Murka Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 W tym tygodniu planujemy porobić fotki pod ogłoszenia paru psiakom, także Horacemu. Quote
Tigraa Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Murka, pokrzepiające wieści. Dziękujemy. Horacek ładnie wygląda, szkoda, że nie ma już koleżanki, ale może z jakąś inną spokojną sunią się zaprzyjaźni. Quote
Tigraa Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ślicznie się uśmiecha do zdjęcia :-) Murka wygłaskaj go od nas. Kochamy tego łobuziaka. Quote
Murka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Próbowałam "złapać" jego sterczące uszyska ;) Kaszel minął całkowicie, więc chyba choróbsko pokonane :) Fotki postaram się porobić na dniach, bo wcześniej czasu zabrakło, jak to przed świętami.. Quote
Tigraa Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Hoho co za piękny pies :-) jak mu do pyska w tej czerwieni. Dzięki, Murka, powstawiam w ogłoszenia nowe fotki. A już smuteczki mu przeszły? Nie tęskni za koleżanką? Quote
Ellig Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Murka, piękne zdjecia Horacego, zaraz powymieniam w ogloszeniu na nowe:) Obecna statystyka wyroznionego ogloszenia Horacego:Wyświetleń: 269 Tel: 5 Quote
Tigraa Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Wczoraj miałam jeden telefon. Pani, gdy się dowiedziała, że trzeba będzie podpisać umowę, podziękowała :-/ Na ostatnim zdjęciu Horacek wygląda, jakby miał na głowie czapkę patrolówkę ;-) Quote
Ewa Marta Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Wczoraj miałam jeden telefon. Pani, gdy się dowiedziała, że trzeba będzie podpisać umowę, podziękowała :-/ Na ostatnim zdjęciu Horacek wygląda, jakby miał na głowie czapkę patrolówkę ;-) No pewnie, lepiej wziąć psa bez umowy i zobowiązań i jakby co, to wywalić z domu;-( Ludzie potrafią mnie czasami wyprowadzić z równowagi:-( Zaraz wpłacę swoją deklarację listopadową. Na deklarację Rity jeszcze czekam. Quote
mar.gajko Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Ale Horacek zdeprymowany na zdjęciach odrobinkę. Quote
Ewa Marta Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Na drugim zdjęciu wyszedł super przystojnie:-) Rita przelała mi kasę, zrobiłam od razu przelew 100 zl dla Horacka:-) Quote
Murka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ale Horacek zdeprymowany na zdjęciach odrobinkę. Bo on jest taka boidoopka i ciężko mu w ogóle zrobić fotkę ze sterczącymi ucholami :) Tygrysiczka, odetkaj skrzynkę, bo nie mogę Ci PW wysłać :) Quote
mar.gajko Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Przelałam stałą na hotel dla Horacka za listopad. Quote
Tigraa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Bardzo dziękujemy za wpłaty. Już zapłaciłam za październik. Rozliczenie w 1szym poście. Quote
Tigraa Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Horacek czeka na swój domek. Na razie nikt sensowny nie dzwoni. Ostatnio pani się obruszyła o wizytę przedadopcyjną, potem dzwoniła jakaś młoda dziewczyna, ale odpuściła, gdy się dowiedziała, że jest czarny :watpliwy: Czekamy na ten jeden jedyny, wymarzony telefon. Wiem, że Ktoś wypatrzy wreszcie naszego kochanego Horacka. Quote
mar.gajko Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Trzymamy mocno kciuki za Horackowy, najlepszy domek. Quote
mar.gajko Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 I co u Horacka? Zdrowy? Zadowolony? Quote
Murka Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Horacek zdrowy i nawet mu chyba za ciepło, bo zaczął wyciągać koce z legowiska ;) Ostatnio nawet wpadł w oko ludziom, którzy przyjechali w poszukiwaniu pieska, ale chcieli pieska na zewnątrz, a Horacek się zupełnie nie nadaje. Quote
mar.gajko Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 No to cudnie, że zdrowy. A to wyciąganie to z nudów może być też. Robienie takiego bałaganu jest przecież takie ekscytujące :) Quote
Murka Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Pewnie tak; zawsze mnie zastanawia jak on to robi, że stawiam mu pełną miskę (antywywrotną) pod jedną ścianą, a następnego dnia owa miska zawsze stoi pusta pod drugą ścianą, a karmy garść rozsypana wzdłuż boksu Horacka od zewnętrznej strony. Muszę chyba jakąś kamerkę zamontować ;) Quote
Recommended Posts