Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyżłuś miał robione wszystkie badania i wyniki ma bardzo dobre ( jak na taki wiek). Na razie i tak trzeba poczekać na poprawę jego stanu ogólnego.

Wysłałam maile pod te dwa adresy. Zobaczymy, czy coś z tego będzie.

Posted

Jak siedział sam w boksie, w którym nie widział często ludzi był strasznie przybity, tylko leżał i patrzył przed siebie. Teraz gdy jest na wybiegu koło biura i ma kolegów i koleżanki bardzo się ożywił i jest dużo weselszy. Trudno powiedzieć jak będzie się zachowywał pozostawiony sam w domu.

Posted

tanitka napisał(a):
Katcherine, przecież on musiał mieszkac w mieszkaniu i to do późnych swych lat. To jest staruszek on niczego nie zniszczy.:lol:

wiesz- niszczyc to niech sobie niszczy- jeszcze by mial codziennie dostawe nowych rzeczy....ale tu chodzi o CISZE. Bez piskow, szczekan, wyjcow itp. Pies niemowa ze tak powiem.....

Posted

Wyżłuś musi znaleźć domek. Dzisiaj poszliśmy na spacer, później dałam mu miskę z jedzeniem i usiadłam obok. Gdy skończył podrzedł do mnie i się przytulił. Położył mi swoją głowę na kolanach i popatrzył prosto w oczy. Żebyście widzieli jego oczy pełne błagania i miłości.:placz::placz::placz: On potrzebuje bliskości człowieka. Myślałam, że się poryczę.

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Tak bym chciała, żeby zdążył się jeszcze nacieszyć własnym domem!

Napewno tak sie stanie. Bedzie miał własną rodzinke i własny domek :) Wyżłusiowi sie to nalezy :)

Posted

:roll: wiesz...tak jakos mi sie kojarzy to z takim jednym STARYM wyzelkiem....co to niby z tylnymi nozkami mial problem....i wogole mordke siwa....Sama zes go z reszta wiozla ;).

A tak na powaznie. Zapytam mame.Ale od razu pisze glosno i wyraznie- to jest bardzo niepewna sprawa. Mamy klopoty z zarzadem wspolnoty, i niestety kazdy powod jest dobry do zrobienia nagonki.I to niestety nie jest teoria bo juz tak bylo.

tanitka napisał(a):
on na pewno będzie sobie spał. Mówię ci, mam stare psy, one uwielbiają odpoczywać:lol:

Posted

Katcherine napisał(a):
:roll: wiesz...tak jakos mi sie kojarzy to z takim jednym STARYM wyzelkiem....co to niby z tylnymi nozkami mial problem....i wogole mordke siwa....Sama zes go z reszta wiozla ;).

A tak na powaznie. Zapytam mame.Ale od razu pisze glosno i wyraznie- to jest bardzo niepewna sprawa. Mamy klopoty z zarzadem wspolnoty, i niestety kazdy powod jest dobry do zrobienia nagonki.I to niestety nie jest teoria bo juz tak bylo.

Mam nadzieję, że się uda :) On naprawdę zasługuje na domek pełen miłości i ciepła :)

Posted

Katcherine napisał(a):
Zapytam mame.Ale od razu pisze glosno i wyraznie- to jest bardzo niepewna sprawa.

trzymam kciuki za Twoja mame i zeby wspolnota tez zaakceptowala sytuacje :p

Posted

:shake: niestety przemas. Nie wszyscy sa tak wyrozumiali- i maja tylko swoj interes na mysli. :diabloti: juz pare razy straz miejska nocowala pod naszymi oknami.:angryy: pies po prostu jest powodem do nagonki.

Jutro porozmawiam i dam odpowiedz.

Posted

Wiem co oznaczają upierdliwi sąsiedzi. Gdy byłam z moimi dziewczynami u babci na przechowaniu podczas remontu. W ciągu tygodnia 5 razy odwiedziła nas straż miejska bo sąsiadce piętro niżej przeszkadzało stukanie pazurków o panele :angryy::angryy::angryy: Z takimi ludźmi nie ma co gadać takie stare baby wiedzą swoje i tyle.

Posted

Fakt. :) U mnie jest tak samo. Ja mieszkam na czwartym piętrze, a Babie z parteru przeszkadza to, że moje psy schodzą po schodach trzy razy dziennie. Kiedyś do mnie wyskoczyła z taki tekstem: "czy nie mógłbyś psy sprowadzać na rękach, bo inaczej pójde do prezydenta miasta" :angryy: Kochana Pani Sąsiadka :angryy: Z takimi kobietami już nic nie da się zrobić. :) No ale mam nadzieje, że u Was się uda :) Zawsze trzeba mieć nadzieje :thumbs: