obecna statystyka wyroznionego ogloszenia Horacego:
Wyświetleń: 269

Tel: 5
Posted

Wczoraj miałam jeden telefon. Pani, gdy się dowiedziała, że trzeba będzie podpisać umowę, podziękowała :-/

Na ostatnim zdjęciu Horacek wygląda, jakby miał na głowie czapkę patrolówkę ;-)

Posted

Wczoraj miałam jeden telefon. Pani, gdy się dowiedziała, że trzeba będzie podpisać umowę, podziękowała :-/

Na ostatnim zdjęciu Horacek wygląda, jakby miał na głowie czapkę patrolówkę ;-)

No pewnie, lepiej wziąć psa bez umowy i zobowiązań i jakby co, to wywalić z domu;-( Ludzie potrafią mnie czasami wyprowadzić z równowagi:-(

Zaraz wpłacę swoją deklarację listopadową. Na deklarację Rity jeszcze czekam.

Posted

Ale Horacek zdeprymowany na zdjęciach odrobinkę.

Bo on jest taka boidoopka i ciężko mu w ogóle zrobić fotkę ze sterczącymi ucholami :)

Tygrysiczka, odetkaj skrzynkę, bo nie mogę Ci PW wysłać :)

Posted

Horacek czeka na swój domek. Na razie nikt sensowny nie dzwoni.

Ostatnio pani się obruszyła o wizytę przedadopcyjną, potem dzwoniła jakaś młoda dziewczyna, ale odpuściła, gdy się dowiedziała, że jest czarny :watpliwy:

Czekamy na ten jeden jedyny, wymarzony telefon. Wiem, że Ktoś wypatrzy wreszcie naszego kochanego Horacka.

Posted

Horacek zdrowy i nawet mu chyba za ciepło, bo zaczął wyciągać koce z legowiska ;)
Ostatnio nawet wpadł w oko ludziom, którzy przyjechali w poszukiwaniu pieska, ale chcieli pieska na zewnątrz, a Horacek się zupełnie nie nadaje.

Posted

Pewnie tak; zawsze mnie zastanawia jak on to robi, że stawiam mu pełną miskę (antywywrotną) pod jedną ścianą, a następnego dnia owa miska zawsze stoi pusta pod drugą ścianą, a karmy garść rozsypana wzdłuż boksu Horacka od zewnętrznej strony. Muszę chyba jakąś kamerkę zamontować ;)