Ania_i_Kropka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Jutro z wyżłusiem pójdziemy na długi spacerek. Jak się uda to zrobię kilka nowych fotek. Quote
tanitka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no to super. Idzcie na spacerek i nowe fotki zrób, to je dorzucę do ogłoszeń:lol: Quote
nati_92 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wyżłuś był dzisiaj z nami na długim spacerku tylko ze podczas neigo jakoś nie wspolpracował z aparatem Quote
Ania_i_Kropka Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Byliśmy z wyżłusiem na długim spacerku w lesie. Gdy tylko weszliśmy do lasy chłopak jak na wyżła przystało zaczął węszyć i przeszukiwać krzaki. Początkowo szedł na 10 metrowej lince, później spuściłyśmy go ze smyczy i muszę przyznać, że chłopak jest bardzo posłuszny, zawsze wracał na zawołanie, nawet jak coś wywąchał i widać było, że najchętniej pobiegł by za tropem. Próbowałam robić mu zdjęcia, ale wyżłuś odmówił współpracy:evil_lol:. Cały czas był w ruchu. Kilka fotek ze spacerku Wyżluś bardzo doibrze czuje się na nowym wybiegu. Cały czas jest w ruchu.Bardzo zaprzyjaźnił się ze staruszkiem Bossem. Psy są nierozłączne. Wyżłuś wszędzie chodzi za swoim kumplem. Kilka fotek z wybiegu Quote
tanitka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jaki on chudzieńki!:shake: jaki stareńki, kochany dziadunio! Wyżluś bardzo doibrze czuje się na nowym wybiegu. Cały czas jest w ruchu.Bardzo zaprzyjaźnił się ze staruszkiem Bossem. Psy są nierozłączne. Wyżłuś wszędzie chodzi za swoim kumplem. widać ze lubi się z nowym kumplem:lol: Quote
nati_92 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Taak!! Oni się bardzo bardzo lubią!!! Wyżlus hop!! Quote
Ania_i_Kropka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dzisiaj cały dzień padało a wyżłuś siedział na deszczu. Nie chciał schować się do budy. Wyglądał jakby moknięcie sprawiało mu przyjemność. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dzisiaj przynajmniej nie pada, ale jest strasznie zimno. Na szczęście dzisiaj wyżłuś cały dzień siedział w budzie. Quote
Jagoda1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 To dobrze, że ma kolegę...Biedne, stare psiaki:-( . Quote
DarkAngels Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hopaj na pierwszą stronkę i szukaj domku :) Quote
Ania_i_Kropka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Wyżlusiu jutro pójdziemy na długi spacerek po lesie. Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wyżlusiu jutro pójdziemy na długi spacerek po lesie. Przypomni sobie leśne zapachy, dobre i to... Quote
DarkAngels Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wyżłuś dzisiaj cały dzień wylegiwał sie na słonku. Jak go wołałem to podniósł głowa i spojrzał na mnie tak jak chciałby mi powiedzieć "Ej, koleś. Niewidzisz, że ja tu jestem powarznie zajęty" :evil_lol: On jest super. Strasznie libi drapanie za uchem i lubi wchodzić na ludzi :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Dzisiaj Ola ( weterynarz ) rozpoczęła akcje odkarmiania Wyżłusia. Mam nadzieję, że jej się uda i chłopak będzie już niedługo piękny i pulchniutki. Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Ola ( weterynarz ) rozpoczęła akcje odkarmiania Wyżłusia. Mam nadzieję, że jej się uda i chłopak będzie już niedługo piękny i pulchniutki. Nasza Ola podkarmia wszystkie psiaki, które są chudziutkie :) Przynosi saszetki. Ja przyniose w poniedziałek jakąś puszkę dla Wyżłusia i Darmusi :) Quote
nati_92 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wyżłuś hop do góry!! Gdzieś tam na pewno jest domek!! Quote
Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Dzisiaj nasz wyżłuś królewicz odmówił zjedzenia drugiego posiłku. Nie chciał nawet spojrzeć na puszkę z suchą karmą i witaminami. Zjadł kilka kawałków z ręki po czym poszedł sobie na spacerek. Quote
tanitka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ale czy to oznacza, ze nie ma apetytu, czy wolał iśc na spacer?:roll: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Apetyt ma, później jak dostał mięso z indyka to zjadł ze smakiem. Chłopak po prostu, albo jest wybredny, albo nie znosi witamin w jedzonku. Jak wrócił ze spacerku cały dzień wygrzewał się na słoneczku na swoim wybiegu. Quote
Recommended Posts