Ania_i_Kropka Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Mąż Agusi powiesi plakaty w okolicach Stawigudy. Ludzie, którzy go znaleźli na własną rękę szukali właścicieli w okolicy, ale niestety nikt się nie zgłosił. Mam nadzieję, że ktoś rozpozna Wyżłusia i będzie mógł wrócić do domku. Quote
DarkAngels Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dzisiaj na spacerku Wyżłuś był bardzo wesoły :) Zjadł dużą porcję jedzonka i poszedł wygrzewać sie na słonbeczku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Na szczęście robi się cieplej i nasz wyżełek przestanie marznąć. Quote
DarkAngels Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Na szczęście robi się cieplej i nasz wyżełek przestanie marznąć. Nom. Tylko różnie narazie bywa z tą pogodą. Wyżłuś bardzo lubi się wygrzewać na słoneczku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Dzisiaj znowu pada:angryy:. Biedny wyżłuś znowu zmarznie, mam nadzieję, że uparciuch chociaż wejdzie do budy a nie będzie mókł na deszczu. Quote
DarkAngels Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Karmiłem dzisiaj Wyżłusia :eviltong: Zjadł on dużą miskę mięska z suchą karmą i witaminkami :) Na spacerku był dość wesoły. Zalecał się do jednej psiny z wybiegu :) :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 przemas-ol napisał(a):Zalecał się do jednej psiny z wybiegu :) :evil_lol: Czyżby znowu Wyżłuś łaził za Bossem.? Quote
DarkAngels Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Czyżby znowu Wyżłuś łaził za Bossem.? Nom. Nom. Jak Bosik był w budzie to on stał przed nim i wyszczekiwał mu serenady :evil_lol: A gdy Bosik sie podnosił Wyżłuś odrazu przestawał, podchodził i sie przymilał :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Oj nie dobry ten nasz Wyżłuś. Ostatnio na jakiś czas dał spokój. A teraz znowu zaczął. :mad: Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 przemas-ol napisał(a):Nom. Nom. Jak Bosik był w budzie to on stał przed nim i wyszczekiwał mu serenady :evil_lol: A gdy Bosik sie podnosił Wyżłuś odrazu przestawał, podchodził i sie przymilał :evil_lol: A może on tylko tak, z przyjaźni...:evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Dzisiaj wyżłuś poprzytulał się trochę do mnie i do Arka. On tak kocha ludzi i potrzebuje ich obecności. Kto da mu dom?????? Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 To prawda. On bardzo lubi się przytulać do ludzi. On potrzebuje czułości i miłośni. Kto mu to zapewni. :cool3: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Wyżłusiowi przybyły trzy nowe koleżanki na wybiegu ( Cortinka, Lena, Bila) Teraz ma chłopak powodzenie. Quote
tanitka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dobrze ze choć takie miłe ma towarzystwo w tej niedoli:roll: Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wyżłusiowi przybyły trzy nowe koleżanki na wybiegu ( Cortinka, Lena, Bila) Teraz ma chłopak powodzenie. Aham :) A co to za suczki? :cool3: Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wyżłusiowi przybyły trzy nowe koleżanki na wybiegu ( Cortinka, Lena, Bila) Teraz ma chłopak powodzenie. Ma urozmaicone życie... Wyżełku, szukamy poprzedniego lub nowego domu. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Trzy dziewczynki, które wróciły z kortowa po sterylce. Lene to starsza przekochana ONka, Bila to wersja ciemniejsza Leny:lol:, a Cortinka to maleńka trochę nieśmiała sunia wygląda jak mieszaniec jamniczka z PONem. Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Trzy dziewczynki, które wróciły z kortowa po sterylce. Lene to starsza przekochana ONka, Bila to wersja ciemniejsza Leny:lol:, a Cortinka to maleńka trochę nieśmiała sunia wygląda jak mieszaniec jamniczka z PONem. Mnie szczególnie spodobała się Cortinka, takie śliczne kudłate przestraszone maleństwo. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ciociu jak chcesz to możesz wziąć ją pod swoje skrzydełka:loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Ciociu jak chcesz to możesz wziąć ją pod swoje skrzydełka:loveu: Dobrze, w poniedziałek pomożesz i zrobimy zdjęcia... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Nie ma sprawy. Jestem zawsze do usług:lol: Quote
kate89 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Wyżłus Hopamy pokazać sie na pierwszej stronce ...HOP Quote
Recommended Posts