Bjuta Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Renata5 napisał(a):Bjutko,nie 335zł,tylko 330;) A bo pomnożyłam 11 razy 30 i pół dnia (i tak Cię chciałam na 50 ogroszy oszwabić :eviltong: Ale to i lepiej - już edytuję u góry. Dzięki Renatko! :loveu: paulinken napisał(a):Ale czy już wpłacać, czy czekamy, aż się więcej ludzi zdeklaruje? Dopiero jak będzie komplecik - w Zabrzu wydają psy do hoteliku tylko jak jest 100% deklaracji. Na ogół ogłaszamy zbiórkę - miesiąc wcześniej - żeby się zrobił zapas na początek (na rzecz zachowania "płynności finansowej" :evil_lol: - no i pierwszy miesiąc zawsze wyskakuje coś ekstra - transport, wyprawka, odrobaczanie i inne atrakcje) Quote
viola005 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Zawiadomila mnie Pati, dziekuje,jestem i deklaruje 50zl miesiecznie, tym bardziej ze juz jest nawet miejsce u Renaty. Dziekuje Renacie za chec przyjecia Bartka! Prosze o dane do przelewu na PW. Jestem wielka zwolenniczke wyciagania psow ze schronow do hoteli. Gdybyz mozna rozpropagowac te dzialalnosc poza dogo i zyskac wiecej zasobow! Pies w schronie jest w cementowym wiezieniu, potrzeba wiecej hotelikow i srodkow finansowych na ich prowadzenie. Oprocz akcji sterylizacyjnej to bylby drugi filar przeciwdzialaniu bezdomnosci. Precz z molochami na 2300 psow (!) jak warszawski Paluch, to sa obozy koncentracyjne. Trzeba umieszczac gdzie sie da (hoteliki) po kilka-kilkanascie psow, aby tworzyly sie male stada w warunkach zblizonych do naturalnych. Mala liczebnosc, dobra opieka, odpowiedzialni animalomaniacy prowadzacy taki hotel, pomoc weta, zasoby na utrzymanie zbierane przez cala spolecznosc dogo i spoza, skoro panstwo dotuje jedynie koszmarne schrony. Naglosnijmy to na nk, facebooku etc: z jednej strony akcja-sterylizacja (w moim podpisie jest banerek,wystarczy kliknac), z drugiej akcja-hotelacja. Niech sie dowie ogol spoleczenstwa i siegnie do portfela! Quote
Bjuta Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Bardzo Ci dziękujemy!!!! Pewnie, że hoteliki to genialne rozwiązanie, tylko... skąd brać pieniądze... Eh... Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 czyli 75 brakuje 255 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Deklaracje inne 20 - WIGA do końca roku Quote
pati_zabrze Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na zaproszenie :loveu: Z wami na pewno uda się wyciągnąć Bartusia :multi: Jest jeszcze jedna deklaracja od cioteczki WIGA 20zł m-c do końca roku :multi: Quote
patija Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Też się zgłaszam i na razie tylko zapisuje:roll: finansowo na dzień dzisiejszy nie pomogę:shake:, ale może kiedyś coś uda mi się wyskrobać ;)w każdym razie będę tu zaglądać. Trzymam kciuki za Bartusia! A czy ma bannerek, bo czytałam z "grubsza" od początku i nie zauważyłam, a mogłabym zrobić?? Quote
Bjuta Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='pati_zabrze']Dziękuję wszystkim, którzy przybyli na zaproszenie :loveu: Z wami na pewno uda się wyciągnąć Bartusia :multi: Jest jeszcze jedna deklaracja od cioteczki WIGA 20zł m-c do końca roku :multi: Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 czyli 75 brakuje 255 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Deklaracje inne 20 - WIGA do końca roku Quote
Bjuta Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='patija'] A czy ma bannerek, bo czytałam z "grubsza" od początku i nie zauważyłam, a mogłabym zrobić?? Bardzo prosimy o banerek!!! Zaraz zobaczę, czy mam jakieś fajne foty podbanerkowe. Tu jest cały albumik Bartka: http://bjuta.fotosik.pl/albumy/760218.html Może to chwyta za serce? Quote
patija Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nie mam jakiegoś talentu, ale może się nadadzą póki ktoś lepszych nie zrobi :) podlinkowane :) jeśli zmienić tekst czy coś to wołajcie ;) Quote
Plicha Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Też się zapisuję, śliczna mordka :) na razie tylko podrzucę i postaram się odwiedzać wątek Bartusia. Quote
Bjuta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='patija']Nie mam jakiegoś talentu, ale może się nadadzą póki ktoś lepszych nie zrobi :) podlinkowane :) jeśli zmienić tekst czy coś to wołajcie ;) Śliczne banerki!!!! Naprawdę bardzo ładne! Quote
Mysia_ Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 może ktoś jeszcze dorzuci się do szczęścia Bartusia? Quote
viola005 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czy dobrze rozumiem,ze na razie jeszcze tylko zbieracie deklaracje i jeszcze nie wplacamy? Poniewaz mam 13 deklaracji stalych, moge po prostu zapomniec, wiec bardzo prosze o przypilnowanie mnie, gdy nadejdzie czas na wplaty i wyslanie mi na pw danych do przelewu. {Pozdrawiam BArtka i jego ciotki i wujkow. Quote
Bjuta Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='viola005']Czy dobrze rozumiem,ze na razie jeszcze tylko zbieracie deklaracje i jeszcze nie wplacamy? Poniewaz mam 13 deklaracji stalych, moge po prostu zapomniec, wiec bardzo prosze o przypilnowanie mnie, gdy nadejdzie czas na wplaty i wyslanie mi na pw danych do przelewu. {Pozdrawiam BArtka i jego ciotki i wujkow. Tak, tak to jeszcze może potrwać parę miesięcy - będziemy dawać znać na PW - na pewno! Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 czyli 75 brakuje 255 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Deklaracje inne 20 - WIGA do końca roku Quote
Bjuta Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Mysiu, udałoby Ci się zmienić tytuł?? Można by banerki powrzucać na pierwszą. Bartuś! Pokazuj się! Quote
agat21 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 dostałam zaproszenie od pati na ten wątek, niestety nie widzę zdjęć Bartusia, ale to i tak nie ma znaczenia - każdy pies jest piękny :) mam już tyle deklaracji, że się gubię, ale jeśli przypomnicie mi, to od czerwca mogę 10 złotych wpłacać dla niego Quote
Bjuta Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dziękujemy bardzo!!! Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5 5 - Bjuta 10 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 10 - agat21 (od czerwca) czyli 85 brakuje 245 Deklaracje jednorazowe 400 - ketunia z Asią coś - Bjuta 80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach) być może coś w czerwcu - izabela1234 Deklaracje inne 20 - WIGA do końca roku Quote
paulinken Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA! ale może ktoś nie wie, a mógłby jakoś pomóc... Quote
Bjuta Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Bartuś jak tam w schronie dzisiaj? Mam nadzieję, że ten wodny cieczek pod schroniskiem, nie wylał zbyt dużo? Quote
Mysia_ Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Bjutko, ja tytuł zmieniłam zaraz po tym jak uznałyśmy, że zbieramy deklaracje... Na pierwszej jest zmieniony, ale tak poza tym to nigdzie go nie widać :-( Quote
Mysia_ Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Nie wiem, to trzeba gdzieś zgłosić czy sam się musi zmienić? Quote
Recommended Posts