Zofija Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 właśnie nie wiem cholera. Zdrowy, młody , piękny pies! Quote
stzw Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Słuchajcie, czasami bywają takie bazarki z sesjami zdjęciowymi. Jakbyście widziały to może mu wykupić taką sesję? Nie ukrywam, że moje zdjęcia to jest jakaś porażka. Quote
Zofija Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 stzw napisał(a):Słuchajcie, czasami bywają takie bazarki z sesjami zdjęciowymi. Jakbyście widziały to może mu wykupić taką sesję? Nie ukrywam, że moje zdjęcia to jest jakaś porażka. No zdjęcia mogłyby być lepsze:). Bo on jest pięęęęęęęęęękny. A nie masz Iza kogoś z dobry aparatem, ze znajomych? Quote
Marycha35 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Będę pamiętać:) Jak cosik mi w gały wpadnie, dam znać o takim bazarku:) Quote
stzw Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Napiszę tak: może jednak... Ale na razie ani słowa, bo zapeszę. Quote
Marycha35 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 O cholera, ja na wszelaki w dygocie już;) Quote
megi345 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Przepraszam, że robię off topa ale tutaj na wątku ktoś chyba jest ze Starachowic dlatego też zareklamuję mój wątek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/250188-Samotna-matka-z-dzieckiem-dwoma-psami-i-sze%C5%9Bcioma-kotami-nie-ma-je-za-co-wykarmi%C4%87 dostałam na tablicy.pl wiadomosc od Pani z prośbą, czy nie wsparłabym jej żwirkiem/jedzeniem dla zwierząt, bo jest samotną matką z 2 psami i 6 kotami, i brakuje jej pieniędzy na wykarmienie zwierzyńca a nie chce ich oddawać ani nic z tych rzeczy. bede wdzieczna jak ktos zajrzy na watek Quote
Zofija Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Czy ktoś mógłby ufundować (nieśmiało zapytam) ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim-Perusiowi? Quote
andzia69 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 nie wiem, do kogo podawać namiary na Kolejarza vel perona - podałam panu, który o niego do mnie zadzwonil do Zosi i Kasi - znalazłam w ogloszeniach Quote
Zofija Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='andzia69']nie wiem, do kogo podawać namiary na Kolejarza vel perona - podałam panu, który o niego do mnie zadzwonil do Zosi i Kasi - znalazłam w ogloszeniach[/QUOTE] Pan dzwonił. Tylko mieszka w miejscowości Oksa................ jak ja tam znajdę wolontariusza.... Quote
andzia69 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Zofija']Pan dzwonił. Tylko mieszka w miejscowości Oksa................ jak ja tam znajdę wolontariusza....[/QUOTE] Najblizej mają dziewczyny z Jędrzejowa - 23 km Quote
Zofija Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='andzia69']Najblizej mają dziewczyny z Jędrzejowa - 23 km[/QUOTE] Pan w ankiecie napisał , ze miał psa-sukę, ale uciekła w czasie cieczki i już nie wróciła... Quote
kobix Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) p-szam,że to napiszę,ale nie wydałabym ni h(...).znam przypadek,gdzie bardzo sympatyczny Pan osobiście przejechał swojego psa staruszka...głaskałam go dwa dni wcześniej-praktycznie głuchy i ślepy.to można było przewidzieć,ale po co...przecież dostanie się następnych 10 z dostawą pod drzwi.wcześniej "niewdzięczny" jamniś poszedł i nie wrócił,potem przejechał swojego psa,wziął szczeniaka,a teraz wyparował mu labrador.nie wydawajcie takim ludziom psów-to "niekończąca się historia":shake: Edited February 4, 2014 by kobix Quote
Marycha35 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Dziadzisko do zwędzenia!!!!!! WRRR!!!!! Quote
Zofija Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Wrzucam link z fejsa do jego nowych zdjęć i ogłoszenia. Kto może niech udostępnia! Może ktoś wykupi mu ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim? Ale na Śląsk. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225542530986475.1073741838.196674150539980&type=1 Quote
Zofija Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Pies jest piękny, zdrowy, młody, cudny. Uwielbia ludzi i ODZEW ZEROWY!!! Quote
madziakato Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Na FB Adam ( nie znam) proponował ogłoszenia dla niego, może warto skorzystać? :-)Widziałyście? Quote
Zofija Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='madziakato']Na FB Adam ( nie znam) proponował ogłoszenia dla niego, może warto skorzystać? :-)Widziałyście?[/QUOTE] Nie, a podeślesz linka? Na necie on ma ogłoszeń dużo. Bardziej myślałam o gazecie Quote
Recommended Posts