joanka40 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Wspólne spanie bardzo zbliża. Dobrze będzie. Quote
Nadziejka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Sciskam za malenka ksiezniczusie:iloveyou::iloveyou::buzi::modla: Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='brzośka']Martika, zapoznaj się proszę z 1 postem sterylkowej skarbonki (link w mojej sygnaturze) tam są różne szczegółowe wytyczne, np. na kogo ma być faktura itd. itp. od tego zależy dofinansowanie :) edit: cudne wieści :loveu:[/QUOTE] tak też zrobię :) sterylka jutro o godzince 13.00 tylko wciąż nie ma kto dowieźć małej z Katowic do Dąbrowy :( jeśli kogoś nie znajdziemy sterylka się niestety nie odbędzie :( Quote
yolanovi Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']tak też zrobię :) sterylka jutro o godzince 13.00 tylko wciąż nie ma kto dowieźć małej z Katowic do Dąbrowy :( jeśli kogoś nie znajdziemy sterylka się niestety nie odbędzie :([/QUOTE] Justynko, ja mogłabym małą zabrac rano ok. 6.30, jak pojadę do pracy, ale tylko do Sosnowca. Może mógłby ją ktoś przejąć ode mnie w Sosnowcu i dowieźć do Dąbrowy? Quote
__Lara Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Super, że idzie wszystko w dobrym kierunku :) Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='yolanovi']Justynko, ja mogłabym małą zabrac rano ok. 6.30, jak pojadę do pracy, ale tylko do Sosnowca. Może mógłby ją ktoś przejąć ode mnie w Sosnowcu i dowieźć do Dąbrowy?[/QUOTE] Joluś cały czas myślę jak to zrobić. Było by wspaniale gdyby ktoś Sonieczkę przechwycił :) tylko musiał by ją przetrzymać do tej powiedzmy 12.30 i dowieźć na 13.00 do Dąbrowy. Ja pracuje od 7.30 i do pracy jej ze sobą zabrać nie mogę :( ech ... Quote
halszka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 może ciocie AgusiaP czy Mysza2 mogłyby pomóc,warto zapytać:) Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='halszka']może ciocie AgusiaP czy Mysza2 mogłyby pomóc,warto zapytać:)[/QUOTE] halszko intensywnie myślę ;) poradzimy sobie :) Quote
halszka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 zatem trzymam :kciuki: za powodzenie akcji transportowej:) a jutro będę kciukać za szczęśliwą sterylkę Soni:) Quote
Nadziejka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ja jutro do 2 pracuniek , wiec nic nie mogę ....:shake: sciskam kciuki:modla: Quote
Ada-Vebby Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='halszka']zatem trzymam :kciuki: za powodzenie akcji transportowej:) a jutro będę kciukać za szczęśliwą sterylkę Soni:)[/QUOTE] ..również,baardzo mocno zaciskam kciuki.... :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Wrzuciłam na wydarzenie na fb prośbę o ew transport, lub przejęcie od Jolki naszej Sonieczki... [h=5][SIZE=2][I]"Drodzy Państwo! Zabieg sterylizacji Sonia ma umówiony na jutro, tj. piątek 10.10.2013r. na godz.13,00. Jest jednak jeden, za to bardzo duży problem; - nie ma kto dowieźć Małej z Katowic do Dąbrowy Górniczej Jeśli kogoś nie znajdziemy sterylka... się niestety nie odbędzie Jest jedna Osoba, która może wziąć Małą rano ok.6.30 (przed pracą) do Sosnowca. Może mógłby ją ktoś przejąć w Sosnowcu i dowieźć do Dąbrowy??? Jednak osoba, która ewentualnie "przejęłaby" Sonię musiałaby Ją przetrzymać do tej powiedzmy 12.30 i dowieźć na 13.00 do [URL="https://www.facebook.com/maciek.maciejonczyk?directed_target_id=262808133871079"]Dąbrowy Górniczej[/URL]. Czy ktoś z Państwa może pomóc? Bardzo prosimy w imieniu Sonieczki !!![/I][/SIZE]"[/h]Może akurat ktoś się zaoferuje?! - oby!!! Quote
