halcia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Prawie nie do odróżnienia!Na pierwszej fotce w aucie oprócz niewielkiej róznicy na pysiu rozkład kolorków identyczny.Filipek starszawy? Quote
Ulka18 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Filipek w srednim wieku, ale chyba byl zaniedbany, bo troche z oczami ma nietenteges :shake: Od razu sprawdzimy u Tomka. Jedziemy tez z Jojcem, bo jej sie cos brzuch powiekszyl, nie wiem czy ja Mama moja (Babcia Ulki) tak ja upasla czy cos sie dzieje w brzuchu. Kostaryka jest dluzsza i grubsza i ma wiecej futra, Kostaryka znasz z corocznego strzyzenia. Casablanka jest ciut wyzsza i chudsza od Kostaryki. Kostaryka Casablanka po prawej Zieeeew Quote
Ulka18 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Ile tu jest psow?? Zagadka rozwiazana Quote
eloise Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 fajne dziewczyny :) fotorelacja normalnie jak z Lassie wróć :D ja też się nie odkuję chyba z zaległościami na naszym wątku, ale co zrobić, jak się ma dwoje szalonych i chorowitych czubków w domu ;) że nie wspomnę o psach :D czy mężu ;) Quote
Ulka18 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 I tam i z powrotem i tak w kolko...Casablanka tak moze dluuugo. Az sie Kostaryka 'zmeczy' patrzeniem i sie polozy... Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kurde, ale miały dziewuchy fajny wypad! I frisbee się bawią... Szkoda, że mój Jarosław nie umie biegać za frisbee. Zdjęcie z ziewem najlepsze i ostatni komentarz też mnie rozwalił! :D One są faktycznie bardzo do siebie podobne. Kostaryka niby stateczna, starszawa pani, a takie ma figliki w oczach na tym uśmiechniętym zdjęciu, że szok! :) Filipek jest bossssssssssski! :] Quote
eloise Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 mnie Filipek także przypadł do gustu :) i znowu jest jutro a ja jeszcze na nogach :( Quote
MagdaNS Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Zdjęcia super! One są do siebie niesamowicie podobne! Fajnie, że Młoda Ulka ma czas na zabawy z nimi :) Quote
Ulka18 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Juz niedlugo bedzie zmiana fryzury Kostaryki na letnia, chociaz na zewnatrz jeszcze prawie zima, no ale termin u fryzjera juz mamy. Quote
halcia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/wysokie-koszty-opieki-nad-bezpanskimi-psami,1,5078854,region-wiadomosc.html Quote
Ulka18 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Dobrze, ze nie jada juz te psy z Krosna do Mielca. I ze wolontariusze sie nimi opiekuja. Halcia, za 2 tygodnie z kawalkiem sie szykuj do Ewy ;-) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 O, dobrze, że przypominasz ciotko, muszę też zadzwonić do fryzjerki i się umówić po świętach. Nasz Jarosław taki brudny, że szok... Ale nie myję go, bo przy strzyżeniu też będzie myty, więc to nie ma sensu. PS. Wybieracie się do eloise? :) Quote
Ulka18 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Kostaryka wystepuje juz w wersji letniej :eviltong: Quote
eloise Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 nikt sie do mnie nie wybrał ;) i nawet sie nie dziwię, u nas wieczna kwarantanna! a Ewa to pewnie psia fryzjerka :) dlatego Halcia z wyprzedzeniem wiedziała jak Kostaryka wygląda :D kiedy fotki??? Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ulka18 napisał(a):Kostaryka wystepuje juz w wersji letniej :eviltong: Jaruś również, ale my się pochwaliliśmy nowym fryzem na wątku! :P Quote
Ulka18 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Dawno nas nie było na wątku. Wiecej zdjec maja pewnie psy schroniskowe... no to nadrabiamy zaległosci...jesienny spacer. Rysiek przylapany u sąsiada, każde miejsce jest dobre, zeby sie wymyc ;-) Quote
ania14p Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 A u nas po śmierci Dagny była taka "pustka" w domu, że w piątek przywieźliśmy taką kulawą "owieczkę" z Palucha, nazwaliśmy ja Pola Negri, bo taka bardziej czarna jest. Jak sobie przypomnę jak to się ze zdjęciami robiło, to podrzucę jakąś fotkę. Quote
jotpeg Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 żeby Rysiowi :loveu: takie "niedyskretne" zdjęcie cyknąć! Paparazzi :cool3: Quote
Recommended Posts