Jump to content
Dogomania

CASABLANKA-mini collie z Mielca-ZOSTAJE U ULKI18-PROSIMY O KCIUKI ZA JEJ ZDROWIE

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filipek w srednim wieku, ale chyba byl zaniedbany, bo troche z oczami ma nietenteges :shake: Od razu sprawdzimy u Tomka. Jedziemy tez z Jojcem, bo jej sie cos brzuch powiekszyl, nie wiem czy ja Mama moja (Babcia Ulki) tak ja upasla czy cos sie dzieje w brzuchu.

Kostaryka jest dluzsza i grubsza i ma wiecej futra, Kostaryka znasz z corocznego strzyzenia. Casablanka jest ciut wyzsza i chudsza od Kostaryki.

Kostaryka

Casablanka po prawej

Zieeeew

Posted

fajne dziewczyny :) fotorelacja normalnie jak z Lassie wróć :D
ja też się nie odkuję chyba z zaległościami na naszym wątku, ale co zrobić, jak się ma dwoje szalonych i chorowitych czubków w domu ;) że nie wspomnę o psach :D czy mężu ;)

Posted

Kurde, ale miały dziewuchy fajny wypad! I frisbee się bawią... Szkoda, że mój Jarosław nie umie biegać za frisbee. Zdjęcie z ziewem najlepsze i ostatni komentarz też mnie rozwalił! :D One są faktycznie bardzo do siebie podobne. Kostaryka niby stateczna, starszawa pani, a takie ma figliki w oczach na tym uśmiechniętym zdjęciu, że szok! :)

Filipek jest bossssssssssski! :]

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

nikt sie do mnie nie wybrał ;) i nawet sie nie dziwię, u nas wieczna kwarantanna!
a Ewa to pewnie psia fryzjerka :) dlatego Halcia z wyprzedzeniem wiedziała jak Kostaryka wygląda :D
kiedy fotki???

• 6 months later...
Posted

Dawno nas nie było na wątku. Wiecej zdjec maja pewnie psy schroniskowe... no to nadrabiamy zaległosci...jesienny spacer.

Rysiek przylapany u sąsiada, każde miejsce jest dobre, zeby sie wymyc ;-)

Posted

A u nas po śmierci Dagny była taka "pustka" w domu, że w piątek przywieźliśmy taką kulawą "owieczkę" z Palucha, nazwaliśmy ja Pola Negri, bo taka bardziej czarna jest. Jak sobie przypomnę jak to się ze zdjęciami robiło, to podrzucę jakąś fotkę.