iwonamaj Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ja przejmę mała rano od Joli w Sosnowcu o 6.45... Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='iwonamaj']Ja przejmę mała rano od Joli w Sosnowcu o 6.45...[/QUOTE] Iwonka podrzuci Sonieczkę do naszej kochanej joanki40 ...Joanka Sonię na sterylkę do lecznicy a ja odbiorę Sońkę o 17 i zawiozę z powrotem do Katowic. I jak wszystkie razem i każda z osobna nie zwariujemy to będzie dobrze ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Iwonka podrzuci Sonieczkę do naszej kochanej joanki40 ...Joanka Sonię na sterylkę do lecznicy a ja odbiorę Sońkę o 17 i zawiozę z powrotem do Katowic. I jak wszystkie razem i każda z osobna nie zwariujemy to będzie dobrze ;)[/QUOTE] Już wszystko wiem, Iwonka napisała na fb;) Najważniejsze, żeby Sonia się zbyt mocno nie zestresowała - tyle się ostatnio dzieje w Jej życiu... Quote
Marycha35 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ale pycha wieści, brawo Dziewczynki:) I nie ma to jednak jak wspólny chrapulec;) Quote
bela51 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Małym psiakom zawsze jest lzej. Nikt nie kocha duzych, starych i schorowanych:-( Moze ktos kupi cegiełke dla Loli , starej Oneczki ? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247743-U%C5%9Bmiech-Loli-cegie%C5%82kowy-d%C5%82ug-w-lecznicy-500z%C5%82-w-hotelu-400z%C5%82-PROSZ%C4%98-O-POMOC-do-18-10?p=21401172#post21401172[/url] Quote
halszka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ciocie kochane piszecie cyt"[B][SIZE=2][I]Zabieg sterylizacji Sonia ma umówiony na jutro, tj. piątek 10.10.2013r. na godz.13,00" [/I][/SIZE][/B][SIZE=2] tyle,że jutro jest czwartek;) z tego co wcześniej było pisane P.Ania ma wolny piątek tak? rozumiem(nie wiem czy dobrze;) ) że jutro po południu P.Ania będzie już po pracy i Sonia wraca do niej a piątek ma wolny aby po zabiegu być z sunią,tak? :)[/SIZE] Quote
yolanovi Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='halszka']Ciocie kochane piszecie cyt"[B][SIZE=2][I]Zabieg sterylizacji Sonia ma umówiony na jutro, tj. piątek 10.10.2013r. na godz.13,00" [/I][/SIZE][/B][SIZE=2] tyle,że jutro jest czwartek;) z tego co wcześniej było pisane P.Ania ma wolny piątek tak? rozumiem(nie wiem czy dobrze;) ) że jutro po południu P.Ania będzie już po pracy i Sonia wraca do niej a piątek ma wolny aby po zabiegu być z sunią,tak? :)[/SIZE][/QUOTE] Ciotka, wszystko się zgadza, tylko się z czwartku niechcący zrobił piątek ;). Sońka pojedzie, transportem łączonym, jutro, czyli w czwartek rano na sterylkę i wieczorkiem, też jutro, wróci do Pani Ani :) Quote
wiewoira Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='yolanovi']Ciotka, wszystko się zgadza, tylko się z czwartku niechcący zrobił piątek ;). Sońka pojedzie, transportem łączonym, jutro, czyli w czwartek rano na sterylkę i wieczorkiem, też jutro, wróci do Pani Ani :)[/QUOTE] Uffff,to nam ulżyło,bośmy się martwiły troszeczkę :cool3: Quote
Marycha35 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 To ja spoczko nadal kciukaczę za akcję i Sońkę:) Quote
halszka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='wiewoira']Uffff,to nam ulżyło,bośmy się martwiły troszeczkę :cool3:[/QUOTE] no to mamy jasność :) Quote
Recommended Posts