Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gajulce i otoczenie nie przeszkadza, zawsze śliczna.

A ja dla mojej nieżyjącej już rottki też kupiłam wiatrak, stał na podłodze a ona się tylko przed nim obracała jak były upały.

• Like 2
Posted

Dokonaliśmy poważnej inwestycji działkowej. Za pośrednictwem popularnego serwisu aukcyjnego kupiliśmy hamak! Dzięki temu Gajulka mogła poznać nową formę wypoczynku i to bardzo blisko swojej pańci:) Fotki wrzucę jutro. 

Posted
3 godziny temu, Aska7 napisał:

Gajka z Pańcią w hamaku ? Bezcenne : )

Cane Corso w hamaku z pańcią niewiele cięższą od niej to jest coś :D Mówię z doświadczenia hehehee.

Ale hamakowanie jest świetne, aż zazdroszczę :D

Posted
14 godzin temu, Aska7 napisał:

Gajka z Pańcią w hamaku ? Bezcenne : )

Mówisz i masz:)

03cca0dfa5df952a.jpg

616086512807807e.jpg

93618bd7cd7fdb88.jpg

10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Cane Corso w hamaku z pańcią niewiele cięższą od niej to jest coś :D Mówię z doświadczenia hehehee.

Dobrze, że Gajulka lekka, bo hamak nie wygląda na aż tak wytrzymały. Nawet dla Igusia z ludziem.

• Like 3
Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ale Gajuni fajnie :)

Gajjulka była bardzo szczęśliwa. Teraz pewnie będzie się domagać powtórki przy każdym pobycie na działce:)

5 godzin temu, Aska7 napisał:

No chyba jednak nie : /

Za niebiesko?

5 godzin temu, Aska7 napisał:

Hamak to chyba dla Gajki i Igusia : )

No nie wiem, czy Gajka byłaby zadowolona.

Posted

Dzisiaj Gajulka była u fryzjera. Jest krótko, ale nie tak, jak ostatnio. Oczywiście frędzelki zostały, bo to znak firmowy Gajki:) Mała mordka tęskniła za mną podczas pobytu u fryzjera, za to jak Gajulca odbierałem, radości nie było końca. Po wyjściu Gajka pędziła do samochodu, żeby jak najszybciej wrócić, więc nie udało się specjalnie ze zdjęciami. Na szczęście jakieś są. W związku z tym, że niebieski język nie pasuje, zdecydowałem się na różowe szelki.

efd16b85d1aeb4d7.jpg

d88f2e817a599aee.jpg

07e4ca8266ae1fff.jpg

77f346e3e6c0acb0.jpg

W piątek Gajulka ma badania kontrolne. Prosimy o kciuki.

• Like 2
Posted
7 minut temu, Aska7 napisał:

Czy ja już gdzieś pisałam, że Gajka ma białą plamę na mordce w kształcie nutki ?

Czy tylko ja tak widzę ?

Widać, ósemkę ma :)

Posted
15 godzin temu, Radek napisał:

Dzisiaj Gajulka była u fryzjera. Jest krótko, ale nie tak, jak ostatnio. Oczywiście frędzelki zostały, bo to znak firmowy Gajki:) Mała mordka tęskniła za mną podczas pobytu u fryzjera, za to jak Gajulca odbierałem, radości nie było końca. Po wyjściu Gajka pędziła do samochodu, żeby jak najszybciej wrócić, więc nie udało się specjalnie ze zdjęciami. Na szczęście jakieś są. W związku z tym, że niebieski język nie pasuje, zdecydowałem się na różowe szelki.

efd16b85d1aeb4d7.jpg

d88f2e817a599aee.jpg

07e4ca8266ae1fff.jpg

77f346e3e6c0acb0.jpg

Trzymam.

My mamy zrobić za 3 mce. Aż mnie to niepokoi że tak długo.

Posted
3 godziny temu, uxmal napisał:

4 godziny temu, Aska7 napisał:

Czy ja już gdzieś pisałam, że Gajka ma białą plamę na mordce w kształcie nutki ?

Czy tylko ja tak widzę ?

Ja tam nic nie widzę, ale jakby to był klucz wiolinowy w pełnym wymiarze  to tym od razu dostrzegł :-)

18 godzin temu, Radek napisał:

efd16b85d1aeb4d7.jpg

d88f2e817a599aee.jpg

07e4ca8266ae1fff.jpg

77f346e3e6c0acb0.jpg

Widzę Radek, że postanowiliście przy okazji dokonać manifestacji przypinając tęczową smycz :-D

Posted
1 godzinę temu, TZmestudio napisał:

Widzę Radek, że postanowiliście przy okazji dokonać manifestacji przypinając tęczową smycz :-D

No i brawo : )

Posted
Dnia 9.07.2020 o 13:18, Aska7 napisał:

Dnia 9.07.2020 o 13:27, uxmal napisał:

W którym miejscu? Bo ja mało spostrzegawczy jestem. 

Dnia 9.07.2020 o 13:28, uxmal napisał:

My mamy zrobić za 3 mce. Aż mnie to niepokoi że tak długo.

Gajka teraz też miała 3 miesiące pomiędzy badaniami. Do wyników będę siedział jak na szpilkach. 

Dnia 9.07.2020 o 14:04, Tyś(ka) napisał:

Ulalala, Gajka ładną fryzurkę ma :) 

Dnia 9.07.2020 o 17:13, dwbem napisał:

Bardzo elegancka panna.

Po ostrzyżeniu Gajulka odmłodniała. 

Dnia 9.07.2020 o 17:23, TZmestudio napisał:

Dnia 9.07.2020 o 18:55, Aska7 napisał:

No i brawo : )

To Gajka, w końcu to jej smycz;)

Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze (co najmniej do wyników i konsultacji:)