Hope2 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='dineh']a nie jest :P?? dziecko złapało po mamusi widać bakcyla ;)[/QUOTE] no...Tolka wybrał on-chodziliśmy pomagać w fundacji-Tolo zawsze krzyczał najgłośniej, na wybiegu nie dopuszczał innych psów do nas...Młody nazwał go "Szeryf" i...wiercił dziurę tak długo, aż namówił TZa...no i jest Tolek u nas. Pierwszy był Hades-zanim z nami zamieszkał młody dłuuugo ze smyczą po dworze biegał-i nawet nie kwęknął,że dziwnie wygląda bez psa...ale za to teraz nie ma problemu z wychodzeniem z psami-bierze smycze i idzie, pilnuje,żeby wodę mieli, karmi-bo to jego psy :) Quote
dineh Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 super :D to widać synek podejmuje świadome decyzje za które umie wziąć odpowiedzialność - a nie po tygodniu "mamo oddaj go" chwali sie :-) Quote
Hope2 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='dineh']super :D to widać synek podejmuje świadome decyzje za które umie wziąć odpowiedzialność - a nie po tygodniu "mamo oddaj go" chwali sie :-)[/QUOTE] nie ma opcji "oddaj"-jak poprzedni tymczas jechał do DS (nasz pierwszy)-jej...płacz, złość, "mamo, jak mogłaś? on nas kochał!" i na nic tłumaczenie,że tak trzeba...tak lepiej... TZ to samo... teraz Zośka ich wkurza, bo się wydziera-bo lubi...ale co będzie jak DS znajdzie? Quote
dineh Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Hope2']nie ma opcji "oddaj"-jak poprzedni tymczas jechał do DS (nasz pierwszy)-jej...płacz, złość, "mamo, jak mogłaś? on nas kochał!" i na nic tłumaczenie,że tak trzeba...tak lepiej... TZ to samo... teraz Zośka ich wkurza, bo się wydziera-bo lubi...ale co będzie jak DS znajdzie?[/QUOTE] psiaki zawsze ciężko oddać do ds bo człowiek mimo że jest dt to kocha jak swoje ;) Quote
Hope2 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 i powtarza sobie każdego dnia "nie mogę pokochać, nie mogę pokochać,bo nie jest mój, bo będzie bolało"...a później nie wiadomo jak i kiedy te małe diabły wrastają w serce,w życie,są członkiem rodziny... Quote
dineh Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 mój jeden tymczas był u mnie tylko 4 dni (znalazł ds) i tak sie przywiązałam ;) Quote
Hope2 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 :) Frodo był u nas 4 m-ce, Zośka jest 8-9 m-cy... Kurczę, muszę uciekać do Lusi-suczydło słabnie...trzymajcie kciuki za nią... Quote
Hope2 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 jutro będzie odpowiedź-zaproponowałam tymczas za karme i weta, ale dziewczyna mówi,że jak go weźmie na stałe :) Quote
piescofajnyjest Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 ale super:) moze sie zdecyduje....trzymajmy kciuki:) Quote
jolam Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 [quote name='dineh']psiaki zawsze ciężko oddać do ds bo człowiek mimo że jest dt to kocha jak swoje ;)[/QUOTE] I to jest ból DT [quote name='Hope2']:) Frodo był u nas 4 m-ce, Zośka jest 8-9 m-cy... Kurczę, muszę uciekać do Lusi-suczydło słabnie...trzymajcie kciuki za nią...[/QUOTE] Trzymam kciuki za Lusi [quote name='Hope2']jutro będzie odpowiedź-zaproponowałam tymczas za karme i weta, ale dziewczyna mówi,że jak go weźmie na stałe :)[/QUOTE] Trzymam kciukasy bardzo mocno :-) było by pięknie gdyby się udało Quote
Hope2 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 a ja czekam i czekam i jajo chyba zniosę...a nie chcę natrętnie dopytywać.... Quote
jolam Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 masz rację, lepiej poczekać na ich decyzję Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='madziakato']Czekam z nadzieją i ja;)[/QUOTE] Się dołączę i z czekaniem i z nadzieją i z kciukami :thumbs: :thumbs::thumbs:. Quote
Hope2 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 kurczę...koleżanka nie może-rodzice sie nie zgodzili :( ale będzie szukac z nami domku dla Jantarka :) Quote
jolam Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 trudno, liczą się chęci i pomoc w szukaniu domku dla Jantarka :-) Quote
dineh Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='Hope2']kurczę...koleżanka nie może-rodzice sie nie zgodzili :( ale będzie szukac z nami domku dla Jantarka :)[/QUOTE] nos do góry w końcu będą się o Jantara bić ;) Quote
Hope2 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='dineh']nos do góry w końcu będą się o Jantara bić ;)[/QUOTE] ja się dziwię,że jeszcze się o niego nie biją...echh....ludzie, ludzie, gdzie macie oczy??? Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 na pewno znajdzie się domek dla takiego fajnego chłopaka Quote
madziakato Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Oj szkoda, ale uda się, uda się z pewnością!!! Quote
dineh Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 a jak tamten dt? minęło już strasznie dużo czasu Quote
jolam Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [quote name='dineh']a jak tamten dt? minęło już strasznie dużo czasu[/QUOTE] DT chyba nadal chętny ale coś dwie fundacje dogadują się i dogadać się nie mogą .... Quote
Recommended Posts