Tigraa Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Łapką hoooop wywrotkę robi :-) W piątek dzwonił kolejny buuuuurak, chciał Horacka na łańcuch, gdy go zrugałam strasznie, spytał "to ile pani chce za tego psa?" Ręce opadają. Quote
Mazowszanka13 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Trzeba wziąć na wstrzymanie i czekać cierpliwie. A te buraki dzwonią z lokalnych ogłoszeń ? Quote
mar.gajko Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 I co tam u Horacka, śniegi lubi? Bo pewnie u Was już popaduje. Quote
Murka Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Śniegu u nas póki co nie ma i wcale za nim nie tęsknię :) Popaduje jakaś mżawka ze śniegiem, ale nie utrzymuje się na ziemi. Podejrzewam, że Horackowi się nie spodoba ten wynalazek, bo on jest piecuch :) Sprawuje się wspaniale, ma już do towarzystwa suczkę na wybiegu (w boksie na wszelki wypadek jest nadal sam) i wspaniale się bawią. Quote
mar.gajko Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 A myślałam, że i u Was jest, bo u mojej mamy już napadało, ale ona lubelszczyzna bardziej na wschód. Quote
Murka Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 No i zima się zrobiła... śniegu nie ma, ale mróz złapał... Mam nadzieję, że to przejściowe i że nie zostanie tak już do lutego ;) Horackowi cieplutko w każdym razie, jest w najcieplejszej części boksów. I pozdrowienia z koleżanką: Quote
Ewa Marta Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Fajny psiak i super, że ma towarzyszke do zabaw :loveu: Quote
Murka Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Julcia to nie tylko towarzyszka zabaw Horacego, ale też jego nauczycielka :) Horacy nauczył się przy niej szczekać kiedy się coś dzieje! Do czujnego stróża mu daleko co prawda, ale potrafi się odezwać jak mu Julcia pokaże kiedy trzeba to zrobić :) I rozliczenie za listopad: -328 zł hotelowanie (16 dni ze zniżką i 14 dni już z naszą karmą) Quote
Tigraa Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Horacek kochany :smile: Fajnie, że ma koleżankę, on się świetnie czuje w towarzystwie suniek. Pieniążki za listopad przelałam. Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Miałam poślizg we wpłatach, ale za to wczoraj zapłaciłam za listopad i grudzień :) Quote
gallegro Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Horacek fajny pies. Na pewno znajdzie domek. Quote
Tigraa Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Mazowszanko, dziękujemy za wpłaty :buzi: Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Mazowszanko, dziękujemy za wpłaty :buzi: Nie ma za co, to taka symboliczna wpłata :) Quote
Ewa Marta Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ja czekam chwilkę z wpłatą na kasę od Rity i wpłacę razem 150 zł:-) Głupio mi tak się upominać, więc czekam;-) Quote
mar.gajko Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Przelałam 50 zł za grudzień na hotelowanie. Quote
Tigraa Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Z całego serca dziękujemy :buzi: Wieczorem zaktualizuję wpłaty. Quote
mar.gajko Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Co u pięknota słychac. Nie ma ekscesów? Kocha :) swoją koleżankę? Nie rozrabia? Quote
Tigraa Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Murka jak się miewa nasz Horacek? Czy mu ciepło, czy humorek dopisuje? Quote
Murka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Chyba mu ciepło, bo notorycznie wyjmuje koce z legowiska i śpi na nich na podłodze ;) Humor dopisuje aż za bardzo, już mam nogi poobijane od jego ogona :) Grzeczny jest, nie sprawie żadnych problemów. W razie dużych mrozów na spacerki mamy dla niego odpowiedniej wielkości wdzianko :) Quote
Tigraa Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Super :smile: Facecik sprawuje się nienagannie, cieszymy się, że jest grzeczny. On jest spokojnym i miłym psiakiem, jedyna jego wada to ta, że absolutnie nie toleruje samców. Na początku tego nie widać.Udaje milaczka, ale potem atakuje. Do ludzi i do suczek jest super. Telefony zamilkły, chwilowo nikt nie dzwoni. Mam nadzieję, że po świętach coś się ruszy. Bardzo pokochaliśmy tego psiaka, pomimo tego, co się stało. To nie jego wina, że tak po prostu ma. Dom, gdzie byłby z sunią, byłby dla niego idealny. Bo towarzyski bardzo jest. Sam jest smutny. Quote
Recommended Posts