Tyśka) Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Fajny ten labrador i wygląda na poważnego, zafrasowanego ;) Ale - jednak królowa jest jedna i to ona tutaj najważniejsze. Uwielbiam jej loczki i pocieszny uśmiech <3 :) Quote
Tyśka) Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Fajny ten labrador i wygląda na poważnego, zafrasowanego ;) Ale - jednak królowa jest jedna i to ona tutaj najważniejsza. Uwielbiam jej loczki i pocieszny uśmiech <3 :) 1 Quote
Radek Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dnia 16.09.2020 o 07:41, Aska7 napisał: Ależ on jest cudny. I pocieszny : ) Pocieszny to jest bardzo. Taki duży gamoń:) 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Fajny ten labrador i wygląda na poważnego, zafrasowanego ;) Ale - jednak królowa jest jedna i to ona tutaj najważniejsze. Dużo można powiedzieć o Igusiu, ale poważny to on raczej nie jest;) Wiadomo, że Gajka najważniejsza. Quote
Nadziejka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 haha Igunio ma super minke przecudne skarbunki dwa 1 Quote
Radek Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Krótki dzień i chłodne poranki na działce mają swoje wady. Na przykład nie można z rana posiedzieć na powietrzu bo trawa mokra. Za to jest więcej czasu na poleżenie w poduszkach:) 2 Quote
Aska7 Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Każdy woli w poduszkach niż na mokrej trawie : ) 1 Quote
Radek Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 19 godzin temu, Aska7 napisał: Każdy woli w poduszkach niż na mokrej trawie : ) Gajka też nie odbiega od normy w kwestii poduszek:) Jak rano wychodzę z Igusiem, Gajulka wskakuje i dosypia w poduszkach z Lepszą Połową. Czasem też potrafi obudzić nad ranem żeby ją wstawić na łóżko, bo zaspana nie bardzo potrafi. Na deser jeszcze jedna fotka działkowo-poduszkowa. 1 Quote
Nadziejka Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Sliczniosci iskierka Mamusina Tatusina 1 Quote
Radek Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 I kolejny weekend za nami. Oczywiście korzystaliśmy z uroków jesieni. To znaczy w sobotę korzystaliśmy, bo w niedzielę można było jedynie korzystać z deszczówki;) Większą część soboty Gajulka biegała po działce, ale podczas przerwy w bieganiu udało mi się uchwycić głupią minkę u Gajulca. (żeby się mała mordka nie obraziła;) Oczywiście wędrowaliśmy też po okolicy, tylko Gaja miała nastrój biegający, więc zrobiłem fotkę podczas odpoczynku (i w przerwie jedzenia trawy, co widać na zdjęciu:) 1 Quote
Aska7 Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Eee, zaraz tam głupia. Raczej zdziwiona : ) 1 Quote
Radek Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Dnia 28.09.2020 o 06:59, Aska7 napisał: Raczej zdziwiona : ) Może wiewiórka czmychnęła;) Quote
TZmestudio Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Dnia 28.09.2020 o 06:59, Aska7 napisał: Eee, zaraz tam głupia. Raczej zdziwiona : ) Może zobaczyła pierwszy raz że Pan odkurza?? :-) 1 Quote
Aska7 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Może zobaczyła pierwszy raz że Pan odkurza?? :-) O to, to, to : ) Quote
Radek Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 3 godziny temu, TZmestudio napisał: Może zobaczyła pierwszy raz że Pan odkurza?? :-) 1 godzinę temu, Aska7 napisał: O to, to, to : ) Skąd wiecie, że nie jestem wielkim fanem odkurzania? Nie to żebym skarżył, ale w weekend Gajka była na tropkach, a Lepsza Połowa nie zrobiła nawet jednego zdjęcia:/ Quote
TZmestudio Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 26 minut temu, Radek napisał: Skąd wiecie, że nie jestem wielkim fanem odkurzania? Nie to żebym skarżył, ale w weekend Gajka była na tropkach, a Lepsza Połowa nie zrobiła nawet jednego zdjęcia:/ Lepsza połowa doniosła że odkurzanie nie jest Twoją pasją delikatnie ujmując. Ale przecież nie należy wskazywać informatorów :-D 1 Quote
Aska7 Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 19 godzin temu, Radek napisał: Nie to żebym skarżył, ale w weekend Gajka była na tropkach, a Lepsza Połowa nie zrobiła nawet jednego zdjęcia:/ Nie będzie zdjęć z tropków : ( Quote
Radek Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 5 godzin temu, Aska7 napisał: Nie będzie zdjęć z tropków : ( Lipa. Co nie? Quote
Radek Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Zdjęć z tropków nie było, za to działkowe zdjęcia jak najbardziej są. Sobota minęła mi pod znakiem grabienia liści, a Gajce na pilnowaniu ogródka:) Nie samym pilnowaniem pies żyje, więc trochę też dreptaliśmy Pogoda powodowała, że po wyjściach łapki Gajulki były z lekka brudne, co widać na zdjęciu Na szczęście brudne łapki nie przeszkadzają w leżeniu na tarasie:) A wieczorny, śpiący Iguś wygląda tak 1 Quote
Radek Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 12 godzin temu, Aska7 napisał: Czy Iguś czasami się uśmiecha ? Oczywiście, że tak. Mam również zdjęcia z pogodnym pycholem. 1 Quote
Aska7 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Uff, bo już myślałam, że wiecznie taki zafrasowany : ) 1 Quote
Nadziejka Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Oczywiście, że tak. Mam również zdjęcia z pogodnym pycholem. Cudny rudeczek cuuudny 1 Quote
Recommended Posts