Jump to content
Dogomania

JANTAR - chory labrador w hoteliku - okolice Krakowa. Jantar za TM ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dineh']a nie jest :P??
dziecko złapało po mamusi widać bakcyla ;)[/QUOTE]
no...Tolka wybrał on-chodziliśmy pomagać w fundacji-Tolo zawsze krzyczał najgłośniej, na wybiegu nie dopuszczał innych psów do nas...Młody nazwał go "Szeryf" i...wiercił dziurę tak długo, aż namówił TZa...no i jest Tolek u nas. Pierwszy był Hades-zanim z nami zamieszkał młody dłuuugo ze smyczą po dworze biegał-i nawet nie kwęknął,że dziwnie wygląda bez psa...ale za to teraz nie ma problemu z wychodzeniem z psami-bierze smycze i idzie, pilnuje,żeby wodę mieli, karmi-bo to jego psy :)

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dineh']super :D
to widać synek podejmuje świadome decyzje za które umie wziąć odpowiedzialność - a nie po tygodniu "mamo oddaj go"
chwali sie :-)[/QUOTE]
nie ma opcji "oddaj"-jak poprzedni tymczas jechał do DS (nasz pierwszy)-jej...płacz, złość, "mamo, jak mogłaś? on nas kochał!" i na nic tłumaczenie,że tak trzeba...tak lepiej...
TZ to samo... teraz Zośka ich wkurza, bo się wydziera-bo lubi...ale co będzie jak DS znajdzie?

Posted

[quote name='Hope2']nie ma opcji "oddaj"-jak poprzedni tymczas jechał do DS (nasz pierwszy)-jej...płacz, złość, "mamo, jak mogłaś? on nas kochał!" i na nic tłumaczenie,że tak trzeba...tak lepiej...
TZ to samo... teraz Zośka ich wkurza, bo się wydziera-bo lubi...ale co będzie jak DS znajdzie?[/QUOTE]

psiaki zawsze ciężko oddać do ds bo człowiek mimo że jest dt to kocha jak swoje ;)

Posted

i powtarza sobie każdego dnia "nie mogę pokochać, nie mogę pokochać,bo nie jest mój, bo będzie bolało"...a później nie wiadomo jak i kiedy te małe diabły wrastają w serce,w życie,są członkiem rodziny...

Posted

[quote name='dineh']psiaki zawsze ciężko oddać do ds bo człowiek mimo że jest dt to kocha jak swoje ;)[/QUOTE]
I to jest ból DT
[quote name='Hope2']:) Frodo był u nas 4 m-ce, Zośka jest 8-9 m-cy...
Kurczę, muszę uciekać do Lusi-suczydło słabnie...trzymajcie kciuki za nią...[/QUOTE]
Trzymam kciuki za Lusi
[quote name='Hope2']jutro będzie odpowiedź-zaproponowałam tymczas za karme i weta, ale dziewczyna mówi,że jak go weźmie na stałe :)[/QUOTE]
Trzymam kciukasy bardzo mocno :-) było by pięknie gdyby się udało

Posted

[quote name='Hope2']kurczę...koleżanka nie może-rodzice sie nie zgodzili :( ale będzie szukac z nami domku dla Jantarka :)[/QUOTE]

nos do góry w końcu będą się o Jantara bić ;)

Posted

[quote name='dineh']nos do góry w końcu będą się o Jantara bić ;)[/QUOTE]
ja się dziwię,że jeszcze się o niego nie biją...echh....ludzie, ludzie, gdzie macie oczy???

Posted

[quote name='dineh']a jak tamten dt? minęło już strasznie dużo czasu[/QUOTE]

DT chyba nadal chętny ale coś dwie fundacje dogadują się i dogadać się nie mogą ....