Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, czasami bywają takie bazarki z sesjami zdjęciowymi. Jakbyście widziały to może mu wykupić taką sesję? Nie ukrywam, że moje zdjęcia to jest jakaś porażka.

Posted

stzw napisał(a):
Słuchajcie, czasami bywają takie bazarki z sesjami zdjęciowymi. Jakbyście widziały to może mu wykupić taką sesję? Nie ukrywam, że moje zdjęcia to jest jakaś porażka.

No zdjęcia mogłyby być lepsze:). Bo on jest pięęęęęęęęęękny. A nie masz Iza kogoś z dobry aparatem, ze znajomych?

Posted

Przepraszam, że robię off topa ale tutaj na wątku ktoś chyba jest ze Starachowic dlatego też zareklamuję mój wątek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/250188-Samotna-matka-z-dzieckiem-dwoma-psami-i-sze%C5%9Bcioma-kotami-nie-ma-je-za-co-wykarmi%C4%87

dostałam na tablicy.pl wiadomosc od Pani z prośbą, czy nie wsparłabym jej żwirkiem/jedzeniem dla zwierząt, bo jest samotną matką z 2 psami i 6 kotami, i brakuje jej pieniędzy na wykarmienie zwierzyńca a nie chce ich oddawać ani nic z tych rzeczy.
bede wdzieczna jak ktos zajrzy na watek

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='andzia69']nie wiem, do kogo podawać namiary na Kolejarza vel perona - podałam panu, który o niego do mnie zadzwonil do Zosi i Kasi - znalazłam w ogloszeniach[/QUOTE]
Pan dzwonił. Tylko mieszka w miejscowości Oksa................ jak ja tam znajdę wolontariusza....

Posted

[quote name='andzia69']Najblizej mają dziewczyny z Jędrzejowa - 23 km[/QUOTE]
Pan w ankiecie napisał , ze miał psa-sukę, ale uciekła w czasie cieczki i już nie wróciła...

Posted (edited)

p-szam,że to napiszę,ale nie wydałabym ni h(...).znam przypadek,gdzie bardzo sympatyczny Pan osobiście przejechał swojego psa staruszka...głaskałam go dwa dni wcześniej-praktycznie głuchy i ślepy.to można było przewidzieć,ale po co...przecież dostanie się następnych 10 z dostawą pod drzwi.wcześniej "niewdzięczny" jamniś poszedł i nie wrócił,potem przejechał swojego psa,wziął szczeniaka,a teraz wyparował mu labrador.nie wydawajcie takim ludziom psów-to "niekończąca się historia":shake:

Edited by kobix
  • 2 months later...
Posted

[quote name='madziakato']Na FB Adam ( nie znam) proponował ogłoszenia dla niego, może warto skorzystać? :-)Widziałyście?[/QUOTE]
Nie, a podeślesz linka? Na necie on ma ogłoszeń dużo. Bardziej myślałam o gazecie