Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filmiki wstawia się tak jak zdjęcia, tylko klika się w kliszę filmową powyżej, a nie w obrazek tak jak w przypadku zdjęć.
Tylko trzeba wpierw umieścić filmik na YouTube, aby mieć link. Chyba, że są inne sposoby, o których nie wiem.

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luniasta, co tam u Cię?...
Namówiłabyś swoje fanki do zajrzenia na nasz DRUGI regalik z książkami, co? ;)
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250996-DRUGI-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-3-cele-do-22-lutego"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-do-22-lutego[/URL][/COLOR][/SIZE]

Posted

A moze pokaż Lunkę na tym wątku, punia szuka psiaka po śmierci swej yorczki z pseudohodowli, zobacz ostatni jej post:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250136-Prosz%C4%99-o-pomoc-w-sprawie-pseudo-York-i-Shih-Tzu-!!!!/page4[/url]

Posted

[quote name='Mattilu']Marysiu, ciekawa jestem co powie p. Agnieszka Nutusi o Alutce i czy nie będzie można czegoś z tego wykorzystać w odniesieniu do Lunki :smile:[/QUOTE]

Miejmy nadzieję bo dzisiaj Luna naprawdę mnie zdenerwowała. Wciągnęła sobie do klatki i doszczętnie zniszczyła szalik, który dostałam na Gwiazdkę od mamy. Wychodząc musiałam nie zauważyć, że zsunął się częściowo z półki a Luśka skorzystała z mojej nieuwagi i kiedy wyszłam sięgnęła sobie po niego.
No ale cóż nikt nie obiecywał, że będzie łatwo;)

[quote name='malagos']A moze pokaż Lunkę na tym wątku, punia szuka psiaka po śmierci swej yorczki z pseudohodowli, zobacz ostatni jej post:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250136-Proszę-o-pomoc-w-sprawie-pseudo-York-i-Shih-Tzu-!!!!/page4[/URL][/QUOTE]

Dziękuję malagos, że o nas pomyślałaś:)
Na razie się wstrzymam bo widzę, że punia szuka i sama znalazła jakieś kandydatury a dodatkowo nie wiem czy szuka takiego psiaka jak Lunka (jeden z warunków to to, że pies ma bezwzględnie lubić ludzi i dzieci a u Luny bywa z tym różnie:eviltong:

Posted

Biedny szaliczek... U mnie już jakiś czas temu została ściągnięta z wieszaka moja ulubiona kurteczka i pozbawiono ją dołu rękawów oraz unieszkodliwiono suwak. Już miałam ją wyrzucić, ale pomyślałam, że może ktoś zdolny zdoła ją przerobić na... serdaczek ;)

Posted

[quote name='Marysia O.']Zamówiłam Lunce pakiet u Ziutki z nowym tekstem, może tym razem ktoś się skusi;)[/QUOTE]

Maryś jak finanse Luniastej?jakiś bazarek robić?

Posted

[quote name='kejciu']Maryś jak finanse Luniastej?jakiś bazarek robić?[/QUOTE]

Żeby być szczerą to muszę przyznać, że finanse paskudy leżą i kwiczą;) Ale jak na razie kasa nie potrzebna (dopiero co otworzyłam nowy worek karmy). Głupio mi, że Ty z Nutusią musicie jeszcze robić na nią bazarki chociaż samie macie nie mało na głowie:oops: Ja postaram się wystawić ponownie ciuszki które mam u siebie, może tym razem będzie więcej chętnych niż ostatnio:)

Posted

Marychna, dawno Cię nikt przez kolano nie przełożył? ;) Na weekend pewnie otworzę kolejny regał - będzie część na żarło dla Luny. Jak się zbierze, to... pewnikiem do domu pójdzie! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Marychna, dawno Cię nikt przez kolano nie przełożył? ;-) Na weekend pewnie otworzę kolejny regał - będzie część na żarło dla Luny. Jak się zbierze, to... pewnikiem do domu pójdzie! :smile:[/QUOTE]

No cóż, rodzice wyjechani to i przez kolano nie ma kto przełożyć;) Jestem Wam naprawdę strasznie wdzięczna za pomoc dla Lunki, dziękuję:loveu:
A do domku... Oby, oby!!;)

[quote name='Ziutka']Że mnie tu nikt nie zaprosił ! ;)[/QUOTE]

:ices_bla:
Mea culpa!
Ale to nie dlatego, że zapomniałam o Tobie tylko dlatego, że w ogóle nie wysłałam do nikogo:) Najważniejsze, że do nas trafiłaś:lol:

Posted

[quote name='Marysia O.']No cóż, rodzice wyjechani to i przez kolano nie ma kto przełożyć;) Jestem Wam naprawdę strasznie wdzięczna za pomoc dla Lunki, dziękuję:loveu:
A do domku... Oby, oby!!;)

Dzięki komu dzieki komu ja się zapytowywuję?:)hehehe

:ices_bla:
Mea culpa!
Ale to nie dlatego, że zapomniałam o Tobie tylko dlatego, że w ogóle nie wysłałam do nikogo:) Najważniejsze, że do nas trafiłaś:lol:[/QUOTE]

Dzięki komu dzieki komu ja się zapytowywuję?:)hehehe