Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
Bjutko,nie 335zł,tylko 330;)

A bo pomnożyłam 11 razy 30 i pół dnia (i tak Cię chciałam na 50 ogroszy oszwabić :eviltong:
Ale to i lepiej - już edytuję u góry. Dzięki Renatko! :loveu:

paulinken napisał(a):
Ale czy już wpłacać, czy czekamy, aż się więcej ludzi zdeklaruje?

Dopiero jak będzie komplecik - w Zabrzu wydają psy do hoteliku tylko jak jest 100% deklaracji.
Na ogół ogłaszamy zbiórkę - miesiąc wcześniej - żeby się zrobił zapas na początek (na rzecz zachowania "płynności finansowej" :evil_lol: - no i pierwszy miesiąc zawsze wyskakuje coś ekstra - transport, wyprawka, odrobaczanie i inne atrakcje)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawiadomila mnie Pati, dziekuje,jestem i deklaruje 50zl miesiecznie, tym bardziej ze juz jest nawet miejsce u Renaty. Dziekuje Renacie za chec przyjecia Bartka! Prosze o dane do przelewu na PW.

Jestem wielka zwolenniczke wyciagania psow ze schronow do hoteli. Gdybyz mozna rozpropagowac te dzialalnosc poza dogo i zyskac wiecej zasobow!

Pies w schronie jest w cementowym wiezieniu, potrzeba wiecej hotelikow i srodkow finansowych na ich prowadzenie. Oprocz akcji sterylizacyjnej to bylby drugi filar przeciwdzialaniu bezdomnosci. Precz z molochami na 2300 psow (!) jak warszawski Paluch, to sa obozy koncentracyjne. Trzeba umieszczac gdzie sie da (hoteliki) po kilka-kilkanascie psow, aby tworzyly sie male stada w warunkach zblizonych do naturalnych.
Mala liczebnosc, dobra opieka, odpowiedzialni animalomaniacy prowadzacy taki hotel, pomoc weta, zasoby na utrzymanie zbierane przez cala spolecznosc dogo i spoza, skoro panstwo dotuje jedynie koszmarne schrony.
Naglosnijmy to na nk, facebooku etc: z jednej strony akcja-sterylizacja (w moim podpisie jest banerek,wystarczy kliknac), z drugiej akcja-hotelacja. Niech sie dowie ogol spoleczenstwa i siegnie do portfela!

Posted

Bardzo Ci dziękujemy!!!!

Pewnie, że hoteliki to genialne rozwiązanie, tylko... skąd brać pieniądze... Eh...

Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5
5 - Bjuta
10 - kmurdz
10 - paulinken
50 - viola005

czyli 75 brakuje 255

Deklaracje jednorazowe

400 - ketunia z Asią
coś - Bjuta
80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach)
być może coś w czerwcu - izabela1234

Deklaracje inne
20 - WIGA do końca roku

Posted

Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na zaproszenie :loveu: Z wami na pewno uda się wyciągnąć Bartusia :multi:
Jest jeszcze jedna deklaracja od cioteczki WIGA 20zł m-c do końca roku :multi:

Posted

Też się zgłaszam i na razie tylko zapisuje:roll: finansowo na dzień dzisiejszy nie pomogę:shake:, ale może kiedyś coś uda mi się wyskrobać ;)w każdym razie będę tu zaglądać.
Trzymam kciuki za Bartusia!
A czy ma bannerek, bo czytałam z "grubsza" od początku i nie zauważyłam, a mogłabym zrobić??

Posted

[quote name='pati_zabrze']Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na zaproszenie :loveu: Z wami na pewno uda się wyciągnąć Bartusia :multi:
Jest jeszcze jedna deklaracja od cioteczki WIGA 20zł m-c do końca roku :multi:

5 - Bjuta
10 - kmurdz
10 - paulinken
50 - viola005

czyli 75 brakuje 255

Deklaracje jednorazowe

400 - ketunia z Asią
coś - Bjuta

Deklaracje inne
20 - WIGA do końca roku

Posted

Nie mam jakiegoś talentu, ale może się nadadzą póki ktoś lepszych nie zrobi :)

podlinkowane :) jeśli zmienić tekst czy coś to wołajcie ;)

Posted

[quote name='patija']Nie mam jakiegoś talentu, ale może się nadadzą póki ktoś lepszych nie zrobi :)

podlinkowane :) jeśli zmienić tekst czy coś to wołajcie ;)

Śliczne banerki!!!! Naprawdę bardzo ładne!

Posted

Czy dobrze rozumiem,ze na razie jeszcze tylko zbieracie deklaracje i jeszcze nie wplacamy? Poniewaz mam 13 deklaracji stalych, moge po prostu zapomniec, wiec bardzo prosze o przypilnowanie mnie, gdy nadejdzie czas na wplaty i wyslanie mi na pw danych do przelewu.
{Pozdrawiam BArtka i jego ciotki i wujkow.

Posted

[quote name='viola005']Czy dobrze rozumiem,ze na razie jeszcze tylko zbieracie deklaracje i jeszcze nie wplacamy? Poniewaz mam 13 deklaracji stalych, moge po prostu zapomniec, wiec bardzo prosze o przypilnowanie mnie, gdy nadejdzie czas na wplaty i wyslanie mi na pw danych do przelewu.
{Pozdrawiam BArtka i jego ciotki i wujkow.
Tak, tak to jeszcze może potrwać parę miesięcy - będziemy dawać znać na PW - na pewno!

5 - Bjuta
10 - kmurdz
10 - paulinken
50 - viola005

czyli 75 brakuje 255

Deklaracje jednorazowe

400 - ketunia z Asią
coś - Bjuta

Deklaracje inne
20 - WIGA do końca roku

Posted

dostałam zaproszenie od pati na ten wątek, niestety nie widzę zdjęć Bartusia, ale to i tak nie ma znaczenia - każdy pies jest piękny :)
mam już tyle deklaracji, że się gubię, ale jeśli przypomnicie mi, to od czerwca mogę 10 złotych wpłacać dla niego

Posted

Bjutko, ja tytuł zmieniłam zaraz po tym jak uznałyśmy, że zbieramy deklaracje... Na pierwszej jest zmieniony, ale tak poza tym to nigdzie go nie widać :-(