madzia.uje93 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Trzymam kciuki za zdrówko Pięknej! Oby szybko znalazł się dla niej ten jeden jedyny kochający domek! Quote
Romina_74 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 :) :) :) Dzisiaj mieliśmy spotkanko z Państwem zainteresowanymi adopcją Suni. Byliśmy wszyscy na naszej działeczce, żeby Sunia z Państwem poznali się na wolności :) Tylko pozytywne wrażenia. Młodzi, aktywni ludzie, Pani w domciu planuje ćwiczyć z sunią freesby i agility, a wcześniej zaliczą szkółkę :) Sądzę, że moja jutrzejsza wizyta w mieszkaniu Państwa będzie formalnością :) Państwo wyjeżdżają we wtorek do niedzieli i jeśli jutro wszystko będzie OK, to 7 października Sunia jedzie do nowego domku w Chorzowie :) Ponieważ telefony się urywają - bardzo proszę maciaszka o zdjęcie Suni ze strony Schroniska, a eweskę bardzo proszę o "deaktywacje" ogłoszeń :) HIP HIP!!! Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc!!!!!! Quote
MagdaB Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Bardzo się cieszę, że fajny domek na horyzoncie :). Quote
maciaszek Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Sunia zdjęta ze strony. Cieszę się, że taki fajny domek się trafił :)! Quote
madzia.uje93 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Cieszę się, że tak szybko sunia znalazła ten swój domek:D I nie dziwie się że telefony się urywają,sunia jest PIĘKNA, nawet Państwo, którzy rok temu adoptowali mojego podopiecznego Logo zastanawiali się nad adopcją suni:D Quote
ania91sc Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 ale fantastyczna wiadomość :) oby wszystkie psiaki tak szybko znajdowały domki i to tak dobre :) Quote
Romina_74 Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='maciaszek']Sunia zdjęta ze strony. Cieszę się, że taki fajny domek się trafił :)![/QUOTE] Dzięki maciaszku :) TAK, TAK - EKSPRESOWA NIESAMOWICIE :) Szkoda, że zawsze tak nie jest :( Quote
Romina_74 Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='kiyoshi']a nie mówiłam;) :)[/QUOTE] Mówiłaś, mówiłaś :) Dzisiaj zaliczyłam wizyte PA u Państwa - jak myślałam, jedynie formalność :) Sunia będzie miała fantastyczny dom! Kochających, mądrych ludzi, dwa koty syberyjskie, ogromne mieszkanie na osiedlu otoczonym zielonymi terenami :) Ech! Będzie miała na imię Tola lub Tosia :) Państwo już zamówili dla niej wyprawkę, a jutro wyjeżdżają do niedzieli. Na podpisanie umowy adopcyjnej i "przekazanie" Suni jesteśmy umówieni na poniedziałek 07.10. na godz. 16.30 :) Bożenka podasz mi numer umowy, jaki powinnam wspisać? Ponieważ Państwo czują się zobowiązani tym tygodniem zwłoki, obiecali przekazanie datku na nasze zwierzaki - poproszę ich o datek celowy na poparzoną sunię, która przebywa obecnie w dt. Quote
Romina_74 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Sunia dostała swoje nowe piękne imię TOSIA :) Wdzięczne imię dla wdzięcznej sunieczki! Pojechała ze swoim nowym Państwem do nowego domku. Państwo przywieźli wypasione szelki, smycz, zabawkę ... No na prawdę wyprawka na 102 - profeska :) Sunia w ósmym dniu cieczki, jak tylko zakończy z nią przygodę ;) idą na szkolenie MasterDog a potem sterylka ;) Państwo zadeklarowali, że przeleją 200 zł na konto Fundacji. Bardzo proszę, aby 100 zł z tej darowizny zasiliło skarpetę Darmy ... Podam soboz na priv dane Państwa, które i tak pięknie widnieją w umowie adopcyjnej. Przekażę ją w czwartek do Biura dla Ciebie soboz. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc!!! Przypominam, że Państwo sunię wypatrzyli na Tablica.pl - dzięki ogłoszeniu eweski :) A została zaszczepiona i odrobaczona z konta Fundacji - dziękuję!!! Quote
choba Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 No to dużo szczęścia, Tosiu, w nowym domku :D Quote
Romina_74 Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Antonina w swoim nowym domku :) i na spacerku ... Quote
maciaszek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-_XB6rBQ4UdU/UlRAucxOFhI/AAAAAAADX1U/nhwyT4NSsbw/s640/20131008_091333.jpg - pani na włościach :). Quote
MagdaB Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ma szeleczki z tej samej firmy co mój Drako. Naprawde się postarali :). Quote
soboz4 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='MagdaB']Ma szeleczki z tej samej firmy co mój Drako. Naprawde się postarali :).[/QUOTE] czadowe są, może pomyślę o Viki??? Quote
Romina_74 Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Mówiłam, że wypas :) Jak patrzę na obróżkę mojej Kaśki to mi kurde wstyd. Też jej fundnę takie szelki - tylko, czy produkują w rozmiarze XS na owczarki sosnowieckie? ;) Quote
MagdaB Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Tutaj stronka tej firmy: http://juliusk9-sport.pl/szelki-power-c-3.html. Widziałam kiedyś k9 na mopsiku, ale nie wiem od jakich rozmiarów zaczynają. Quote
soboz4 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 przymierzałam je Idze (sklep Zoo w Silesii), na otyłym jamniku leżą fatalnie, musi byc pies bardziej w kwadracie wpisany i chyba nie tak pulchniutki... Quote
Recommended Posts