Mazowszanka13 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Filmiki wstawia się tak jak zdjęcia, tylko klika się w kliszę filmową powyżej, a nie w obrazek tak jak w przypadku zdjęć. Tylko trzeba wpierw umieścić filmik na YouTube, aby mieć link. Chyba, że są inne sposoby, o których nie wiem. Quote
Kejciu Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Maryś - ślij mi filmiki na maila jak przejdą:) wrzucę:) Quote
Marysia R. Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='kejciu']Maryś - ślij mi filmiki na maila jak przejdą:) wrzucę:)[/QUOTE] Dziękuję:lol: Już poleciały:) Quote
Kejciu Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Filmik nr 1 [video=youtube;K7E9spshe20]http://www.youtube.com/watch?v=K7E9spshe20[/video] ps. odetkaj skrzynkę :) Quote
Marysia R. Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Dziękuję:Rose: ps. Już odetkałam, znowu zapchała mi się zaproszeniami na bazarki;) Quote
Kejciu Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 filmik nr 2 [video=youtube;QeKx5MhRk7A]http://www.youtube.com/watch?v=QeKx5MhRk7A[/video] Quote
Nutusia Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Hihiiiii.... Ala i Gapcia obwarczały... Marysine gadanie na filmiku ;) A Lunka jako ten karny pies - jak się do nie mówi "idziesz czy nie", to albo idzie... albo nie :) Quote
Mattilu Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Marysiu, Ty masz jakis trafiajacy psom do przekonania glos: Hopka malo mi w kompa nie wlazla jak Cie uslyszala :) Luniasta jest miziasta :) Quote
Marysia R. Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 No proszę, jaka żywa reakcja na mój głos, kto by pomyślał:D Quote
Nutusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Luniasta, co tam u Cię?... Namówiłabyś swoje fanki do zajrzenia na nasz DRUGI regalik z książkami, co? ;) [SIZE=3][COLOR=#0000cd] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250996-DRUGI-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-3-cele-do-22-lutego"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-do-22-lutego[/URL][/COLOR][/SIZE] Quote
Marysia R. Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Na regaliku II już się zameldowałam:) A u Lunki po staremu - śpi, rozrabia, je itd. (nie koniecznie w tej kolejności;)). Quote
Mattilu Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Marysiu, ciekawa jestem co powie p. Agnieszka Nutusi o Alutce i czy nie będzie można czegoś z tego wykorzystać w odniesieniu do Lunki :-) Quote
malagos Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 A moze pokaż Lunkę na tym wątku, punia szuka psiaka po śmierci swej yorczki z pseudohodowli, zobacz ostatni jej post: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250136-Prosz%C4%99-o-pomoc-w-sprawie-pseudo-York-i-Shih-Tzu-!!!!/page4[/url] Quote
Marysia R. Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 [quote name='Mattilu']Marysiu, ciekawa jestem co powie p. Agnieszka Nutusi o Alutce i czy nie będzie można czegoś z tego wykorzystać w odniesieniu do Lunki :smile:[/QUOTE] Miejmy nadzieję bo dzisiaj Luna naprawdę mnie zdenerwowała. Wciągnęła sobie do klatki i doszczętnie zniszczyła szalik, który dostałam na Gwiazdkę od mamy. Wychodząc musiałam nie zauważyć, że zsunął się częściowo z półki a Luśka skorzystała z mojej nieuwagi i kiedy wyszłam sięgnęła sobie po niego. No ale cóż nikt nie obiecywał, że będzie łatwo;) [quote name='malagos']A moze pokaż Lunkę na tym wątku, punia szuka psiaka po śmierci swej yorczki z pseudohodowli, zobacz ostatni jej post: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250136-Proszę-o-pomoc-w-sprawie-pseudo-York-i-Shih-Tzu-!!!!/page4[/URL][/QUOTE] Dziękuję malagos, że o nas pomyślałaś:) Na razie się wstrzymam bo widzę, że punia szuka i sama znalazła jakieś kandydatury a dodatkowo nie wiem czy szuka takiego psiaka jak Lunka (jeden z warunków to to, że pies ma bezwzględnie lubić ludzi i dzieci a u Luny bywa z tym różnie:eviltong: Quote
Nutusia Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Biedny szaliczek... U mnie już jakiś czas temu została ściągnięta z wieszaka moja ulubiona kurteczka i pozbawiono ją dołu rękawów oraz unieszkodliwiono suwak. Już miałam ją wyrzucić, ale pomyślałam, że może ktoś zdolny zdoła ją przerobić na... serdaczek ;) Quote
Marysia R. Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Zamówiłam Lunce pakiet u Ziutki z nowym tekstem, może tym razem ktoś się skusi;) Quote
Kejciu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Marysia O.']Zamówiłam Lunce pakiet u Ziutki z nowym tekstem, może tym razem ktoś się skusi;)[/QUOTE] Maryś jak finanse Luniastej?jakiś bazarek robić? Quote
Marysia R. Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='kejciu']Maryś jak finanse Luniastej?jakiś bazarek robić?[/QUOTE] Żeby być szczerą to muszę przyznać, że finanse paskudy leżą i kwiczą;) Ale jak na razie kasa nie potrzebna (dopiero co otworzyłam nowy worek karmy). Głupio mi, że Ty z Nutusią musicie jeszcze robić na nią bazarki chociaż samie macie nie mało na głowie:oops: Ja postaram się wystawić ponownie ciuszki które mam u siebie, może tym razem będzie więcej chętnych niż ostatnio:) Quote
Nutusia Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Marychna, dawno Cię nikt przez kolano nie przełożył? ;) Na weekend pewnie otworzę kolejny regał - będzie część na żarło dla Luny. Jak się zbierze, to... pewnikiem do domu pójdzie! :) Quote
Kejciu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Ziutka']Że mnie tu nikt nie zaprosił ! ;)[/QUOTE] eeeeeeeeeeej jakto NIKT???!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Quote
Marysia R. Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Nutusia']Marychna, dawno Cię nikt przez kolano nie przełożył? ;-) Na weekend pewnie otworzę kolejny regał - będzie część na żarło dla Luny. Jak się zbierze, to... pewnikiem do domu pójdzie! :smile:[/QUOTE] No cóż, rodzice wyjechani to i przez kolano nie ma kto przełożyć;) Jestem Wam naprawdę strasznie wdzięczna za pomoc dla Lunki, dziękuję:loveu: A do domku... Oby, oby!!;) [quote name='Ziutka']Że mnie tu nikt nie zaprosił ! ;)[/QUOTE] :ices_bla: Mea culpa! Ale to nie dlatego, że zapomniałam o Tobie tylko dlatego, że w ogóle nie wysłałam do nikogo:) Najważniejsze, że do nas trafiłaś:lol: Quote
Kejciu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Marysia O.']No cóż, rodzice wyjechani to i przez kolano nie ma kto przełożyć;) Jestem Wam naprawdę strasznie wdzięczna za pomoc dla Lunki, dziękuję:loveu: A do domku... Oby, oby!!;) Dzięki komu dzieki komu ja się zapytowywuję?:)hehehe :ices_bla: Mea culpa! Ale to nie dlatego, że zapomniałam o Tobie tylko dlatego, że w ogóle nie wysłałam do nikogo:) Najważniejsze, że do nas trafiłaś:lol:[/QUOTE] Dzięki komu dzieki komu ja się zapytowywuję?:)hehehe Quote
Mattilu Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Dooobra Kasia, już wieeeemy że to Ty :loveu: Quote
Recommended Posts