Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) :) :)

Dzisiaj mieliśmy spotkanko z Państwem zainteresowanymi adopcją Suni. Byliśmy wszyscy na naszej działeczce, żeby Sunia z Państwem poznali się na wolności :) Tylko pozytywne wrażenia. Młodzi, aktywni ludzie, Pani w domciu planuje ćwiczyć z sunią freesby i agility, a wcześniej zaliczą szkółkę :) Sądzę, że moja jutrzejsza wizyta w mieszkaniu Państwa będzie formalnością :) Państwo wyjeżdżają we wtorek do niedzieli i jeśli jutro wszystko będzie OK, to 7 października Sunia jedzie do nowego domku w Chorzowie :) Ponieważ telefony się urywają - bardzo proszę maciaszka o zdjęcie Suni ze strony Schroniska, a eweskę bardzo proszę o "deaktywacje" ogłoszeń :) HIP HIP!!! Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc!!!!!!

Posted

Cieszę się, że tak szybko sunia znalazła ten swój domek:D
I nie dziwie się że telefony się urywają,sunia jest PIĘKNA, nawet Państwo, którzy rok temu adoptowali mojego podopiecznego Logo zastanawiali się nad adopcją suni:D

Posted

[quote name='maciaszek']Sunia zdjęta ze strony.
Cieszę się, że taki fajny domek się trafił :)![/QUOTE]

Dzięki maciaszku :)

TAK, TAK - EKSPRESOWA NIESAMOWICIE :) Szkoda, że zawsze tak nie jest :(

Posted

[quote name='kiyoshi']a nie mówiłam;) :)[/QUOTE]

Mówiłaś, mówiłaś :) Dzisiaj zaliczyłam wizyte PA u Państwa - jak myślałam, jedynie formalność :) Sunia będzie miała fantastyczny dom! Kochających, mądrych ludzi, dwa koty syberyjskie, ogromne mieszkanie na osiedlu otoczonym zielonymi terenami :) Ech! Będzie miała na imię Tola lub Tosia :) Państwo już zamówili dla niej wyprawkę, a jutro wyjeżdżają do niedzieli. Na podpisanie umowy adopcyjnej i "przekazanie" Suni jesteśmy umówieni na poniedziałek 07.10. na godz. 16.30 :) Bożenka podasz mi numer umowy, jaki powinnam wspisać? Ponieważ Państwo czują się zobowiązani tym tygodniem zwłoki, obiecali przekazanie datku na nasze zwierzaki - poproszę ich o datek celowy na poparzoną sunię, która przebywa obecnie w dt.

Posted

Sunia dostała swoje nowe piękne imię TOSIA :) Wdzięczne imię dla wdzięcznej sunieczki! Pojechała ze swoim nowym Państwem do nowego domku. Państwo przywieźli wypasione szelki, smycz, zabawkę ... No na prawdę wyprawka na 102 - profeska :) Sunia w ósmym dniu cieczki, jak tylko zakończy z nią przygodę ;) idą na szkolenie MasterDog a potem sterylka ;) Państwo zadeklarowali, że przeleją 200 zł na konto Fundacji. Bardzo proszę, aby 100 zł z tej darowizny zasiliło skarpetę Darmy ... Podam soboz na priv dane Państwa, które i tak pięknie widnieją w umowie adopcyjnej. Przekażę ją w czwartek do Biura dla Ciebie soboz. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc!!! Przypominam, że Państwo sunię wypatrzyli na Tablica.pl - dzięki ogłoszeniu eweski :) A została zaszczepiona i odrobaczona z konta Fundacji - dziękuję!!!

Posted

Mówiłam, że wypas :) Jak patrzę na obróżkę mojej Kaśki to mi kurde wstyd. Też jej fundnę takie szelki - tylko, czy produkują w rozmiarze XS na owczarki sosnowieckie? ;)