dwbem Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Pewnie chciała zostać na działce na dłużej. Quote
Radek Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 13 godzin temu, TZmestudio napisał: Skoro lepsza połowa musiała wstawić do samochodu to mniemam że to prawdziwa głowa rodziny :-D Ostatnie zdjęcie super mimo tego sznurka po lewej stronie.... :) Szefowa :) To nie sznurek, tylko taśma. 11 godzin temu, Aska7 napisał: Jak ja bym chciała, żeby mnie ktoś ponosił ... Człowieka to się chyba niewygodnie wsadza do samochodu? 7 godzin temu, dwbem napisał: Pewnie chciała zostać na działce na dłużej. Tak, Gajka bardzo lubi tam być. Quote
Aska7 Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 O Gajka ma nowe szelki. Takie jesienne : ) Quote
Radek Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Takie jesienne : ) I ładne, bo czyste ;) Quote
Aska7 Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 17 minut temu, Radek napisał: I ładne, bo czyste ;) Już niedługo ... 1 Quote
Radek Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Co tam liście, pies ładniejszy;) Najładniejszy :) Quote
Nadziejka Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Dnia 26.11.2020 o 20:06, Radek napisał: Najładniejszy :) ❤ Najladniejsza najnajmadrzejsza Gajusia a potem Iguś Tatus i Mamusia ... 1 Quote
Radek Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Dziś bardzo ważny dzień, równo siedem lat temu dotarła do nas pewna mała, łaciata mordka :) Tak, Gajulka już siedem lat cieszy nas swoim towarzystwem. Bardzo się cieszymy, że Gajulec jest z nami. A poniżej fotka z pierwszego dnia u nas. 1 Quote
Aska7 Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Pomyślności na co najmniej drugie tyle : ) ale ten czas leci ... 1 Quote
Tyśka) Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 O rajusiu, sporo czasu :) Życzenia "moje" już się pojawiły na wątku, więc nie będę powielać. Dużo zdrówka i radości dla Was, a jak najmniej zmartwień. Quote
dwbem Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Oby jeszcze jak najdłużej was cieszyła swoją obecnością. Quote
TZmestudio Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 57 minut temu, dwbem napisał: Oby jeszcze jak najdłużej was cieszyła swoją obecnością. Czytając co niektóre posty mam wrażenie że o Radka trzeba się martwić, czy on da radę. Każda wizyta u weta to sole trzeźwiące obowiązkowe, już nie wspomnę o tym, że pewnie zabierają Radkowi smycz przed lecznica aby móc spokojnie Gajce zrobić badania. I przez ramię rzucają,: pan tu poczeka spokojnie. Także życzenia trzeba składać w duecie :) Quote
Radek Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 17 godzin temu, Aska7 napisał: ale ten czas leci ... Oj tak. Teraz Gajulka to już trochę starsza pani. 14 godzin temu, TZmestudio napisał: A był tort wartobkowy chociaż? Nie było :/ Nie pomyślałem. Ale za to było tyle smaczków, ile Gajka chciała :) 9 godzin temu, Tyśka) napisał: Dużo zdrówka i radości dla Was, a jak najmniej zmartwień. 8 godzin temu, dwbem napisał: Oby jeszcze jak najdłużej was cieszyła swoją obecnością. Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. 7 godzin temu, TZmestudio napisał: Każda wizyta u weta to sole trzeźwiące obowiązkowe, już nie wspomnę o tym, że pewnie zabierają Radkowi smycz przed lecznica aby móc spokojnie Gajce zrobić badania. I przez ramię rzucają,: pan tu poczeka spokojnie. Na wiosnę, na początku pandemii było łatwiej, bo zostawiało się Gajulca w recepcji. Nasza pani doktor zabierała małą mordkę i po pół godzinie wracałem po odbiór. Żarty żartami, ale nasza pani doktor zawsze mnie uspokaja podczas wizyty :) 1 Quote
Radek Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Która mina "daj smaczka" fajniejsza? Przez pracę zdalną Gajulka (i Iguś zresztą też) zrobiła się psem, który wciąż się czegoś domaga ;) 2 Quote
dwbem Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Obie minki fajne. Moje dwie zarazy też ciągle domagają się smakołyków, gdybym dawała tyle ile by chciały to chyba nie mieściłyby się w drzwiach. 1 Quote
TZmestudio Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Dawno nie było Igusia fotografii. Nie żebym zaśmiecał wątek, ale tak raz na miesiąc................ Quote
Radek Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 4 godziny temu, dwbem napisał: Moje dwie zarazy też ciągle domagają się smakołyków, gdybym dawała tyle ile by chciały to chyba nie mieściłyby się w drzwiach. Lepsza Połowa zawsze mnie strofuje, że za dużo dokarmiam. 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Dawno nie było Igusia fotografii. Nie żebym zaśmiecał wątek, ale tak raz na miesiąc................ Poprawię się ;) Quote
Tyśka) Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Dnia 30.11.2020 o 23:02, Radek napisał: Żarty żartami, ale nasza pani doktor zawsze mnie uspokaja podczas wizyty :) Typowy "rodzic" z Ciebie :D Gajulka ze stojącymi uszami wygląda przekomicznie i słodko zarazem. 1 Quote
Radek Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Dnia 2.12.2020 o 20:44, TZmestudio napisał: Dawno nie było Igusia fotografii. Zgodnie z życzeniem :) Fotka Igusia z przysmakiem Iguś z tym samym przysmakiem i Gajulka w tle Jako, że to wątek Gajulca to jeszcze fotka Gajki ze średnio mądrą miną (Lepsza Połowa przygotowywała smaczki:) 3 Quote
Recommended Posts